Last news in Fakti

13 Февруари, 2013 15:30 5 697 2

Снимаха бременната Кейт по бански

  • кейт мидълтън-
  • бански
Снимаха бременната Кейт по бански - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Италианското булевардно списание Chi публикува снимки на бременната Дукеса на Кембрийдж, заснета по време на отпуската на високопоставената двойка на Карибите.

От Двореца „Сейнт Джеймс“ осъдиха действията на италианската медия.

Фотосите показват Кейт Мидълтън по бикини да се разхожда по плаж на остров Мустик заедно със своя съпруг.

Дворецът „Сейнт Джеймс“ заяви, че последната публикация е „нарушение на правото на неприкосновеност на личния живот на двойката".

От Chi обаче посочиха, че плажът е обществено място и ако двойката е желаела интимност можела по-добре да си подреди програмата. Миналия декември стана ясно, че Кейт е бременна. Детето трябва да се роди през юли.

Снимки от кралската почивка са планирани да се появят и в австралийско списание.

Появата на снимките в Chi не е изненада. Булевардното списание е собственост на бившия италиански премиер Силвио Берлускони. Той притежава и френското Closer, което публикува топлес фотосите на Кейт от частната им почивка във Франция минала година.

Зевзеци се шегуват, че Силвио Берлускони се очертава като основен папарак на Кейт Мидълтън. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нетърпелив

    0 0 Отговор
    Банския кога ще го видим?Искаме си банския!
  • 2 пешо

    0 0 Отговор
    Епа нема го банскио.
Новини по държави: