Last news in Fakti

18 Юни, 2013 17:06 2 078 0

Евакуираха туристи от Айфеловата кула заради самоубиец

  • айфеловата кула-
  • поляк-
  • самоубиец

Туристи бяха евакуирани днес от Айфеловата кула в Париж заради мъж, който се готвел да скочи от нея, съобщи BFM TV. Потенциалният самоубиец се появил между второто и третото ниво на конструкцията, но бил задържан преди да осъществи замисъла си. Той е около 30-годишен, поляк по произход, уточни медията.

Второто ниво на Айфеловата кула е разположено на височина около 90 метра, а третото – на 150 метра. Тя отдавна е популярна не само сред туристите, но и в средите на самоубийците, затова стълбите и площадките й са оградени със защитна мрежа. Полякът обаче успял да се изкачи на една от опорите на съоръжението.

Според в. „20 Minutes“ полицаите успели да установят контакт с него и да го разубедят. Мъжът комуникирал на английски. На мястото на събитието веднага пристигнал и екип на Бърза помощ.

След задържането на поляка парижката забележителност се върнала към обичайния си режим на работа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: