Last news in Fakti

6 Юни, 2022 05:36 1 389 1

Лула да Силва и съпругата му са с коронавирус

  • бразилия-
  • коронавирус-
  • лула да силва-
  • заразен

Фаворитът в президентската надпревара в Бразилия и половинката му Розанжела ще се самоизолират за няколко дни

Лула да Силва и съпругата му са с коронавирус - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Фаворитът в президентската надпревара в Бразилия Луиз Инасио Лула да Силва и съпругата му Розанжела са се заразили с коронавирус и ще се самоизолират през следващите няколко дни, предаде Ройтерс, като цитира изявление в Туитър, съобщи БТА.

И двамата се чувстват добре. Лула няма симптоми, а съпругата му има леки такива, се казва в съобщението. Диагнозата е била поставена от доктора на кандидат-президента Роберту Калил.

Неотдавнашни проучвания на общественото мнение показаха, че Да Силва е увеличил преднината си пред крайнодесния президент Жаир Болсонаро. По данни на "Датафоля" той има подкрепата на 48% от гласоподавателите.

76-годишният вдовец Лула да Силва се ожени миналия месец за 55-годишната социоложка Розанжела да Силва, известна в Бразилия като "Жанжа".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Псевдоним

    1 0 Отговор
    Да караш коронавирус е нещо като тест за лоялност към шефовете.
Новини по държави: