Last news in Fakti

21 Юли, 2022 08:01 3 656 100

Пелоси към Блинкън: Обявете Русия за терористична държава

  • сащ-
  • пелоси-
  • блинкън-
  • тероризъм-
  • русия

В противен случай Конгресът ще го направи

Пелоси към Блинкън: Обявете Русия за терористична държава - 1
Източник: БГНЕС

Председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси отправи послание към държавния секретар Антъни Блинкън: Обявете Русия като държавен спонсор на тероризма - в противен случай Конгресът ще го направи.

Предупреждението, направено при разговор между двамата по-рано тази седмица, беше преразказано пред американския вестник "Политико" от два източника, запознати с разговора. Говорителите на Държавния департамент и офиса на Пелоси отказаха коментар, предаде news.bg.

Конгресът даде на държавния секретар правомощието да обяви една страна като държавен спонсор на тероризма. Някои в Конгреса обаче казват, че законодателите могат да приемат закон, който да заобиколи Държавния департамент, като по този начин да окажат натиск върху руския президент Владимир Путин.

"Няма правна причина Конгресът да не може да приеме законодателство, което ефективно да определи Русия като държавен спонсор на тероризма", каза сътрудник на демократите. "Приемането на законодателство от Конгреса очевидно е по-сложен път от това, което може да направи държавният секретар, от когото зависи това, но това ще даде на администрацията необходимото политическо основание, за да ескалира икономическия натиск и реториката срещу Путин."

Сенсорите Линдзи Греъм и Ричард Блументал, например, представиха законопроект през май, в който Сенатът ще посочи, че Русия участва в терористични актове, но основно призовава Блинкън да направете обозначението официално. Те пътуваха до Киев по-рано този месец, за да популяризират мярката заедно с украинския президент Володимир Зеленски, който подкрепя официалното обявяване на Русия като терористична държава. Подобна резолюция беше внесена и в парламента.

Коментарите на Пелоси към Блинкен подчертават пропастта в действията, които законодателите искат от администрацията да предприеме, и това, което първият дипломат на страната е удачно да прави. Членовете на Камарата на представителите и Сената настояват за посочването, което ще принуди правителството на САЩ да ограничи чуждестранната помощ, да ограничи износа и продажбите на отбраната, да наложи контрол върху износа на артикули с двойна употреба и др.

Обяваването също "включва други закони за санкции, които наказват лица и държави, участващи в определена търговия с държавни спонсори", според Държавния департамент, което означава, че САЩ може да се наложи да разширят санкциите си много по-широко от конкретни сектори на руската икономика. Настоящите четири държави, определени от САЩ като спонсори на тероризма - Куба, Северна Корея, Иран и Сирия - търгуват много по-малко със света, отколкото Русия.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 63 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 уса

    134 13 Отговор
    и пуяците, най големите убийци на планетата.
  • 2 инхи

    130 12 Отговор
    Сорос марионетка на ротшилд ли беше?
  • 3 Тошо

    165 14 Отговор
    КОГАТО ПОЧНЕШ ДА ГУБИШ КОНТРОЛ,ЗАПОЧВАШ ДА ИЗПАДШ В ИСТЕРИЯ. АМЕРИКАНСКАТА ИМПЕРИЯ Е КЪМ СВОЯ КРАЙ.
  • 4 Срамота

    143 11 Отговор
    Моля ви се мумифицирайте я тази най накрая и я сложете обратно в нафталина, да се запази за поколенията.

    Коментиран от #11

  • 5 Пич

    119 11 Отговор
    Тази бабка е същински антипод на легендата , че в Козяк имат добри психолози !!!
  • 6 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    132 11 Отговор
    Терорист НОМЕР ЕДНО, обявява кой е терорист ‼️‼️‼️
  • 7 Жоро

    20 129 Отговор
    От чуство за вина Германия наливаше пари в Русия през последните десетилетия /ВСВ2, знаете/ но тоя дълг е платен и часовника тик-така. Немеца строи газови връзки и терминали за втечнен газ. Всъшност и цяла Европа видя за какво се харчат парите които руснаците получават от целия регион. Балона се пукна. Помнете ми думата след 5 години никой няма да помни руския газ. Между другото време е да се стегнем и да си разработим газовите находища. И определено НЕ трябва да се дават на РУСКИ компании и руски подставени фирми!

    Коментиран от #14, #16, #22, #27, #28, #54, #97

  • 8 Юсуф

    131 12 Отговор
    САЩ стават все по нежелани и това ги вбесява,а и имат хроничен проблем с истинската дипломация.
  • 9 Фриман

    121 9 Отговор
    Хаха, кой кой поддържа тероризма? Да й напомнят за Афган, Чечня, за Идил и за всякакви други такива. ФАЩ е световният спонсор на тероризма!
  • 10 От юридическа гледна точка

    104 10 Отговор
    Съществува ли пречка българският парламент да обяви съединените щати за терористична държава
    Може би това се подразбира и не е необходимо такъв акт на нашето народно събрание
  • 11 Българин

    78 6 Отговор

    До коментар #4 от "Срамота":

    Като я гледам вече е мумифицирана.
  • 12 Проблем с възрастта

    100 9 Отговор
    Абе 80годишна бабо, та нали Русия само ви имитира! Та ако Русия я обяват за терористична държава, това означава че САЩ трябва да я обяват за главата на всички терористи в света! Тая баба и тя ли е с деменция или от възрастта си живее в някакъв измислен свят? Тия в САЩ при толкова крадене на мозъци тия старци ли намериха да управляват държавата им, че и да претендират да управляват света?
  • 13 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    86 7 Отговор
    Бившият съветник по националната сигурност на САЩ Джон Болтън заяви по телевизия Си Ен Ен, че е участвал лично в "планирането на държавни преврати" в чужди страни, предаде Франс прес.

    Водещият на Си Ен Ен заяви, че не е нужно някой "да бъде извънредно умен, за да планира държавен преврат". "Не съм съгласен. Като човек, който е помагал за планирането на държавни преврати, не тук, нали разбирате, другаде, това изисква много работа", отговори със спокоен тон бившият съветник на експрезидента Доналд Тръмп.
    Какво би станало , ако Медведев или Лавров кажат това 🤔🤔🤔
  • 14 веселяк

    73 7 Отговор

    До коментар #7 от "Жоро":

    От мен имаш една кирка, да разработваш находища!

    Коментиран от #65

  • 15 Двойни стандарти

    80 5 Отговор
    Абе много бързо забравиха безбройните си “военни интервенции”
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Новина от последната минута

    78 4 Отговор
    Парламентът на Уганда е приел законопроект с който се обявяват съединените щати за терористична държава
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 голем смех

    72 6 Отговор
    Тея в Щатите умували за каква да обяват Русия. За каквато и да я обявят, вече няма никакво значение, защото за целта трябва почти целия свят да се придържа към санкциите които биха наложили. Към момента САЩ и Запада вече не са никакъв фактор и реално са отсвирени от останалия свят и все повече изпадат в изолация. Явно им е трудно да го проумеят този факт или по скоро не искат да го признаят.
  • 20 Механик

    81 4 Отговор
    Панама, Корея, Виетнам, Лаос, Камбоджа, Сомалия, Руанда, Югославия, Ирак, Афганистан, Либия, Сирия.....
    Две атомни бомби, "ориндж агент", напалм, обеднен уран, био-лаборатории...........
    И всичко това над държави които се намират на хиляди мили от границите на САЩ.

    Коментиран от #47

  • 21 Въпрост

    30 4 Отговор
    Какви са тия сенсори? Може би все пак сенатори...
  • 22 тц тц

    62 8 Отговор

    До коментар #7 от "Жоро":

    След пет години никой няма да помни какво е ЕС, а САЩ ще са в девета глуха. А ако краварите продължават да се пенят пред Китай може и САЩ да няма.
  • 23 Крадци викат дръжте крадеца!?

    52 7 Отговор
    От САЩ по големи терористи няма, затова и им удариха главите, и то по американски методи.
  • 24 Преминаващ оттук

    61 8 Отговор
    Злобата към Русия и не само към нея, е страшно голяма... от една фалшива държава която разпалва конфликти и войни навсякъде по света. Пропаднала джендърска работа.
  • 25 Така е

    8 54 Отговор
    Рашистан - чумата на 21 век.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 123

    63 7 Отговор

    До коментар #7 от "Жоро":

    Та какво викаш Жорка? Да сме си разработили газовите находища, а? Т.е. да сондираме с отрови плодородната почва на Добруджа! Да отровим земята, да отровим подпочвените води на 1/4 от България за да може една дъщерна фирма на Шел да изпомпва каквото има в недрата ни, да спечели на наш гръб и да се изнесе. А после? После нито едно зрънце пшеница. После молим Украйна и Русия за хляб на безумни цени, за това че може и да е пълно с отрови това жито няма и да говоря. А водите на хората? Няма проблем. Ще внасяме скъпа минерална вода, 3 лева за литър. Колко му е. А и да не забравим земетресенията, които ще последват след като направиш джобове в земята. Е, някои казват че ще ги запълним с вода. Яко нали? Тъкмо да я направим двойно по-отровна. А да, да не забравяме че накрая тая същата вода стига и Черно море. Честито къпане. Та точно какво казваш Жорка?

    Коментиран от #56

  • 28 бъди

    44 6 Отговор

    До коментар #7 от "Жоро":

    сигурен, че ако и да намерим някога газови находища, със сигурност няма да бъдат дадени на руски фирми. Имаме си достатъчно западни такива, които само чакат да открием нещо и да го вземат на концесия
  • 29 Механик

    46 7 Отговор

    До коментар #26 от "Украйна има химическо оръжие!!!!":

    Не им обръщай внимание. Cорoсидитe са хора без род и родина. Но най-вече са без морал.
  • 30 кюмюря от Дра гал евци

    43 7 Отговор
    Най големите терористи в света искат да обявят другите за такива . Супер лицемерие !
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 647

    31 6 Отговор
    Терорист е мъжа ти. хванат да кара мъртво пиян.
    И защо пие , там е въпроса, помисли бабе.

    Коментиран от #38

  • 33 САЩ

    8 46 Отговор
    Последният стожер на свободата и демокрацията. Без САЩ, държави като Раша, Северна Корея, Иран и тем подобни ще унищожат света.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 пешо

    26 3 Отговор
    ужас каква грозотия
  • 36 За първи път САЩ не командват

    44 6 Отговор
    парада и много ги е яд !
    Свикнаха 30 години те да командват света но сега стоят от страни и НИЩО НЕ ЗАВИСИ от тях...
  • 37 Кочо

    36 6 Отговор
    Путин, обяви САЩ за световен палач и главорез!
  • 38 Даааа

    4 11 Отговор

    До коментар #32 от "647":

    Хванат и осъден . Това в северноазиатска адрика не може да се случи.
  • 39 Караибрахим

    27 4 Отговор
    Скоро вашият народ ще ви отсрани. Тази жена ще се разболее и ще си отиде.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 САТЪРА НА ХАНА

    19 6 Отговор
    АКО ОБЯВИМ РУСИЯ ЗА ДЪРЖАВА СПОНСОР НА ТЕРОРИЗМА
    ...
    ЩЕ МОЖЕМ ДА ИМ ПРАТИМ ЧЪК НОРИС. ,АИРЪНМЕН , СУПЕРМЕН, СУПЕРУОМАН, ТЕРМИНАТОРА, РАМБО, И ВСИЧКИ СУПЕРГЕРОИ
    ...
    ДА ГИ СМАЧКАТ
    ...
    НАПРЕД ФАШИНГТОН ... ПОКАЖЕТЕ ИМ НА ВАТЕНКИТЕ :)
  • 42 Рико

    11 16 Отговор
    Обявяваш държавата за държава-терорист. Оттук следва, че прекъсваш всякакви търговски отношения с държавите, които имат такива с терориста. Такова -обявяване- ще има реални и изключително сериозни последици за страните, които хитруват и продължават да правят търговия с Москва. Искаш да имаш отношения с Москва? Добре, но отношения с Вашингтон няма да имаш. Тогава ще се види кой-какво ще избере.
  • 43 Путин

    28 6 Отговор
    Премествам го от единия джоб в другия Пени. Ела да видиш.
  • 44 Евроатлантик

    28 4 Отговор
    На това същество лицето и изражението издават какво се крие за материалния облик, едно нравствено чудо@@ще!
  • 45 Кажи честно

    7 32 Отговор

    До коментар #26 от "Украйна има химическо оръжие!!!!":

    Къде го този путинист, който работи, че и плаща данъци ?! Всички са нереализирали се неудачници, които търсят кой да им е виновен за положението ! Виновен им САЩ и ЕС , че са "с кунки в гъ...нки " и ги мързи да гледат. Ако може ей така както си седят, някой да им плаща.

    Коментиран от #69

  • 46 Трион

    27 4 Отговор
    Как не мрат такива откровеннни паразитиращи на гьрба на целия останал свят дьрти уроди....

    Коментиран от #66

  • 47 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    30 4 Отговор

    До коментар #20 от "Механик":

    Разбирам , че списъкът е много дълъг , и не можеш да изброиш всичките , но да спомена преврата в Чили срещу законно избрания Алиенде, неуспешния преврат ( опит) срещу натовски партньор - Ердоган ....
    Да спомена и нахлуването в една страна и отвличането на нейния политически водач ( май Нориега се казваше ) .....

    Коментиран от #52

  • 48 Да поясним

    26 3 Отговор
    Това плашило не представя мнението на американския народ, а на "демократите", които спешно се нуждаят от клинично лечение. Горката Нанси и други като нея са обекти на всекидневни подигравки от консервативните телевизии и поне половината американски народ.
  • 49 Не само това.

    26 3 Отговор

    До коментар #18 от "Ксаниба":

    Безброй престъпленията на САЩ, но все пак ти си забравил за биолаборатории на Пентагона, преврати, ликвидиране на негодни лидери на неугодни държави (последния Сулеймани).
    А сега - черна трансплантология в Украйна под прикритие на американците.
  • 50 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    19 1 Отговор
    Първоначално силен съюзник на САЩ, като работи за Централното разузнавателно управление (ЦРУ) от края на 1950-те до 1986 г. Към края на 1980-те години отношенията му с Вашингтон се влошават и през 1989 г. САЩ напада Панама, за да го свали от власт.
    Нориега е пленен и отведен в САЩ, където е осъден по обвинения за трафик на кокаин, рекет и пране на пари. Осъден е на 40 години затвор и излежава присъдата във федерален затвор.
  • 51 и това

    23 3 Отговор
    го казват тия, които обучиха украинската армия да воюва като терористи, напрактика тактиката на украйна във войната е като на идил, нали едни и същи инструктори са ги обучавали.
  • 52 Механик

    21 2 Отговор

    До коментар #47 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Аз дори не се опитвам да си спомня всичките "демократизирани" страни. Обикновен човек съм и не ми стига паметта за толкова много информация.
    Но то си има ЕДНО МЯСТО и там всички се записва, а на края се плаща и то с лихвите. Толкова много пролята кръв, толкова много съборени човешки съдби, толкова много крадене.... това няма как да не се плати жестоко.
    Да погледнем какво се е случило с древните империи и то за къде-къде по-малко причинени жертви и страдания.
    И на тия няма да им се размине. Те го знаят и за това са така озлобели.

    Коментиран от #61

  • 53 Рико

    2 28 Отговор
    Такова решение ще постави Москва в ново качество. Такова решение ще спомогне за по-бързото ликвидиране на нещото зовящо се РФ.

    Коментиран от #60, #70

  • 54 Гошо

    23 3 Отговор

    До коментар #7 от "Жоро":

    Не е лоша идеята ти. Викам направо да почваме сами да си копаем и правим всичко. За начало - уран за АЕЦ-а, а отпадъка ще го обогатяваме за ядрено оръжие. после да изгоним Кандците дето ни крадат златото и да открием и диамантени мини. След толкова копане, поне ще имаме тунели, а може и нефт да изкочи - строим си собствени танкери и почваме да изнасяме към америка. Покриваме едни 680 хил.кв.км с фотоволтаици, ставаме по-зелени от най-зелените в ЕС, продаваме им ток, може и някоя друга държавна помощ да им отпуснем на тия загубени германци. и хоп - станало 7ч и будилника ти звънна, събуждаш се и осъзнаваш, че пак си препил снощи и сънуваш розови сънища :)
  • 55 Квадратен кръг

    25 2 Отговор
    Ако обяват Русия за терористична , как ли биха определили себе си ? За страната , в която емигрантите са избили местното население до крак , а малкото останали индианци се вкарани в нещо като резервати-концлагери ? Като страната използвала и експлоатирала безплатен , робски , денонощен труд много , много , много години ? Като страна , налагаща своите ценности и лична демокрация , пряко волята на гостоприемника ? Много въпроси се насъбраха нещо........
  • 56 Рико

    4 16 Отговор

    До коментар #27 от "123":

    България е енергиен рай! География с 250 дни слънце; 40 планини с въздушни и водни потоци: 6 000 термални извори ( при някои от тях хората компоти си варят ) ... Рай! За какво ти е този газ?
  • 57 Професора

    21 4 Отговор
    САЩ най голямата терористична държава която спонсорита и фашизма в Окрайна
  • 58 Йехова

    17 3 Отговор
    Терористите от САЩ в момента тероризират ЕС с нейните слуги които умишлено повишават цените на всичко.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 айди де

    13 2 Отговор

    До коментар #53 от "Рико":

    Мноо, ам мноо си простттт
  • 61 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    20 2 Отговор

    До коментар #52 от "Механик":

    Ами то няма как да ги запомни човек ! По-лесно е да изброим страните в чийто живот САЩ не са се намесвали , ама то не е сигурно има ли такива ‼️
  • 62 7777777

    23 1 Отговор
    ОБЯВЕТЕ И СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА ЗА ТАКАВА!
  • 63 ЧЕ ТЯ АМЕРЕКА

    21 2 Отговор
    ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ОБЯВЕНА КАТО ТАКАВА
  • 64 Ха Ха

    11 1 Отговор
    блатна фея......с гердан !
  • 65 А аз му предлагам разработено находище,

    17 1 Отговор

    До коментар #14 от "веселяк":

    само трябва да ми купува фасул и да дойде да събира полученият ГАЗ.
  • 66 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    18 1 Отговор

    До коментар #46 от "Трион":

    Ако наистина се чудиш - ето ти жокер:
    " На 99-годишния американски милиардер Дейвид Рокфелер за шести път е извършена успешна трансплантация на сърце, съобщи World News Daily Report.
    Операцията е продължила шест часа. Тя е била извършена в имението на бизнесмена в Ню Йорк.
    За пръв път Рокфелер се е подложил на подобна интервенция през 1976 година след автомобилна катастрофа." ‼️
  • 67 Урюрвкос

    20 4 Отговор
    Пускането на СП-1 много дразни задните части на Океана
  • 68 693

    25 3 Отговор
    Защо всички , целият свят издигат на пиедестал Америка и тя да диктува световния ред, всички тези държави нямат самостоятелност и собствено мнение. Супер странно, някакви вече изкуфели баби да се изказват да диктуват и това да се тиражира от медиите.
  • 69 Кадир

    15 3 Отговор

    До коментар #45 от "Кажи честно":

    Струва ми се, че описа себе си току що. Само че хейтиш Русия.
  • 70 хамсал

    16 2 Отговор

    До коментар #53 от "Рико":

    "Такова решение ще постави Москва в ново качество.". Ауууу кЪва мисъл, решение поставя нещо в качество! Откъде ви намира Козяк такива? Я пак пробвай!

    Коментиран от #92

  • 71 Анализатор

    4 26 Отговор
    Цял свят знае, че Русия е терористична държава, няма нужда да се обявява!
    А Путин е главния терорист!!!

    Коментиран от #79

  • 72 крадеца

    19 1 Отговор
    вика дръжте крадеца
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 разсмя ме

    16 1 Отговор
    Аз пък искам да обявят Пелоси за вещица. И веднага на кладата, в краен случай електрически стол.
  • 75 глас от Сърбия

    15 1 Отговор
    Е, ние докога да чакаме Кравария да бъде обявена за терорист №1 ?
  • 76 Сандо

    13 1 Отговор
    Абе в Америката нямат ли си пенсионерски клубове,там да си се събират и да бръщолевят бълнуванията си на воля,без да пречат на нормалните хора?
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 асдаа

    4 1 Отговор

    До коментар #71 от "Анализатор":

    Анал-лизатор. Какво повече да се каже?
  • 80 !!!?

    4 13 Отговор
    Рейгън отдавна обяви Россия за империя на Злото. Това включва варварска, терористична държава !!!?
  • 81 маке

    11 1 Отговор
    Не показвайте снимката на тоя крокодил......плаши хората
  • 82 ТИА

    10 0 Отговор
    Нищо няма да обявят, най-малкото заради договора на NASA и Роскосмос, от преди няколко дни.
  • 83 въпросче

    11 0 Отговор
    Защо баба Нанси Пелоси не каже,кой е държавен спонсор и създател на "Ислямска държава"? Защо и как бяха разрушени кулите-близнаци? Защо не ги казват тези неща?
  • 84 Лори

    0 11 Отговор
    Точно така. Русия е държава спонсор на тероризма.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Айсамани

    10 0 Отговор
    Нещо като,теро риста вика дръжте теро риста.
  • 87 1520

    7 1 Отговор
    държава та терорист се казва САЩ
  • 88 И напечатайте повечко долари

    4 0 Отговор
    за да може да платим да мине номерът!
  • 89 Фртр3

    5 0 Отговор
    сащ е агресор и е терористична държава!
  • 90 после пелоси после

    4 0 Отговор
    За сега ще се задоволим само със САЩ .
  • 91 дърт вампир

    4 0 Отговор
    Тая от къде изскочи , от царството на сенките ли ?
  • 92 Рико

    0 3 Отговор

    До коментар #70 от "хамсал":

    Качеството на страна извън нормалния свят. 4 са тези държави сега. Поставянето на държавата с политически център Москва извън качеството -нормална държава-, ще бъде краят на тази държава в този и вид.
  • 93 Е па

    4 0 Отговор
    я че обявим вас за терористи, оти оно си е така. Вашата приключи, колкото и да не ви се вярва.
  • 94 сноу

    4 0 Отговор
    Пу..пу в пазвата ..че и под нея...какъв нагледен пример, как едно абсолютно нищожество с безгранична злоба се издигна до председател на някаква си камара...Естественно в тая камара всичкото е от мафиот, още по голям мафиот...Още бай дончо я нарече вещицата на 20 век, но тя влезе в 21 с далеч по актуално название-комодски варан
  • 95 така ли

    2 0 Отговор
    дъртата пастърма си карабатак....
  • 96 Опа ,Опа

    2 0 Отговор
    Изтървахме са. Сащ беше хубава страна .Тия ще я приключат . Явно Щатския проект се закрива.
  • 97 Жорка

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Жоро":

    разбирам те ама наслението кво ще прави ? Понеже ще се държат от компании . И за тяхните цели. Които не включват голяма евтина консумация сред наслението .
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 дядото

    1 0 Отговор
    още полудяха от безсилна злоба.и още ще има да полудяват
  • 100 тъй,тъй,така ще е.

    1 0 Отговор
    много явни признаци на истеря,нещо им става ???????каква прилика