Last news in Fakti

23 Септември, 2021 08:20 2 913 16

Разкрития за опита на Тръмп да спечели изборите

  • саш-
  • демокрация-
  • доналд тръмп

Публикуват нова книга

Разкрития за опита на Тръмп да спечели изборите - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Демокрацията в САЩ е поставена пред риск, заради план на Доналд Тръмп да си осигури победа при предходния вот, съобщи CNN.

Това е разкритие на журналистите Боб Удуърд и Робърт Коста. Те издават нова обща книга.

Те търсят сведения от обкръжението на предходния държавен глава. Неговото обкръжение е опитало да повлияе на предходния вицепрезидент Майк Пенс.

Настоявали са той да спре приемането на резултатите от вота. Искали са от него да направи промени в изборната комисия и да обяви Тръмп за победител.

Имало е и вариант, при който Пенс да обяви, че нито един от кандидатите не е получил нужните гласове от Избирателната колегия. Така решението за нов държавен глава е щяло да бъде взето от Камарата на представителите.

Влиянието на републиканците е можело да осигури нов мандат за Тръмп. Той вече обяви, че обмисля нова кандидатура.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гадно

    26 4 Отговор
    Ако деменцията продължава по същия начин всеки следващ ще спечели без проблеми.
  • 2 Бай Петко

    24 4 Отговор
    То така трябваше да стане. Предвид фалшификациите с гласоподавателите.
  • 3 Псевдоним

    21 4 Отговор
    Тези още се дъвчат с Тръмп, защото ги е страх да не разкрият собствените им машинации. Същата работа е и у нас, който не е с Кирчо и с Асенчо веднага му слагат етикета гербаджийски трол.
  • 4 жжжжжж

    30 5 Отговор
    точно байдън направи далаверата с тия мъртви избиратели ....
  • 5 плевен

    19 3 Отговор
    CNN ! Сериозно? Че кой все още вярва на най- лъжливата медия в света? И кой уважаващ се журналист ги цитира, без да му платят дебело?

    Коментиран от #6, #9

  • 6 нашия

    15 4 Отговор

    До коментар #5 от "плевен":

    СиЕнЕн е електронния вариант на вестник Правда за западното поушарие.....който го цитира значи е с характерен уклон ....левичарски

    Коментиран от #15

  • 7 az #Контрапропаганда

    14 3 Отговор
    По-добре да бяха взели интервю от мъртвите избиратели, гласували за Байдън! :)))))))

    Коментиран от #10

  • 8 От страни

    4 4 Отговор
    Той си трябваше не да кара Пенс да подправя резултатите ами да накара Пенс да си вземе "тюлените" и да арестува всичко наред. Щото такива манипулации са за затвор а не за плахи опити да спечелят някак си. Хиляди нарушения сбра Тръмп, щурмува щаб-квартирата на ЦРУ във Франкфурт, взе сърверите на гласуващата система и има доказателства да ги вкара всичките по затварпите ама се уплаши и се отказа - еми кво реве сега - сега ще пати.
  • 9 От страни

    6 3 Отговор

    До коментар #5 от "плевен":

    Един от американските, наистина независим журналист разбрал телефония код за включване към телефона конференция на ВВС и в чечение на няколко месеци е писал аудиото на всичките съвещания, как се договарят кво да лъжат, кого да оплюват. Даде го на общноста и кво - нищо. Дали не го прибиха вече.
  • 10 От страни

    8 3 Отговор

    До коментар #7 от "az #Контрапропаганда":

    Съли каза, че мъжъ и Джо когато бил жив винаги е гласувал за републиканците, ама откак умря взе да гласува за демократите. Що ли?
  • 11 Перо

    7 3 Отговор
    Демократите ползваха пандемията за да направят редица нарушения на изборния процес. Много хора,които не са инвалиди,получиха неискани листи за гласуване по пощата,където обработката не е сигурна!
  • 12 Сандо

    5 1 Отговор
    Няма ли някой най-сетне да обяви най-демократичните избори в най-демократичната страна за нелегитимни?Доказателства - бол,и най-вече от самите американци,защото те чужди набрюдатели не допускат.
  • 13 бай Даньо

    0 2 Отговор
    Ако Америка днес беше империята от преди 50 години Доналд Тръмп щеше да си отиде по на начина на Кенеди и точно проведено от републиканците и в техен интерес, защото най сигурния начин тия последните да загубят следващите избори е да издигнат отново тоя инфантил. Тук оставяме по големия интерес че тая държава не можеш да я събереш заедно за нищо вече и се раздира по шевовете само защото американското простлюдие си намери водач - злия клоун Тръмпи. Само че то така и в последните години на римската империя морал е бил в канала , всички да били предатели , алчни и глупци за голямата картина ...

    Коментиран от #14

  • 14 бай Даньо

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "бай Даньо":

    Майкоооо, за кво го написах горния коментар !? Чак сега прочетох коментарите пред моя и се ужасих до къде е паднало нивото в БГ после що избрахме Слави!? Мда ша са упраим, дрогари!
  • 15 В грешка си

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "нашия":

    CNN много хляб има да изядат, докато стигнат Правда, а и уклона им не е левичарски, а троцкистки. Има съществена разлика. За сведение- теорията за извършване на световната революция е на еврейна сатрап Лев Троцки. То за това и Сталин го бастиса.
  • 16 pro

    0 0 Отговор
    "Демокрацията в САЩ" хахаха