Last news in Fakti
  Тема: Украйна

13 Декември, 2022 19:22 6 753 179

Лузър на годината

  • бесарабски фронт-
  • лузър-
  • владимир путин-
  • русия-
  • война-
  • украйна-
  • пресконференция

Президентът на Русия се е превърнал в гол крал

Лузър на годината - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Лузър на годината: обобщавайки резултатите от 2022 г., дори привържениците на Путин признават, че ги е разочаровал

През декември по традиция правим равносметка на изминалата година. Хората се откъсват за кратко от ежедневието си и виждат по-добре дългосрочните тенденции. Приблизително същото се случва и по време на предизборни кампании. Този път това не вещае нищо добро за Путин.

Още новини от Украйна

Сега и руснаците, и украинците, и изобщо целият свят отново ще усетят по-ясно, че президентът на Русия се е превърнал в гол крал. Неговата страховита армия, неговите прехвалени специални служби, неговата всемогъща администрация, цялата мощ на неговата държавна машина се превърнаха в един грандиозен фалшификат. Дори и с предимството на изненадващата атака те не успяха да се справят с украинците. Обещаното „Киев за три дни“ се превърна в срамно отстъпление, преминаващо в определени моменти в паническо бягство.

Най-важното е, че Путин се оказа в ситуация да не може да осъзнае новата реалност. Вместо това той откри пълната липса на гъвкавост и адаптивност, характерни за всички велики тирани – от Саргон от Акад до Сталин. Никой не е в състояние да каже защо му трябваше да провежда референдуми и да обявява присъединяването към Русия на тези региони, които неговата армия не успя да удържи. Всичко, което Путин демонстрира в тази ситуация, е упоритост и загуба на дарбата за стратегическа прозорливост.

Основното предимство на имиджа на Путин в очите на населението винаги са били неговата „сила“ и „политически опит“. Сложих тези категории в кавички, тъй като това са дословните формулировки от многобройните фокус-групи, поръчвани в продължение на много години от автора.

Тази година имиджът на опитен и силен владетел получи съкрушителен удар. Трябва да си дадем сметка, че никой от поддръжниците на Путин никога не е приемал украинците като сериозни противници. Към тях се отнасяха със смесица от презрение и недоумение. Неспособността да се победи такъв враг е всичко друго, но не и сила. От окончателното обявяване на Путин за "слабак" засега го спасяват зверствата на руската армия. Със сигурност не е лесно да презираш човек, чиято жестокост кара целия свят да потръпва.

И все пак в дългосрочен план проблемът с недостига на "сила" не може да бъде решен с бруталност. Слабият и жесток владетел е твърде разпознаваем образ, познат от детските книжки. Сред нас това винаги е бил образът на врага. Сега Путин се оказа в тази роля. И ако по-рано той е представян като герой - нещо като библейския Давид, то сега Зеленски уверено му отне тази роля. През последната година самият Путин се превърна в Голиат.

Преди войната вътрешните репресии допринасяха за усещането за сила, но след поражението в Украйна тази тяхна роля вече не е толкова ефективна. Сега те изглеждат като опит да се отмъсти на слабите. Като гледат всички тези путински силоваци, хората все повече си спомнят как украинците им сапунисваха вратовете. Така че Кремъл вече няма да може да води следващата президентска кампания под лозунга "Силен президент - силна Русия". Използването на други, свързани със "силата" характеристики като "опит" и "компетентност", също няма да свърши работа. "Каква е ползата от опита ти, ако си влязъл във война, която не можеш да спечелиш?" - ще си каже обикновеният човек. "Каква компетентност, къде е? Стандартът на живот пада, армията е разграбена и съсипана, не можахте да се справите дори с украинците!", ще се възмути друг.

Преобладаващото отношение на елита към Путин може да се опише с една проста руска поговорка: Дадоха на глупака яйце, той го търкулна и го разби. Сега тя обхваща и останалата част от населението.

Източник: Аббас Галямов

Бесарабски фронт


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 119 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    71 113 Отговор
    най-големия смешник

    Коментиран от #31, #71, #170

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Слава на великия Путин

    111 83 Отговор
    Трябва да се стегне и да продължи делото на Сталин и да поправи грешката на лекето Горбачов (дано гори в ада белязаният мръсник).

    Коментиран от #79, #178

  • 5 Гошо

    144 62 Отговор
    Най-големият лузър на годината е авторът. Айде бързо да изтрие коментара ми, че тъкмо виж го е прочел някой непросветен и влезе в правият път.

    Коментиран от #60

  • 6 Голем смех

    63 91 Отговор
    Запада трябва да носи фашагата путлер на ръце. Зорлем разсипа и без това калпавата си държава.

    Коментиран от #75

  • 7 ,Добри Божилов, журналист

    117 50 Отговор
    Ако слушате западните медии, все едно слушате Гьобелс. Той до последно е успявал да убеди немците, че печелят войната. Дори когато руските танкове са били на границата на Берлин, е обявил, че се снима нов военен филм, и от това са експлозиите. И тълпите са му вярвали.
    Ако погледнете фактите, те са съвсем друго.
    Фактите са следните:
    В последния 1 месец, украйнската армия няма нито една спечелена битка, нито едно настъпление.
    Превземането на Херсон не е превземане, не е имало бой. Руснаците сами го оставиха. Херсон е едно от две неща, не мога да кажа какво. Може да е капан – да влязат хиляди укри там, и да го залеят с вода. Може да е и отвличане на войски от Северна Украйна – където да се готви настъпление към Киев. Факт е, че самите укри влязоха само с няколко стотин човека.
    На другите фронтове, Украйна вече е в отбрана. Става дума основно за северните части на Запорожка област и в Донецк. Руските сили настъпват, макар и трудно, но настъпват. Няма вече украинска офанзива.
    Херсон от военна гледна точка не е нужен, и затова е изоставен. Това го признаха дори западните анализатори преди, но твърдяха, че Русия няма да се откаже по политически причини. Сега, уплашени че правят каквото трябва, обявяват „поражението им“.
    Стратегическата война обае не е на фронта. Тя е в енергетиката. Там Украйна е разнебитена, и и предстои студена зима без ток. В подобна ситуация, всеки нормален лидер би капитулирал.
    Но Зеленски не е нормален лидер, а е едно

    Коментиран от #10, #13, #21, #145

  • 8 123

    92 49 Отговор
    Вова е лидер на света! Русия създава ред без грабителите.

    Коментиран от #12

  • 9 Пълни

    68 27 Отговор
    Глупости
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Хохо Бохо

    56 80 Отговор
    Лузърът за три дни щеше да превземе Украйна
    и след 300 дни загуби 100000 могилники, а още 200000 хиляди са ранените...

    Коментиран от #80, #171

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Добри Божилов

    86 43 Отговор

    До коментар #7 от ",Добри Божилов, журналист":

    Но Зеленски не е нормален лидер, а е едно зомби, чиято цел е да убие максимален брой украинци. Затова ги надъхва да се бият, въпреки че държавата е вече разбита.
    Путин прехвърли войната от фронта в икономиката. И там печели. Не само взриви украинската енергетика, но и остави Европа без газ през зимата. Цената на газа отново тръгна нагоре – вече е 3 пъти пад минимума, който стигна за кратко само преди 10 дни.
    Европа ще колабира, поради собствените си санкции, след което Украйна ще бъде изоставена…
    Това е реалността, всичко друго е Гьобелс…
    Зеленски определено е най-добрият, след Гьобелс… За пръв път след 70 години, се роди подобен умел манипулатор…
    Но Гьобелс не е спрял руските танкове да влязат в Берлин… Киев е по-близо…
    Добри Божилов

    Коментиран от #173

  • 14 Да...

    62 18 Отговор
    Героят на годината и най известният и коментиран човек.
  • 15 O-краiнец

    75 26 Отговор
    Ако Путин е лузър, какъв трябва да е клоуна ни, хммм

    Коментиран от #105

  • 16 ХА ХА ХА

    61 9 Отговор
    МАРЧЕ ВИЖ ВЪВ ПАМПЕРСА КАКВО ИМА!
  • 17 Бесарабски дiбiл

    71 18 Отговор
    Днес само това успя да измисли нашата "уважавана" пропагандна медиика!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Опааа

    37 12 Отговор
    Мароооо…ти си знаеш! Ще те намеря!
  • 20 Ех ех ех

    54 14 Отговор
    Тая будала я тъпчат със пари Кравите !!!!!
  • 21 По първи канал

    52 13 Отговор

    До коментар #7 от ",Добри Божилов, журналист":

    упорито говорят, че трябва да се превземе и присъедини всичко на изток от Днепър заедно с Одеска област и че Украйна трябва да престане да съществува. Да видим.

    Коментиран от #69

  • 22 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭✰

    55 23 Отговор
    Много изстискани от пръстите "новини" само за Русия и Путин, къде са ви новините за "славните укро фашаги" които жънат победи след победи и все никакви ги няма?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 карамфила

    32 12 Отговор
    Марче,марче трябва да ядеш 25 години чер хляб за да стигнеш нивото на Маргарита.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 !!!?

    47 9 Отговор
    Факти покрива всички европейски норми с подобни писания! Чувствате ли се европейско вече!

    Коментиран от #46

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ПОМАК

    25 5 Отговор
    Не се крий зад Мара !!!!!!!!!

    Коментиран от #37

  • 29 НИКО

    43 15 Отговор
    ЗЕЛЕ КОНФИСКУВА И СВЕЩИТЕ ОТ ЦЪРКВИТЕ СКОРО БЯЛ СВЯТ НЕМА ДА ВИДЯТ УКРОФАШИСТИТЕ
  • 30 Путин бил умрял, Путин щели да го стреля

    56 16 Отговор
    Путин се бил превърнал в гол крал? ...... тъпотия след тъпотия.
  • 31 Договорняк батко

    36 13 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Русияне спира да продава уран на САЩ в момента продава повече от преди санкциите.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Да бе

    56 14 Отговор
    Всъщност ЕС е лузър на годината...
  • 35 филип ейджи

    33 10 Отговор
    много беше мек!украйна вече не трябваше да е държава!
  • 36 Механик

    46 10 Отговор
    "бесарабски фронт", това стига. а и всичко е ясно.
    А кой е лузър, ще се разбере, когато почнат гладните бунтове в Европа.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Георги Сава Раковски

    21 47 Отговор
    Царят- Плъх е гол! Време е руснаците да го осъзнаят!

    Коментиран от #42

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Маро ма,

    27 7 Отговор
    По важното е, ти да осъзнаеш новата реалност в Карлуково !
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 БФ а вие сте ненормални лъжци,

    28 12 Отговор
    Но то всички фашаги в Украйна сте такива! Почиващите мързеливци кога ще си вземете от България?
  • 44 Българка

    19 16 Отговор

    До коментар #10 от "Българин":

    Май свободната журналистика не ви действа добре. Вие обичате Гьобелсовата. Затова се ядете от яд. Това е ИСТИНСКА статия, не тези които са пригодени за обли кухи ле@ки.

    Коментиран от #55, #63

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 бонго-бонго

    26 5 Отговор

    До коментар #26 от "!!!?":

    факти са "северноатлантици" като дпс.
  • 47 ...

    20 34 Отговор
    Путин е един сенилен старец..
    не му се подигравайте, че съсипа Русия за десетилетия напред!
  • 48 МирО

    38 15 Отговор
    Има една мъдрост : "Модата е два пъти смешна - в началото и в краят си".
    Путин е много мъдър човек, за негово съжаление в момента модата при джендърчетата е да го
    оклеветяват по всякакъв начин, ще мине година и същите тея клеветници ще му целуват обувките -
    такава ще е модата тогава : Русия ще управлява светът.

    Коментиран от #56

  • 49 Хага

    15 25 Отговор
    Килия номер едно, но няма да доживее.
  • 50 Реалист

    33 10 Отговор
    Наркомани на годината Факти бг и Мария Атанасова пресъхналия ме.н.зис с Джамбазов си делят първото място.
  • 51 Стойко

    41 15 Отговор
    С такива долни помии, които се пишат по адрес на Освободителката ни, много хора започнаха да проверяват фактите около този конфликт, и смениха настроенията си - от сляпа подкрепа за окрайна, към осъзната към Русия! Българина може да е всякакъв, но благодарение на лъжливите ни политици, се е научил да не вярва на нищо, особено на медии!

    Коментиран от #58

  • 52 кой ти даде диплома ма

    25 10 Отговор
    завършва журналистика в столицата и веднага се хвърля в дълбоките води на криминалните сюжети. Репортер във Факти.бг е от 2016 г.Мара хахахах този който ти е дал диплома да си сложи въжето !! абе къде ония помаклъка денис

    Коментиран от #82

  • 53 Сус

    35 9 Отговор
    🤮🤧🤢 То бива пропаганда ,ама това вече не се търпи.
  • 54 Гол крал от "бесарабския фронт"

    28 5 Отговор
    Студеноооооо, тъмноооооо, като пуканки ни пукат.......
  • 55 Българин

    8 11 Отговор

    До коментар #44 от "Българка":

    Л-А-П-А-Й

    Коментиран от #74

  • 56 ....

    7 20 Отговор

    До коментар #48 от "МирО":

    На мъртвец не се целуват обувките.
  • 57 Бесен- _Язовец

    30 14 Отговор
    ,, Лузар на година" ви танцува на гроба евтин
    соросоиден. Окрайна умре свиквайте!

    Коментиран от #61

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 .....

    12 29 Отговор

    До коментар #57 от "Бесен- _Язовец":

    Руските слуги се чувстват и живеят добре само във фантасмагориите си.

    Коментиран от #67

  • 62 Мим

    36 10 Отговор
    И какво поражение е получил Путин или Русия.Поражението е за укрите и зеления,нищо,че го превъзнасяте.Целия свят му пълни гушата,но накрая Путин ше лекува..Победата ще е за Русия ...
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Бесен- _Язовец

    17 6 Отговор
    Джамбазов е у мен.зис не можеда публикува зле му е и яде шоколад от козяк възстановя кръв
  • 65 Иван Георгиев

    20 2 Отговор

    До коментар #10 от "Българин":

    Много отрицателен вот имаш българино. Срамиш името. Ха познай защо? Явно хората търсят такива статии, а ти още дори без да я прочетеш, си се изходил по нея. Защото ти не търсиш истината, а си обладан от злоба и жлъч. Истинска журналистика се казва това, но не е за всяка глава.

    Коментиран от #72

  • 66 Трак🇯🇵🇦🇹🇩🇪🇺🇦🇧🇬🇮🇹🇮🇷

    15 17 Отговор
    Не само лузър но и слабохарактерен комунист бо-клук болшевик
  • 67 Бесен- _Язовец

    11 4 Отговор

    До коментар #61 от ".....":

    Ходи да ло4еш мен.Зис пресен - мен.зис на Херо Мустафато

    Коментиран от #73

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 ха ха

    8 17 Отговор

    До коментар #21 от "По първи канал":

    Точно по Първи канал наддаваха за колко дни ще падне Киев! Под вещото ръководство на късокраката амазонка... Мисля 96 часа беше най-големият залог...
    Добри по-добре да погледне подгряващата трупа в Мелитопол. Русите се скъсаха от зор да се докопат до Бахмут. Никъде другаде нямат напредък. Сега е лесно, щото там могат да концентрират армия. Последният месец изобщо не е показателен за военните действия, защото навсякъде е кал. Трябва да си много глупав за да водиш настъпателни действия в подобни условия. На север вече замръзна, но на юг в Украйна още не са паднали температурите. След 2 седмици ще си говорим. Подгряването в Мелитопол започна. Колкото повече се скъсява фронтът, толкова повече русите имат шанс. Затова е важно да се види колко им е силата като замръзне земята. Генерал зима ще покаже кой какво може.
  • 70 Яне Сандански

    17 6 Отговор
    Една полска писателка която скоро се завърна от Русия разказва други неща .Факти нея не я публикувате макар ,че въобще не е русофил но е искренна ,но бесарабски фронт без всякакви скрупули веднага публикувате без значение да ли е истина или поредната глупост .Браво на вас .
  • 71 Льольо

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Ти да.

    Коментиран от #78

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 .....

    15 17 Отговор

    До коментар #67 от "Бесен- _Язовец":

    Всеизвестен факт е, че на русофила интелекуалния му капацитет стига само да измисля простотии.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Карлуково нюз

    11 5 Отговор
    Пак се включи.
  • 77 бих казал

    2 6 Отговор
    бълък
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Компания

    15 22 Отговор

    До коментар #4 от "Слава на великия Путин":

    Хитлер, Сталин, Пол Пот и Путин са в една компания. Вечно им безчестие!

    Коментиран от #163

  • 80 Льольо

    22 8 Отговор

    До коментар #11 от "Хохо Бохо":

    Това се казва облъчване .Тази глупост за 3 дни е измислица на запада и се поде от всички вестници,сайтове телевизии и радиа .Покажи ми точно думите на някой от Кремъл кога и къде е казал ,за 3 ще превземем Украйна и аз ще ти платя 10000 евро на момента .

    Коментиран от #113

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Българин

    4 2 Отговор

    До коментар #74 от "Българка":

    защо говориш за себе си в 3-то лице-да не се изживяваш като благородничка ....

    Коментиран от #111

  • 84 очилатото миче

    12 4 Отговор
    лузърката на фатки
  • 85 Репортер е тя, ама от

    13 7 Отговор
    Бесарабския психодиспансер
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 !!!?

    19 12 Отговор
    Убиец на годината !!!?

  • 91 Проктолог

    17 14 Отговор
    Защо всички русофили станаха хиперактивни в статя за лузър?

    Коментиран от #102

  • 92 Факт

    20 10 Отговор
    Лузъра на годината анексира 30% от УКРАИНА и смаза всякакъв вид инфраструктура на останалата и територия за следващите 10 години .

    Коментиран от #95

  • 93 Българин

    3 3 Отговор

    До коментар #89 от "Смешльо":

    язък-не трябвало да се размножавате толкова
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Проктолог

    7 7 Отговор

    До коментар #92 от "Факт":

    Явно, че още не си разбрал, че тези неща ги прави от безсилие да е нормален .... С други думи, защото е лузър.

    Коментиран от #99

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Кво е туй Лузър ма

    16 7 Отговор
    Шматко? Зеленски хванат за замръзналият радиатор ли?
  • 98 Гласуване 2021

    7 6 Отговор
    най лоляма отходна каназ форевър


    номинирани целият екип 1

    2.Мария Атанасова
    3.Пумака Джамбо
    4.Уатото евреиче от софйски имоти
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Хахаха

    10 7 Отговор
    Източник: Аббас Галямов
    Бесарабски фронт........ Да вЪ в медията и вас....
  • 101 Митьо Зъркела

    6 2 Отговор
    Лузир ли ??? То меко казано е лузър !! Турците казват , Аллах корусун , и затварят темата.
  • 102 Русофоб Антисемит

    13 13 Отговор

    До коментар #91 от "Проктолог":

    Не намерих нито един русороб, който да ми отговори защо световния конгрес на нацистите се проведе в Санкт Петербург. Събитието е от 14.03.2015г. Лично одобрено от блатния фюрер. Иначе наричат украинците нацисти и фашисти. Дали да не погледнем първо фактите. Рублoядите толкова си могат. Да си подкрепят лузъра защото самите те са такива.

    Коментиран от #104, #119

  • 103 Хихи

    8 9 Отговор
    Плешивко на годината. Иначе, сияйна звезда в слепите очи на родните русоиди...
  • 104 Българин

    10 6 Отговор

    До коментар #102 от "Русофоб Антисемит":

    българските копейки е най-глупавото нещо в Галактиката-как искаш да ти обяснят такива сложи неща
  • 105 Ало, ало...

    7 3 Отговор

    До коментар #15 от "O-краiнец":

    "Мъж" на годината... Според вече няколко неуважаващи себе си медии.
  • 106 Българка

    11 3 Отговор

    До коментар #63 от "иваило":

    Ако четеш където трябва, ще прочетеш и за Урсула и мъжа и.по свободните медии
    Но явно не знаеш къде да четеш. Но тук няма да го прочетеш това. Извод: П@рц@л е на баща ти сина.

    Коментиран от #109

  • 107 Проктолог

    9 11 Отговор

    До коментар #99 от "Аззаззз":

    "А от автора очаквам да напише кой е дементния на годината" Дементия на годината е Путлер, който на 23.02 заяви, че Русия няма никакво намерение да напада Украйна, и на следващия ден я нападна.
  • 108 Най на ная, вести от Попая

    1 1 Отговор
    Свят – Анатоли Стайков, Денис Джамбазов, Симона Коприщенова, Оля Ал-Ахмед
  • 109 Българин

    5 2 Отговор

    До коментар #106 от "Българка":

    само едно не разбирам-и 2-мата сте русофили-защо се карате един с друг?????

    Коментиран от #125

  • 110 Снощи при рашистите

    8 9 Отговор
    В цирка на Соловеев снощи - ако всичко беше прекрасно, защо ОТСТЪПВАМЕ аххахаах
    ПАНИКИ НЙЕТ!
    И така до Мацква ;)
  • 111 Българка

    8 3 Отговор

    До коментар #83 от "Българин":

    Не говоря в трето лице, а в множествено лице,бе н@гр@мотник. Говоря за нас българките в мн число, защото се гнусим от такива като теб.

    Коментиран от #112

  • 112 Българин

    3 10 Отговор

    До коментар #111 от "Българка":

    множествено число се казва,грамотнице-и с какво основание говориш от името на всички българки-май като майка на нацията се изживяваш.....защо ми се струва,че не те слуша много главата-ама нормално-нали харесваш Путин

    Коментиран от #117, #127

  • 113 Не лъжи

    7 8 Отговор

    До коментар #80 от "Льольо":

    Тръгна от скабеева, симонян, соловьов, депутати руски, военни експерти и друга cвoлaч като лукашенко, примерно. И руските крепостни ги събраха на могилизация, пък путин ги беше излъгал, че нямало да могилизира.

    Коментиран от #116, #122

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Българин

    3 1 Отговор

    До коментар #114 от "Българка":

    пускай снимка-в цял ръст ,по бански

    Коментиран от #120

  • 116 Е де

    1 0 Отговор

    До коментар #113 от "Не лъжи":

    От кого по-точно?
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 какво търсиш?

    1 1 Отговор

    До коментар #102 от "Русофоб Антисемит":

    никой няма да ти отговори на безмислен въпрос.. не си учил истирия.. твой прблем
  • 120 Българка

    5 3 Отговор

    До коментар #115 от "Българин":

    За триполови никога.Гнус.

    Коментиран от #121

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Тъпака путин

    6 7 Отговор
    Тоя тъпак е лузър за сто години напред!
  • 124 Хохо Бохо

    7 5 Отговор
    Лузърът на годината е велик пълководец.
    За първи път в историята някой се е сетил да атакува в отрицателна посока..
  • 125 Българка

    3 1 Отговор

    До коментар #109 от "Българин":

    Явно не е схванал написаното и ме мисли за друга. Той пише по инерция и още докато е прочел името без да вложи смисъл.В интерес на истината и друг се включва да пише и става мазало.

    Коментиран от #128

  • 126 Русия воюва в своя защита и

    9 11 Отговор
    Без да го прави умишлено в защита и на цялото човечество от неолибералното робство, затова успех и слава на Русия

    Коментиран от #129

  • 127 Българка

    6 3 Отговор

    До коментар #112 от "Българин":

    Грамотния, множествено число сме. Ти не си в ред. Не усещаш ли,че сме много българки.Теб главата не те слуша много, много. Но нормално, щом харесваш изДЪНките.

    Коментиран от #131

  • 128 Българин

    3 1 Отговор

    До коментар #125 от "Българка":

    да-тук сме много Българи и Българки :)

    Коментиран от #166

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Коко

    4 5 Отговор
    Американски стратегически бомбардировач B-2 се запали след аварийно кацане във въздушна база в Мисури, пише Милитари дот ком, позовавайки се на старши сержант Бет Дел Векио.
    Инцидентът с най-новия стелт бомбардировач във военновъздушните сили на САЩ стана миналата събота и нямаше жертви. Инцидентът с най-новия стелт бомбардировач във военновъздушните сили на САЩ стана миналата събота и нямаше жертви.
    Местната телевизия KMBC показва снимка на щетите на бомбандировача паднал върху лавото крило
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Българин

    2 1 Отговор

    До коментар #132 от "Българка":

    хахаххахаахха-много си крива-сигурно си някой скорпион
  • 134 Коко

    7 2 Отговор
    Американски стратегически бомбардировач B-2 се запали след аварийно кацане във въздушна база в Мисури, пише Милитари дот ком, позовавайки се на старши сержант Бет Дел Векио.
    Инцидентът с най-новия стелт бомбардировач във военновъздушните сили на САЩ стана миналата събота и нямаше жертви. Инцидентът с най-новия стелт бомбардировач във военновъздушните сили на САЩ стана миналата събота и нямаше жертви.
    Местната телевизия KMBC показва снимка на щетите на бомбандировача паднал върху лавото крило

    Коментиран от #136, #139, #167

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Българин

    3 1 Отговор

    До коментар #134 от "Коко":

    Коко-като развалена плоча си....нито тук се сваляме с адашката ти ни занимаваш с глупости
  • 137 истината платени предатели

    12 7 Отговор
    Не знам за Путин, но журналистите от ФАКТИ със сигурност са ЛУЗЪРИ.
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 ...

    8 8 Отговор

    До коментар #134 от "Коко":

    Тя, Русия изгоря, а ти си се загрижил за някакъв самолет....

    Коментиран от #140

  • 140 Коко

    4 7 Отговор

    До коментар #139 от "...":

    Ти наклон на она....я работа няма да ми даваш

    Още не са тръгнали да нападат Русия и взеха да падат като круши от Небето. Хамериканска техника

  • 141 Марийкиното съчинение/с подсказване/

    5 4 Отговор
    Наивно и объркано момиченце е тази Марийка Атанас.. /с черните очилца.. ☺️/ Хем не е новата баба Ванга, хем е сигурна, "ЧЕ РУСИЯ ЩЕ ЗАГУБИ?? 😜/Поне да слагаше кавички на преписаното от Танганайския или Бесар." фронт".. Човек ще си по исюи, че тези верно са от," фронта". Нищо, че не се бият...
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Лилянс

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "Българин":

    Женомразец?

    Коментиран от #144

  • 144 Българин

    1 1 Отговор

    До коментар #143 от "Лилянс":

    напротив
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Зелю наркомана

    8 8 Отговор
    Е що па да е "Лузър"? Щото е.... майката на Украйна ли? Не злобейте, журналисти! Просто приемете че Украйна вече няма да съществува в досегашния си вид.

    Коментиран от #147

  • 147 Българин

    5 6 Отговор

    До коментар #146 от "Зелю наркомана":

    ти пък от къде изпадна-заблуден рубладжия

    Коментиран от #149

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Мнение

    7 6 Отговор
    Ние сме лузърите на годината.Изнесоха ни държавата на скрито заседание и сега ще плащаме нови оръжия,които я дойдат,я не.Накрая и в чужда война ще ни набутат плиткоумните.
  • 153 Гюнтер

    8 9 Отговор
    Вова Куйло е гнусен, арогантен, жалък и изкуфял дъртак, който се задави с Украйна - това е истината за тоа кремълски нещастник...

    Коментиран от #155

  • 154 Украинка

    7 3 Отговор
    А да питам? Байдьн жив или нещо не пишат за него.
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 не го мислете Пугтин

    9 5 Отговор
    Все той ви е на езика. ЗАЩО ЛИ? Възхищавайте се на зеленчука - МОГЪЩ, ЧОВЕКОЛЮБИВ ВИЗИОНЕР.
    Човек на годината, както беше Хитлер през 1938 г. Видяхме къде отиде ХИТЛЕР, управниците на неговите държави се държат сега по същия начин.
  • 157 4634

    7 5 Отговор
    Цели 3 дни не сте писали, че ПУТИН ПАК е умрял или е много болен. СРАМОТА! Мързи ли ви, или и вие вече не си вярвате?
  • 158 показателно е,

    9 9 Отговор
    че неграмотните центчета, които заработват да плюят по Русия и Путин, са духовно безпомощнш. Те пишат само ругатни от по един, най-много 2 реда, както са им ги продиктували от козяк. И НИКОГА СМИСЛЕНА ПОЗИЦИЯ. Ако ги изпитва човек, ще се убеди, че са безпомощно прости.
    Проследете постовете под тази статия..

    Коментиран от #159

  • 159 Българин

    5 8 Отговор

    До коментар #158 от "показателно е,":

    тя истината се казва с няколко думи-дъвкането на локуми е за вас,путински несретници
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Голем смях

    8 2 Отговор
    Лузър на столетието ....Фашист и диктатор на бунището на историята.Ще го наредят редом с Хитлер,Мусолини,Саддам,Кадафи ,Пол Пот и всички изроди ,избили хиляди хора.
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 И още

    2 0 Отговор

    До коментар #79 от "Компания":

    Буш и младши, Обама, бай Дън къде ги забравяш?
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 дойче зеленски

    2 1 Отговор

    До коментар #134 от "Коко":

    Пощенска марка ще пускат ли?
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Чичо

    3 2 Отговор
    Поредната топ глупост бореща се за глупост на годината. Тези публикацийки ги съчиняват от неистова завист, че и срещу него да търчат немогат да го стигнат. Тази партия е без варианти за запада. Или победа за руснаците , или реми, само че това реми никой не го желае.

    Коментиран от #175

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Чичо

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Хохо Бохо":

    Добре, че ходиш по лето с тефтера да ги отмяташ.
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Чичо

    5 3 Отговор

    До коментар #13 от "Добри Божилов":

    Това, че не може да бъде политически лидер е ясно, но той и не е защото всичко се ръководи от Вашингтон .Но по-интересното е защо продължи да раздухва огъня в Донецк и Луганск, и да се напъва да влиза в НАТО, което накара руснаците да влезнат в Украйна .Човекът, станал известен на хората от КВН, в последствие украинския вариант 95 квартал(центъра на Кривой рог, откъдето е и Зеленски ) беше използван като харизматична фигура за да втълпи на украинците, че не са руснаци, че са европейци, което не беше много трудно имайки предвид, че много от тях и така работеха в Полша, Чехия , Германия и прочие ЕС страни. Това Зеленски не го направи безплатно, разбира се за да се стигне до там немалка заслуга имат хора като Колмойски и Ахметов например. После дойде ред на вилите в Италия, на апартаментите в Англия и така нататък. И както е прието в подобни начинания, като получаваш тлъсти хонорари, трябва да слушаш господарите си. За това или ти влизаш в НАТО или НАТО влиза в теб. Русия , разбира се няма как да ме реагира и хоп образува се войника, в която САЩ пласира старо оръжие за милиарди, карайки славянското племе да намалява. И настава момента да изпрати родителите си в Израел на "заслужен отдих", а украинците - на фронта. Така де, като искат Европа трябва да убиват свои. Иначе няма да яде Асан баница. Украинците, оставени без избор, натирени от собственото си ръководство, чието ръководство е далече зад океана се превръщат в жертвено агне. Но нещата не свършват дотук.
  • 174 Русия не е просяк

    4 2 Отговор
    По-добре лузър" отколкото Просяк! Защото който губи поне е опитал глупаци! Без жизненото леке му гледаме всеки ден смачканата физиономия.... дай 80 мил за това, дайте 50 милиарда за онова?! Как се нарича това глупаци?!

    Коментиран от #176

  • 175 Солей

    3 3 Отговор

    До коментар #169 от "Чичо":

    "Или победа за руснаците" Колкото имаше "победа" за хитлеризма. Поддръжниците на руските терористи не разбрахте ли, че без да иска кремълското джудже се оказа право - тази война е на живот и смърт - за Украйна и за Западната демокрация. И ако някой смачкан мозък си мисли, че Запада просто ще позволи на руската кочина да го затрие, е хубаво пак да си помисли.
  • 176 .....

    3 3 Отговор

    До коментар #174 от "Русия не е просяк":

    Русия е дефиницията на просяк. В момента "безаналоговата" проси оръжия от Иран и Северна Корея. Ако това не е просия, аз не знам какво е.
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Баро

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Слава на великия Путин":

    Ами той сталин е избил бая руснаци
  • 179 Баро

    3 0 Отговор
    Спаруженото жуже воюва със стълбове подстанций трансформатори кабели вецове и тецове : евала мъжжжж късо чучурник
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания