Last news in Fakti

28 Юни, 2021 16:07 1 265 2

ЕС очаква яснота за разпределението на европейските средства

  • ес-
  • програми-
  • подкрепа

Програмите ще бъдат наблюдавани

ЕС очаква яснота за разпределението на европейските средства - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

ЕС няма да одобри планове за икономическа устойчивост при липса на яснота за крайните получатели на средствата. Това обяви говорител на Европейската комисия, съобщи EuObserver.

Обяснението идва след призив да не бъдат осигурявани средства за Унгария. Призивът дойде от групата на Обнови Европа.

Очаква се държавите да предвидят способи за проследяване на финансирането. Това трябва да гарантира, че средствата ще отидат при тези, предвидени в плановете.

Предвидено е право за проверка на предложенията. Така ще се гарантира, че предложенията не се финансират по няколко отделни програми.

Държавите трябва да събират информация за страните по обявените договори. Те ще бъдат предоставяни при поискване.

Предвидени са различни варианти за разглеждане.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    0 2 Отговор
    Пари ще се дават според броя на васкинираните и издадени дигитални ваксинационни сертификати и поставени биометрични татуировки.
  • 2 123

    0 2 Отговор
    Пари ще има за тези които приемат белега на звяра. Тези които следват плана на Антихриста ще има облекчения и предимства, а за останалите ограничения и глоби.
Новини по държави: