Last news in Fakti
  Тема: Украйна

12 Ноември, 2022 08:25 2 283 91

Telegraph: ЕС иска да изолира руската делегация на срещата на G20

  • g20-
  • бали-
  • среща

Европейските лидери ще уведомят руските си колеги, че всякакви преговори трябва да се водят при условия, приемливи за Киев

Telegraph: ЕС иска да изолира руската делегация на срещата на G20 - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Европейският съюз и Обединеното кралство ще се стремят да изолират руската делегация на предстоящата среща на върха на G20 и планират да бойкотират нейните изказвания, съобщи Telegraph, позовавайки се на източници.

Представител на Европейската външна служба обясни, че западните партньори искат да покажат, че „международната общност мисли за действията на Москва в Украйна“.

Още новини от Украйна

„Това също означава да им попречим да се срещнат със Сергей Лавров или с всеки, който ръководи руска делегация, или да накараме хората да излизат, когато Русия говори“, цитира вестникът думите на служителя.

Европейците ще уведомят руските си колеги, че всякакви преговори трябва да се водят при условия, приемливи за Киев, пише изданието.

Източниците подчертаха, че Китай, за разлика от Италия, Германия, Испания и Франция, няма да допринесе за изолацията на Русия. „Китайците и руснаците работят в тясно сътрудничество“, каза представител на ЕС, който описа отношенията между Русия и Китай като „безгранично приятелство“.

Президентът Володимир Зеленски няма да присъства на срещата на върха, но ще говори онлайн на събитие за въздействието на украинската криза върху глобалната продоволствена сигурност.

Срещата на G20 ще се проведе в Бали на 15-16 ноември. От руското външно министерство съобщиха, че руската делегация ще бъде ръководена от ръководителя на ведомството Сергей Лавров.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 34 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ле ле

    79 24 Отговор
    боклуци...европейски..

    Коментиран от #6, #13, #64

  • 3 Рошко

    72 13 Отговор
    Тези наистина са откачили, тва дрогата не прощава зависими от ресурсите им с дългове до шия и щели да изолират

    Коментиран от #80

  • 4 Някой

    70 12 Отговор
    После д се чудят що имат рекордна инфлация, високи цени и ги чака рецесия.
    Да се пробват да изолират още Русия. Други членове на Г20 не го правят. Та е под въпрос кой ще бъде в изолация.
  • 5 Пак п.....ски

    52 13 Отговор
    Номера .Това е г...ейропа...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Калпазанин

    54 10 Отговор
    Те да почнат да си изолират сградите с по дебела изолация че както я карат догодина зимата ще е още по тежка, докато все още путин им дава петрол че изолацията и тя без петрол не става
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Някой

    53 9 Отговор
    "Европейският съюз и Обединеното кралство ще се стремят да изолират руската делегация на предстоящата среща на върха на G20". Резултатът ще е същия както със санкциите, които се обърнаха срещу тях.

    Коментиран от #75

  • 12 Само напомням

    57 13 Отговор
    „Това също означава да им попречим да се срещнат със Сергей Лавров или с всеки, който ръководи руска делегация, или да накараме хората да излизат, когато Русия говори“, цитира вестникът думите на служителя.


    После кой удължавал войната и заради кого умирали още украинци. Заради западните фанатици и фашисти.
    😄😁😀






















    Коментиран от #16

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ТАКА ДЕ

    21 20 Отговор
    Направо затворете в клетка руснаците.....

    Коментиран от #17

  • 15 Вирус

    49 7 Отговор
    Нали имаше демокрация къде са ви евроатлантическите ценности хаха

    Коментиран от #18

  • 16 ПУТИН ПОЧНА ВОЙНАТА

    11 47 Отговор

    До коментар #12 от "Само напомням":

    Путин да си сърба попарата....

    Коментиран от #19, #55

  • 17 Да, то кон

    4 29 Отговор

    До коментар #14 от "ТАКА ДЕ":

    в клетка на колела се транспортира, просто я обшиват с ламарина за аеродинамика...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Само напомням

    53 11 Отговор

    До коментар #16 от "ПУТИН ПОЧНА ВОЙНАТА":

    Той си я "сърба" - рублата не е била толкова скъпа от години. Печалбите на Русия от горива също не са били толкова големи от години. Друга е идеята зад удължаването на войната от западняците. А и нали уж искаха да пазят невинните украинци нашите западни партньори? Май по-скоро искат да прецакат Русия с цената на всичко (дори украинските животи). Дано не сме никога в позиция западняците да ни "пазят", както пазят украинците.






    Коментиран от #20, #22, #82

  • 20 Вервай си

    11 27 Отговор

    До коментар #19 от "Само напомням":

    Много опорка, ама тя е само за вътрешно ползване у блатото, там мозъкът от пропагандата е на пихтия и вЕрва, безаналоговий...
  • 21 Нява как да стане

    35 8 Отговор
    защото страните поддържащи Россия, са понеме от скапаните еврошарлатани.

    Коментиран от #25

  • 22 Керът

    10 44 Отговор

    До коментар #19 от "Само напомням":

    Войната си е на Путлер и орките му, не дращи глупости, това първо, и второ, 80000 груZ200 отиде, какви ги дрънкаш, дрОгарю?!

    Коментиран от #74, #91

  • 23 Урюрвкос

    41 8 Отговор
    ЕС е миротворец и търси диалог. Не могат да решат въпроса в Косово, тръгнали на Русия клечки в спиците да пъхат.
  • 24 ТРЕНД

    25 5 Отговор
    Печатане на пари било причина за инфлацията? Криптовалутата е за 1000 милиарда долара, и търгуването с електронни пари повишава ликвидността на банките. Но празни складове няма, няма повишени доходи и потребление, пък и самата инфлация реже потреблението. Грипът реже потреблението - като краде доход чрез лекарствата. Инфлацията е следствие санкциите към Русия, и еко нагласите, въглеродните санкции, направиха паника. ЕС и светът се наслаждаваще на турбокапитализмът на Путин. Плутократите в Русия завладяха светът чрез евтини продукти въз основа на евтин труд, евтина енергия и евтини такси, субсидии. .................................... (В България има фирми които съществуват и са конкурентни само защото плащат ниски заплати, ползват евтин ток и ниско облагане. Може държавата да дава пари за ноу-хау и технологии, така - че предприятието да плаща в пъти повече. Но много предприятия ги имат това ноу-хау и технологии, но са конкурентни заради ниско платен труд и енергия и данъци. Металургия, торове, и други, така са конкурентни на световният пазар, и това положение се подкрепя от богатите страни - ползващи тези продукти. Руските олигарси правят евтини продукти и нямат конкуренция заради ниско платен труд, данъци и енергия. СВЕТОВНАТА КОНЮНКТУРА ГО ИЗИСКВА - БЕДНОСТ ДА ИМА.)
  • 25 Нява понеме

    9 29 Отговор

    До коментар #21 от "Нява как да стане":

    къде ги видя повече? Пак да броим: Иран, Северна Корея, Беларус... Еритрея се отказа...
    🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣🤣😂😂😘

    Коментиран от #33, #42

  • 26 д ъъъ

    12 33 Отговор
    Кво.стаа с таа велика кастрирана папируска мечка дет щеше да прегази света, а бгрушмаляци.
  • 27 СЕРИОЗНО

    24 8 Отговор
    Инфлацията е следствие санкциите към Русия, и еко нагласите, въглеродните санкции, направиха паника. ЕС и светът се наслаждаваще на турбокапитализмът на Путин. Плутократите в Русия завладяха светът чрез евтини продукти въз основа на евтин труд, евтина енергия и евтини такси, субсидии. . Металургия, торове, и други, така са конкурентни на световният пазар, и това положение се подкрепя от богатите страни - ползващи тези продукти. Без евтин азотен тор от русия, жито, метали, енергия, слънчоглед, е инфлация.
  • 28 Реалист

    35 9 Отговор
    ЕС няма място на Г20. ЕС един смешен съюз сателит на американските соросоиди.
  • 29 Шаман

    33 5 Отговор
    Съюзниците на Русия могат да бийкотират САЩ и ЕС!
  • 30 Окраин4е

    36 8 Отговор
    ЕС са подръжници на фашиската хунта от киев и Пол Пот Зеленски.
  • 31 Да си набуташ

    33 9 Отговор

    До коментар #18 от "Керът":

    тези скапани ценности късето и слънце не те огрява. Ценности ли е, да настаняват украинските "бежанци" с модерните си коли в 5 звездни хотели по морето и да им плащаве с наши пари, а другите от Сирия, Афганистан и пр., да ги затваряме в изоставени казарми оградени с тел и решетки. Да ти имам скапаните ценности и поддръжката ти на тези които са изрисувани с пречупени кръстове. ВСВ бе точно да се изкорени нацизма, а запада и краварите го възродиха в лицето на Украйна. Който не знае историята, я повтаря и последствията ще са фатални за тях. Глупаво е да смяташ, че може да победите Россия, това е невъзможно, дори и с колективния западнал свят. Последиците ще са фатални.
  • 32 Рошко

    33 6 Отговор
    Факти са превели погрешно заглавието, а трябвало да е, Ес се самоизолира
  • 33 От всички държави

    34 7 Отговор

    До коментар #25 от "Нява понеме":

    в света 195 на брой, санкции срещу Россия са наложили едва 50 и малко, останалите не са, а от 8 млрд население около 6 млрд са с Россия, мисля си учил поне до 3 клас и можеш да поставиш знаците за равенство/неравенство.
  • 34 Калмук

    4 3 Отговор
    И кво? Ще им напилясат.
  • 35 Смешници

    31 7 Отговор
    Когато в планината няма тигър ,маймуните се опитват да са тигри,това се случва със срещата на Г-20.Тигъра каза ,че няма да ходи и маймуните нададоха вой коя от тях да заеме мястото му Ще станат още по смешни когато говори руски преставител и напуснат но останат ,Китай ,Индия ,Бразилия ,Саудитска Арабия.Тогава ще станат за пълно посмешище Сащ и запада.

    Коментиран от #87

  • 36 Смешник

    28 8 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Замисли ли се когато почне да говори руския преставител и Сащ и запада напуснат залата ,но останат Китай ,Индия ,Бразилия ,арабските представители каква ще е излагацията и къде ще бъдат поставени Сащ и запада тогава ? Важно е да напишеш глупостите си ,мисленето не е за всеки,нали?
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Русофоб Антисемит

    8 24 Отговор
    Ватниците налазиха темата. Губите, смехурковци.

    Коментиран от #48

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Марш

    29 7 Отговор
    И как точно ще пречите на Лавров да говори? Ще мyчите като гoведа когато той излезе на трибуната ли? Как точно ще забраните на представителите на нормалните държави да се срещат с руската делегация? За какви се мислите вие, че да се разпореждате на международна среща, организирана от друга страна? Май забравихте как преди година на едно подобно голямо международно събитие просто ви ИЗГОНИХА заради нахалството ви - а вашите кукловоди от САЩ дори никой не ги покани? Апропо - самата Индонезия е подала молба за членство в БРИКС тия дни !!!

    Коментиран от #43

  • 41 РУСКАТА ДЕЛЕГАЦИЯ ЩЕ СИ ГО ПРЕМЕСТИ

    24 6 Отговор
    КАТО Я ИЗОЛИРАТ .........................

    Коментиран от #58

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Рико

    9 7 Отговор

    До коментар #40 от "Марш":

    Животът е кратък, нямам време да слушам глупости. Когато някой няма какво смислено да каже, му се затварят устата за да не губи времето на другите.

    Коментиран от #78

  • 44 НЕ СЕ ТРЕВОЖЕТЕ РУСИЯ ВИНАГИ Е ГУБЕЛА

    18 7 Отговор
    КОЯТО И ДА Е ВОЙНА - СЕГА ПАК ТАКА ЩЕ СТАНЕ - РУСИЯ ЩЕ ЗАГУБИ ЦЯЛА УКРАЙНА И ЩЕ И ОСТАНЕ ЕДНА НОВОРУСИЯ ! ЗЕЛЕНСКИ ЩЕ ЗАМИНЕ ИЛИ ПРИ СВЕТИ ПЕТЪР ИЛИ В СИБИР НА ЗАСЛУЖЕНА ПОЧИВКА ЗАЕДНО С ШОН ПЕН !
  • 45 случаен

    26 6 Отговор
    много демократично и напълно в западен колониален стил,да ПРИНУДЯТ хората да не се срещат с руската делегация,всичко за рехния интерес,закривай вова
  • 46 Райхсвер

    9 23 Отговор
    И какво търсят тия руски нещастници в Г20, какво толкова й е развитото на Москалията???
    Иначе правилно - пълна блокада на пияните ватници!

    Коментиран от #81

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Мирото

    9 20 Отговор

    До коментар #38 от "Русофоб Антисемит":

    Те са двама души с три компа, тия гнусарски кремълски подлоги ...
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 ПУТИН ПОЧНА ВОЙНАТА

    6 21 Отговор
    За това ли Путин плаче да му паднат санкциите......щото Русия е цъфнала и вързала у дома и на ...фронте...
  • 51 Руснаците пък каква работа имат в Г20?

    7 22 Отговор
    Те вече са на края на списъка след Афганистан, Суринам и Камбоджа.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Коко

    18 2 Отговор
    Рублата е силна валута
  • 55 М3 голд

    20 5 Отговор

    До коментар #16 от "ПУТИН ПОЧНА ВОЙНАТА":

    Путин започна СВО срещу фашисткия режим на Зеленски. ФАШИСТКИ РЕЖИМ! И се видя, че САЩ и васалите им от ЕС и Англия взеха страната на фашистите. Така е. САЩ изправиха грешката си от ВСВ да воюват заедно със Съветския съюз срещу Хитлер и сега са на "правилното" място - зад фашистите.
    Путин сигурно вече отчита грешката си, че не направи "Таран" на Киев преди половин година. Позволи на фашистите в света да се разгърнат срещу тях на тази територия. Подведен от корумпираните генерали. Та прав е номер 16. Аз на негово място бих ги пратил всички в ураниевите мини или на стадиона, както в Китай.
    И кориоз: Путин прави СВО в Окраина, а чрез Зеленски САЩ правят война срещу Русия. И Путин си трае. Не бомби Киев, граничните ж.п. пунктове и КПП на пътищата... Какво чака? Да почнат обстрел на Москва? Тогава и него ще го няма и сменника му ще срине Киев и всичко. За какво си пази милионната армия?

    Коментиран от #71, #86

  • 56 ес са бита карта

    11 4 Отговор
    превръщат се в клоаката на света
  • 57 Одит

    19 5 Отговор
    Война има от 8 години в Украйна! На Европейският съюз и Обединеното кралство не им пукаше тогава и си затваряше Очите, Устата и Ушите като трите маймуни! Защо? За толко време загинаха над 50000 мирни граждани!
    И това не беше геноцид а само малка разправия извън ЕС!

    Коментиран от #65

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Хаха

    5 12 Отговор
    какво учудващо има в това. Никой не иска да си има взимане и даване с бандити. Само нашите пенсионаги ни бутат към русия следвайки своя идол популист Костя.
  • 60 Ха ха ха ха ха

    10 3 Отговор
    Ха ха ха, и нашите управници милите барабар Петко с мъжете. Щели били да кажат:)))) Изобщо някой смята ли ги за живи. САЩ даже им бяха забранили да говорят с руснаците:))та САЩ си водеха преговорите с руснаците за "благосъстоянието" на ЕС! На лице е какво са договорили САЩ и Русия за европейчетата.
  • 61 Ние от ЕС и Великобритания

    9 4 Отговор
    като представители на демокрацията ще се съберем и дружно ще пръцнем.
    По този начин ще изолираме Русия.
  • 62 изключително

    11 2 Отговор
    демократично и зряло поведение... крият се по някви курортни селища, после ни говорят колко са ангажирани, време е тази политическа помия да се сменя
  • 63 Теле

    5 11 Отговор
    Пълна изолация на русия от цивилизованият свят.

    Коментиран от #70, #73

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 стоян

    4 11 Отговор

    До коментар #57 от "Одит":

    До 57 ком - като си писал за войни - я опиши и двете чеченски войни - защо орките сринаха Чечения и избиха 50 000 чеченци - опиши и грузинската война

    Коментиран от #68, #76

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Авджията

    7 2 Отговор
    Всеки западен сатанист в Мългария ще започне да се чувства като парче месо, което ще бъде изяждано живо от кучата, чакали и вълци!!!!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 !!!

    8 0 Отговор

    До коментар #63 от "Теле":

    Тогава се откажи и от руска газ и петрол изцяло.
  • 71 Жорето

    7 0 Отговор

    До коментар #55 от "М3 голд":

    Фащ внимателно унищожават ЕС.Плащат здраво, на водещите фигури поставени от тях и ще се преселят неимоверно богати във Фащ.Ще приберат цялата индустрия във Фащ, а после ще продават продукцията в Европа. Безработицата вече налазва Германия, Франция ,Италия и Испания. Унищожават средната класа. Мигрантите стават огромна тежест на Европа. Фащ се спасяват и заглобват Европа икономически.
  • 72 Раша

    5 2 Отговор
    Г-н Лавров защо изобщо си харчи время за тези "супермени"?Нито даване,нито вземане има с тях.
    Да беше отишъл на плажа.Да диша един възух по залите с тези ......
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 А ти

    8 1 Отговор

    До коментар #22 от "Керът":

    сигурен ли си в това, което пишеш? Щото виждам само козяшки опорки и нищо съществено, особено за груз 200! Цифрата е спусната от известното с "достоверната" информация, която разпостранява и на която може да се вярва колкото на приказките на Настрадин Ходжа или барон Мюнхаузен... Хубаво поне, че не цитираш оня хубавец, американецО, който изтърси още по фрапираща цифра... Което няма как да се докаже, но прието е от СМИ да приемат изявленията на разни американски генерали за 100% истина... Нищо, че в по-голямата си част са highly likely...
  • 75 Наско

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "Някой":

    И какво 7 срещу 12.....не е ли смешно?Тези 7 не са светът.
  • 76 Стоенчо,

    7 2 Отговор

    До коментар #65 от "стоян":

    Сакашвили си получи заслуженото заради грузинската война.Сега вече и в Украйна ,заради Майдана,не го искат.Чети и учи бре момче( момиче).А погледни Грозни преди войната и какво е днес .Чечня е петилетки преди нас по инфраструктура и благоденствие .

    Коментиран от #79, #83, #85

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 До Пуко

    1 1 Отговор

    До коментар #43 от "Рико":

    Устата се затваря,устите се затварят.Учи ,завърши и тогава се прави на писател
  • 79 стоян

    2 7 Отговор

    До коментар #76 от "Стоенчо,":

    До 76 ком - путинофилче - гледаш снимки от Грозни и си мислиш че всички там са в рая ама не е така - извън Грозни всичко си е по руски - кал и батаци и малки заплати за преживяване - а тия 50 000 убити и още толкова сакати дали мислят като теб в Чечня
  • 80 Косе Босе

    2 5 Отговор

    До коментар #3 от "Рошко":

    Рашко!,според проучвания,най голяма консумация на друога,и най много зависими са в Раша/Путинова/.какво бълваш Руски фишеци!-ах,да,забравих че за това ти плащат-извинявай!!!
  • 81 Марш

    4 3 Отговор

    До коментар #46 от "Райхсвер":

    Хахахаха, смeшник неграмотен - то се видя кой има място в Г 20 и кой не. Ти явно си на акълът на слабoyмният, дето се крие в мазето на Белият дом и през повечето време изобщо не знае къде се намира. А и пуделите му се пърчеха как щели да смачкат "изостаналата и незначителна руска икономика" - затова сега ТЕХНИТЕ икономики се сриват. А аз се чудя фалирали държави като Италия, Испания, Япония - чий го търсят в Г 20? Цялата "велика и елитна" група Г 7 има 40 трилиона БВП (безобразно надут поради умишлено изкривен метод на изчисление) и 60 трилиона дългове !!!

    Коментиран от #84

  • 82 Косе Босе

    4 5 Отговор

    До коментар #19 от "Само напомням":

    Помним как руснаците ни пазеха 50 год.и дано повече не ни пазят,както и да не ни продават/пробутват/старата си техника от времето на 2 та св.война! Най-големият автогол който си вкараха Путинчетата е че целият свят им видя некачественната и допотопна техника,която става само за паради,и то ако запали! Едва ли някой ще купи повече такава техника,която става само за скраб! Даже и Сърбия вече не искат руските таралясници!Боже какво падение-сам да отсечеш клона на който стоиш?
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Чечня

    0 4 Отговор

    До коментар #76 от "Стоенчо,":

    Е преди нас , защото Путлер ги дотира всяка година с 4 милиарда долара . Кадирката му върши мръсната работа , пример Немцов и сега на фронта . Тик ток смешниците трепят дезертьорите.
  • 86 Хехехе

    0 1 Отговор

    До коментар #55 от "М3 голд":

    Голям експерт си бе ? Че ти ги разбираш по добре нещата от руските генерали и Путлер май .
    Хахаха
  • 87 Тигри

    1 2 Отговор

    До коментар #35 от "Смешници":

    Мигри ,мечки голямо руско бълнуване .хахаха
  • 88 ТОЧКАТА

    4 0 Отговор
    КЪДЕ Е лиз тръс?????????Ами ...където трябва!!!ТЯ СЕ ПОХВАЛИ ЧЕ Е ИЗПЪЛНИЛА ПОРЪЧКАТА....ДА ВЗРИВИ СЕВЕРЕН ПОТОК!!!!!!....Похвали се в ,,уж,,кодираният канал за комуникация!!!!!!!...ама тъй че и другите да знаят!!!Кой знае ,защо...НЕ ПОЛУЧИ ,,благодарност,,!!!!!
  • 89 рослямист-путьоблиз

    1 3 Отговор
    Тия искат когато влезе руснак в помещение където присъства европеец или американец да пада по очи и да проси разрешение да остане! Това е прекалено, поне трябва да отменят падането по очи! Нека поне да е само на колене! В краен случай на четири крака,моля!
  • 90 БОЙКОТ НА ЕВРОДОЛАРОВИТЕ ПЕЧАТНИЦИ!!!

    1 0 Отговор
    ЕЙ СЛУГИНАЖНИ КРЕТЕНИ, ЕДИНСТВЕНО ЕВРОПЕЧАТАРСКАТА МАШИНКА ВИ КРЕПИ ВСЕ ОЩЕ. ТОВА ВИ Е ОРЪЖИЕТО С КОЕТО ВЛАСТВАТЕ.. ИНАЧЕ ВИДНО ОТ ДЕЙСТВИЯТА ВИ , ВСЕ ПО-СЕРИОЗНО ЗАТЪВАТЕ ВКРЕТЕНИЗМА . ЩЕ ВИ ДОЙДЕ И НА ВАС ВРЕМЕТО ..
    НА ТАЗИ СРЕЩА ,НАЙ-ВАЖНОТО С КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ СПРАВИ ФОРУМА Е ДА РЕШИ КАК ДА ЛИКВИДИРА ЕВРОДОЛАРОВИТЕ ПЕЧАТНИЦИ ЗА ДА СЕ СПРЕ ОГРАБВАНЕТО НА ДЪРЖАВИТЕ ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ТЕЗИ ПЕЧАТНИЦИ ,ЗА ДА СЕ СПРЕ ТЯХНАТА ХЕГЕМОНИЯ,ТЯХНОТО ВЛАСТВАНЕ.
    ТОВА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖЕН ВЪПРОС СЪС СВЕТОВНО ЗНАЧЕНИЕ . ТОВА ВИЛНЕЕЩО ГРАБИТЕЛСКО ЗЛО ,ПЕЧАТАНЕ НА ПРАЗНИ ХАРТИЙКИ, ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЛИКВИДИРАНО КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-СКОРО .ТОВА Е ПРОБВЕМ №1 ЗА СВЕТА . А НЕ ДА СЕ СЪБИРАТЕ НА БЛЯ,БЛЯ СЕДЯНКА И ДА ПРЕПОВТАРЯТЕ МАНТРИТЕ НА ГОСПОДАРЯ СИ,ИЗРЕЧЕНИ ПО 100 ПЪТИ ОТ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС ,ДА СЛУШАМЕ ПАК И ПАК ЗА КОЙЛИ ПЪТ НАПУШЕНИЯ С НЕГОВИТЕ СТОКРАТНО ПОВТАРЯЩИ СЕ ДРЪНКАНИЦИ.
  • 91 Иваныч

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Керът":

    Жди русских солдат, козел.