Тема: Украйна

21 Септември, 2023 15:34 11 455 97

ЕК заплаши с наказателни процедури срещу държавите, наложили едностранни мерки срещу украинския земеделски внос

  • ес-
  • украйна-
  • внос-
  • мерки-
  • забрана

Европейският съюз иска да постигне решение съвместно с всички засегнати страни

ЕК заплаши с наказателни процедури срещу държавите, наложили едностранни мерки срещу украинския земеделски внос - 1

Европейската комисия предупреди днес, че може да предприеме наказателни процедури срещу държавите от Европейския съюз, които налагат едностранни ограничения на земеделския внос от Украйна. Целта ни е да постигнем решение съвместно с всички засегнати страни, уточни говорител на комисията на пресконференция в отговор на въпроси.

Държавите в ЕС нямат право да налагат едностранни мерки. Целта ни е да постигнем решение с помощта на всички засегнати. Украйна представи тази седмица план за действие, обсъждаме го, добави говорителят.

Още новини от Украйна

Планът предвижда Украйна да въведе бързо надзор на износа. В този случай няма да има нужда от едностранни ограничения. ЕК запазва правото си, ако прецени, да предприеме наказателни процедури срещу държавите, които поддържат едностранни мерки, поясни той.

Говорителят добави, че засега ЕК не е запозната с мерките, предприемани от България. Обсъждаме тези въпроси двустранно, уточни той.

По неговите думи ЕК ще бъде длъжна да представлява държавите от ЕС в спора в Световната търговска организация (СТО) по въпроса за украинския износ. Украйна предяви преди дни иск в СТО срещу Полша, Унгария и Словакия заради предприетите от тях едностранни ограничения срещу вноса на украински земеделски стоки.

На 15 септември ЕК реши да не продължава временните ограничения за украинския земеделски внос. Временните мерки засягаха преноса на украинска реколта през България, Полша, Унгария, Румъния и Словакия. След тази дата Будапеща, Братислава и Варшава въведоха едностранни мерки. Заради спора Полша обяви намерение да прекрати военната помощ за Украйна. Междувременно Украйна обеща да въведе лицензи за износа, за да ограничи възможността за повторно възникване на трудности на европейския пазар.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 57 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пфайзер питайте!

    163 6 Отговор
    Урсулка и намалява комисионната, бива ли така да не приемате решение на ЕС мафията!!!

    Коментиран от #49

  • 2 да де

    187 7 Отговор
    СССР пасти да яде пред ЕСССР.
  • 3 Тото

    124 7 Отговор
    Ейййй ша бият Денков по каскета!!😂😂😂
  • 4 Петьо Петров

    115 7 Отговор
    Историята на добрите
    Демокрацията е прекрасна. Социализмът също. Борим се всички да сме равни, да сме толерантни и да се обичаме. Че чичо Том от Харлем и Сан Санич от тайгата няма как да са равни с Мъск и Абрамович не е важно. Ние сме длъжни да подкрепяме добрата система и да гласуваме за нея. Никой не чете и не разбира, че светът не се е променял откакто съществува. Древен Рим е жив. Агонизиращ, но жив. Като започнеш от Първият Триумвират, минеш през Схизмата и стигнеш до сделката на тримата големи от Ялта се вижда, че нищо не се е променило.Няма значениие как се наричат. Йезуити, тамплиери,илюминати, пирати, кардинали, масони...званията им нямат значение. И днес сенките от миналото, облечени в тогите на Римската република диктуват дневния ред чрез лицата си от Давос. Разделяй и владей! Тълпата има нужда от идеологии и да вярва в добрите намерения. Винаги има начини чрез насаждан страх да се контролира съзнанието. Ако Републиката не може да се справи..има Организирана престъпност която върши черната работа. Никой не разсъждава, че Мафията е създадена след Френската революция с определена цел.Ако погледнем структурите на което и да е правителство и на Фамилията, няма да открием никаква разлика. Чрез терор към прогрес.Казват ни, че Демокрацията си има своите дефекти, но досега не е измислено нищо по-добро. По-добро, но за кого?

    Коментиран от #5

  • 5 Петьо Петров

    85 5 Отговор

    До коментар #4 от "Петьо Петров":

    Диктатурата е нещо Зло, но за кого? Защо първият диктатор Гай Юлий Цезар е боготворен от народа си и мразен от сенаторите до степен да го убият? Защо няма други диктатори до създаването на САЩ? Хитлер, Сталин и всички останали са Злото..врагове на Демокрацията и обичани от народите си. А някак се не изрича, че всички диктатори са чеда на Републиката. Истината не е важна, важно е да сме от правилната страна, на добрите и свободните. Показват ни цветни хартийки и ние пърхаме от щастие. Ние сме свободни...да сме бедни, не само финансово, но най вече духом. Свободни сме да се друсаме, да се убиваме, да тънем в разгул и разврат. Свободни сме да печелим, без да се трудим. Свободни сме да мразим и да храчим. Свободни сме да живеем в държава на уСЛУГИТЕ. Радвайте се, ние сме на страната на добрите.
    Разделяй и владей...тълпата! Тя е свободна.
    Хора, не сме равни и няма да бъдем! Ние сме различни, всеки със своята индивидуалност. Работливите ще имат, мързеливите ще роптаят и ще мечтаят за по-лесен живот. Онези от сенките ще продължават да ги залъгват с красиви думи и блянове, а те ще им робуват свободни докато свят светува.
  • 6 Цигари

    86 4 Отговор
    Внасяйте и украински цигари 2.50 за кутия и в маркетплейс се продават стек за 15 гривен това е около 14 лева за 10 кутии
  • 7 Коко

    122 6 Отговор
    Ек ЕС и тем подобни фашистки диктаторски и много вредни образувания трябва да бъдат незабавно разпуснати и от всички напуснати.Това е титаник на втория час след срещата са айсберга.
  • 8 В.В.П.

    117 6 Отговор
    Натрапват ми на сила стоките от токсична УЗзРАЙНАЯ...Безмислено ..Ще спра да ям н хляб ,обаче От Окропа не купувам нищо ..Няма дастане ,на Урсул историята ..
  • 9 Водка

    54 8 Отговор
    Също така е Украйна има водка 10 литра 25 лева много е хубава всичко съм пробвал лично не е като нашата Карнобат
  • 10 Сандо

    163 5 Отговор
    ЕК застава срещу интересите на членове на ЕС в защита на интересите на държава,нечлен на ЕС!И естествения и нормален въпрос е:Защо да си член на съюз,който е против интересите на членовете си?

    Коментиран от #21, #45

  • 11 защо

    106 5 Отговор
    Държавите в ЕС нямат право

    Да живее свободният демократичен свят!!!
  • 12 ЕСССР

    124 4 Отговор
    Няма решение, всички трябва да се обединят срещу тоя наглец Зеленски и да се наложат санкции на украинския режим! И на гаргите врче е ясно, че става въпрос само за американски интереси и печалби, заради които мрат и страдат хиляди хора и косвено милиони в Европа!
  • 13 Кокаиново зърно

    104 2 Отговор
    Зърното от Украйна е предимно американско и руско, защото повечето земи в Украйна са собственост на американски и руски олигарси. Защо ли ЕС защитава така силно американските интереси, а не интересите на собствените си членове?
  • 14 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    72 2 Отговор
    ЕК
    Са Много Нагли
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 СССР

    81 3 Отговор
    Отдавна го няма, но затова има аналог Европейски съюз. Хахаха
  • 17 Чочо

    76 3 Отговор
    ЕК, май си подритва столчето.
    Дали ,пък това не е "напътствано от братските" САЩ,а?!?!
  • 18 1020

    100 2 Отговор
    Европейския съюз е СЪЮЗ!!! Никой на никого не е началник. Още по-малко ЕК, която никой не е избирал. Назначена е от разни лобита и се опитва да изземва властта над всички европейски народи. Това е СЪЮЗ и членовете му трябва да са СЪГЛАСНИ. Не може да се спускат решения, които ни вредят. ЕК не е началник на правителствата. Да си гледат работата!
  • 19 дядото

    91 3 Отговор
    каква е тази европа.уж сме съюз на независими държави,а ек налага санкции на страните имащи собствена икономическа политика.защо ли ми напомня на недалечното минало,което днес можем да наречем четвъртия райх
  • 20 Брюкселска диктатура

    79 2 Отговор
    Що не искате да ядете ГМО бе Европейци? Тогава наказателни мерки. Не може така. Заповед от Страната-посолство. Не може в шенген а първо трябва да рупате промишлено радиоактивно житце и тогава. И купурайте ваксини, вкарвайте емигранти иначе наказателни мерки, ясно.
  • 21 и съюз

    74 2 Отговор

    До коментар #10 от "Сандо":

    който открито дискрминира няколко държави, натрапвайки им употреба храна със съмнителни качества. Като сме съюз, нека всички да приемат от тази продукция.
  • 22 лют пипер

    70 3 Отговор
    Значи от ЕС иде цялата история с украинския внос. Ястноооо! Зеленият е само пионка.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Европеец

    82 3 Отговор
    "Европейската комисия предупреди днес, че може да предприеме наказателни процедури срещу държавите от Европейския съюз"

    Когато хората в ЕК са назначени по никому неизвестни критерии а не са избрани от народа така става. Че то в ЕССР е по лошо от комунизма когато партията назначаваше министри. Та хора от които зависи политиката на ЕС не са избирани от никого - това си е чиста диктатура колкото и да я наричат "либерална демокрация".

    Коментиран от #28

  • 25 Закривай,

    24 1 Отговор
    събличай и живей като човек

    Коментиран от #46

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Ревахте

    70 3 Отговор
    срещу Сив, ама сега го набарахте! Имахте икономика, пазари и добри работници, сега ще миете чинии и берете ягодии ще чакате да падне онуй от цепката на наглосаксонеца. Ха честито!

    Коментиран от #29

  • 28 Баааа,

    17 0 Отговор

    До коментар #24 от "Европеец":

    Ти се сети!

    Коментиран от #31

  • 29 Сандо

    32 4 Отговор

    До коментар #27 от "Ревахте":

    Ще те допълня с един въпрос:Някой помни поне веднъж през тия 33 години да е правено сравнение между СИВ и ЕС?Аз лично нямам такъв спомен,дори и от ония години,когато редовно следях медиите.
  • 30 Хаха

    22 3 Отговор
    Бля бля бля, а в края на краищата се оказа, че няма да налагат никакви санкции и даже ще се обсъждат с 3 за сега отказали вноса на зърно страни общи мерки срещу този внос. Пък товa го прочетох в едно от изданията в Белгия, май нещо послъгвате тука, ама то ви е станало навик.

    Коментиран от #36

  • 31 Европеец

    58 3 Отговор

    До коментар #28 от "Баааа,":

    Не аз съм се сетил отдавна че западната "либерална демокрация" е по-голяма диктатура от "развития социализъм" на дядо Тошо но много от жълтопаветниците все още не им се вярва че е така.
  • 32 Павел пенев

    37 2 Отговор
    ЕК нищо не може да направи. Много скоро тази комисия ще отиде на бунището.
  • 33 нннн

    48 1 Отговор
    Наказанията ще са демократични и евроатлантически. Да ти драго да плащаш глобите за небрюкселско поведение... Диктатура над 500 милиона души в 27 държави!
  • 34 ФЕН

    4 65 Отговор
    Незабавно да се потопи руския флот и да се отпуши износа към Африка и нещата ще се оправят ! Проблема е в руснаците тероризират света и да се вземат мерки в тяхното остраняване от масата на преговорите ....

    Коментиран от #37, #38, #39, #42, #44

  • 35 Ко туй ЕС

    37 1 Отговор
    Като се сетя, как Тиквоний назначаваше българските комисари, по какви критерии ги избираше и как офцете продължават да го подкрепят, все се надявам да по умеят.
  • 36 Запознат

    42 1 Отговор

    До коментар #30 от "Хаха":

    Въпроса не е в самите санкции а че хора които не са избирани а назначени ни управляват и могат да налагат санкции на цели "суверенни" държави.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Антитрол

    32 1 Отговор

    До коментар #34 от "ФЕН":

    Че защо не се пробваш ти да го потопиш като си такъв голям диванен герой. То това да не ти е компютърната игра която джиткаш докато не пишеш глупости.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Ти си

    22 2 Отговор
    Да няма после полекзит, маджарите или словенците....
  • 41 Артилерист

    38 1 Отговор
    Това много ми прилича на американския диктат спрямо несъгласните с тях. Добре, че ЕС няма собствена военна бухалка, иначе като нищо Урсуза щеше да я изпрати да удари по едни предупредителни бомбардировки-по 78 денонощия, колкото американците бомбеха Югославия-на трите несъгласни държави...
  • 42 Ти си

    33 1 Отговор

    До коментар #34 от "ФЕН":

    Явно ти си гладен африканец защото житото на Монсанто влиза у нас .....
  • 43 000013

    38 1 Отговор
    Или сте с нас или сте против нас !
    Звучи познато , нали ?
  • 44 Предлагаме

    9 0 Отговор

    До коментар #34 от "ФЕН":

    Термометър, мери температъра на безмозъци.
  • 45 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    36 0 Отговор

    До коментар #10 от "Сандо":

    АБЕ СЪЪРВУЛИ МАЙ НЕ РАЗБРАХТЕ ЧЕ ТРЯБВА ДА ГРАБНЕТЕ АК 47 САМО С ПИСАНЕ ПО КЛАВИАТУРИТЕ НЕ МОЖЕТЕ ИЗТРЕПА МУТРОКОМУНИСТИЧЕСКАТА ШАЙКА НА Е ...КОМУНИЗМА БИЛ ЛОШ АМА МУТРОФАШИЗМА НА ЕС ОЩЕ ПО ЛОШ .. ЗА КАКВО НИЕ ПРАВИТЕЛСТВО ДА ХРАНИМ КАТО ТО Е МАРИОНЕТКА НА ЕС И КРАВАРИТЕ .
  • 46 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    27 2 Отговор

    До коментар #25 от "Закривай,":

    АЛОО ПР0СТ МАТРЯЛ ...ЕС СТИГНА ДО ТОВА ДА СЕ КОНФИСКУВА ВСИЧКО ОТ РУСНАЦИТЕ ПОСЕЩАВАЩИ ФАШИСТКИЯ ЛАГЕР ЕС . КОЛИ ТЕЛЕФОНИ .ДРЕХИ ...И РУСНАЦИТЕ КАЗВАТ " В ЕС МОЖЕ ДА СЕ ХОДИ САМО ПО ДОЛНИ ГАЩИ А ЖЕНИТЕ БЕЗ СУТИЕНИ ...Е ТЕ ТОВА ЕС ФАЩИЗМА ДА ТЕ ОСТАВЯТ САМО ПО ДОЛНИ ГАЩИ
  • 47 еалиста

    36 1 Отговор
    Европейският съюз-украинската военна хунта са едно цяло !!! Не се ли насити на човешка кръв тази акушерка Урсула, да воюва за възкръсване на дядовият и идеал - хитлер , да тласка света към война, да изнудват трезво мислещите малко останали политици в ЕС , като Орбан, има наченки на разум дори и в полските политици, първи помощници и закрилници на украинската фашистка хунта, но българоубийците пишман управници се държат като удавници за сламка за потъващият титаник!
  • 48 Вън!

    2 33 Отговор
    Спрете им евросубсидиите на Полша, Унгария и Словакия!!!
  • 49 Калпазанин

    42 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пфайзер питайте!":

    Лицемерие на ента степен, значи Австрия и Германия си купуват руски петрол кокото си искат, Румъния и бг не могат да са в шенген ама иначе налагат санкции точно на най ограбваните, пълно лицемерие от до както и откъдето да го погледнеш , трябва също така да си изхвърляме и продукцията и да ядем пак от техните вериги второ качество храна на промоция и да ни задължава е да купуваме украинско
  • 50 Чакай, чакай

    39 1 Отговор
    Е нали беше уж демокрация?????? Как сега ни заплашват и казват кво да правиме???

    Коментиран от #51

  • 51 Чиче

    28 0 Отговор

    До коментар #50 от "Чакай, чакай":

    Още ли не си проумял, че правилата са за пуйките, не за хищниците?!

    Коментиран от #85

  • 52 Конник

    34 0 Отговор
    “ Украйна представи тази седмица план за действие” и клоуните-подмазвачи, Урсула и Сие слугуват!
    Украйна не е член на ЕС, ТОЧКА! А ЕС не е Империя!
  • 53 браво бе

    31 0 Отговор
    това ли е демокрацията в ЕС или чистия фашизъм на правилното място сме
  • 54 Кои са ЕК

    34 1 Отговор
    И кой им е дал правото да съдят света? За ФАЩ СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ! ЗАЩО КИТАЙ И РУСИЯ НЕ ГЛОБЯТ ЕВРЕИТЕ И ГЛОБАЛИСТИТЕ НА ЗАПАДА ЗА НЕЩО!!!!Т.Е. ЯЖ ПУМИЯ ЗАЩОТО ЩЕ ТЕ ГЛОБИМ МИ КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ПРОСТ ДА НЕ ОСВИРКАШ ЕСЕСОВЦИ ДО СИ ГО ЯДЪТ ТЕ Е БАХТИ И НАГЛИТЕ ТАРИКАТИ! ТОВА ЯДЕНЕ НА РАДИАЦИЯ Е ОТ 20 Г И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ХРАНЯТ С ТОВА!!! ЗАЩООО ПО ЕВТИНО??? НЕ НЕ Е ПО-ЕВТИНО! ПО ЕВТИНО Е ЗА БИСНЕСМЕНИТЕ С МАЙБАСИ И КЪЩИ ЗА ГОСТИ!!! СМЪРТ ЗА ЕС И САЩ!!!! ТЕ СА В ОСНОВАТА НА ВСИЧКО ТУК!!!
  • 55 М3 голд

    31 0 Отговор
    Тоталитаризъм в най груба форма. Това в СИВ (съвет за икономическа взаимопомощ) на соц.системата НИКОГА не се е случвало. Да ти нареждат да купуваш зърно за хляб, негодно за хляб за хора и да не ползваш своето качествено зърно. Всъщност ЕС и Урсула регулират продажбите на зърното на американските фирми. Вече имат опита от продажба на ваксини. Услади им се и искат пак да захлебят. Да са живи и здрави!
  • 56 Сашо

    30 0 Отговор
    От кога не членка на Европейският съюз може да налага или заради нея да се глобява държави,който имат свое мнение.Сега виждате ли какво е Европа?Представете си сега ,ако влезем в еврозоната дали ,ще сме свободни да решаваме за нашите пари,който скоро ще дегитализират.Пуслушковци трябва на сатаните. После може вечно климатични локдауни да ни блокират придружено с лъжат кромид и джендърите са черешката на тортата.Кастрираните с хормонална терапия.И те са са повече на заможни хора хормони за леко каране на пубертета.
  • 57 Някой

    25 2 Отговор
    По-добре е да се махнем от ЕС. Само ни диктуват какво да правим.
  • 58 Хаха

    30 0 Отговор
    Зеленю стана губернатор на ЕС от името на чичо Сам. Какво падение само. Срам.
  • 59 Герс

    26 0 Отговор
    Ама ще си внасяме каквото искаме. Те ще ни кажат какво ще купуваме. Да си го купуват американците и да си го ядат,да се завиват с него,каквото искат да го правят
  • 60 Справедлив

    34 0 Отговор
    И кое му е демократичното на Е С - управата на съюза налага терор. Какъв е смисъла от членството ?
  • 61 Някой

    28 0 Отговор
    Какъв съюз е това? Пълно с нагаждачи като нашите.Ако не бяха пет държави пряко засегнати , и още поне десет да ги защитят, какво ще правят брюкселските зе.....ки.?
  • 62 ъуйфъутъ

    27 1 Отговор
    България -вън от ЕС и НАТО.Веднага,на момента.
  • 63 Великобритания се

    25 0 Отговор
    усети на време че си хвърля парите на вятъра,нещо не върви работата с този съюз! За Българското правителство всичко е наред,България направо процъфтява,Българина е много доволен от високия стандарт на живот,като погледна реалността и се замислям за живота преди демокрацията колко лошо беше глад ,мизерия,наркотици и убийствата беше ежедневието.........!
  • 64 Наблюдател

    21 1 Отговор
    ЕС взе да мирише на изгорялооо !
  • 65 Карък

    17 1 Отговор
    Оная с панталона е пред издаване и гърчи най бедните държави.срам и позор е тоя съюз.
  • 66 Тон

    16 0 Отговор
    Наказания,после говорете,за демокрация и независимост ,те щели да наказват, новата фашистка хунта или новият ЕССР и това е нормално ,някой да се разпорежда в къщата ви!

    Коментиран от #72

  • 67 Да изчистим света от ЕС и укроФаша

    21 1 Отговор
    Ма какво е това няква Украйна да претендира
    за едва ли не божествени права и претенции над Суверенни държави , Тая тяхна наглост минава всички граници на нормалността. И още повече Скапания ЕС вместо да защитава интереса на членовете си, той ще ги заплашва със санкциии ако не се съгласят да затрият себеси заради интереса на някъв фашистки режим, който скоро е обречен да замине в небитието...
    И още по гнусното е че наще национални предатели без да им мигне окото ще ни хвърлят в пропастта, заради любимия сиФашистСмръсната фанелка защото нас българите теПрезират!
  • 68 Да изчистим света отЕСиУкроФаша

    10 2 Отговор
    Ма какво е това няква Украйна да претендира
    за едва ли не божествени права и претенции над Суверенни държави , Тая тяхна наглост минава всички граници на нормалността. И още повече Скапания ЕС вместо да защитава интереса на членовете си, той ще ги заплашва със санкциии ако не се съгласят да затрият себеси заради интереса на някъв фашистки режим, който скоро е обречен да замине в небитието...
    И още по гнусното е че наще национални предатели без да им мигне окото ще ни хвърлят в пропастта, заради любимия сиФашистСмръсната фанелка защото нас българите теПрезират!
  • 69 СССР 2(ЕС)

    6 6 Отговор
    В действие. Това май се е случвало в миналото по време на Вършавския договор. Вземани да мерки срещу Чехословакия, Унгария и не само срещу тях. Нищо ново под слънцето като начин на управление, сменени са само имената и налаганите наказанията.

    Коментиран от #73

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Що ме триете

    4 0 Отговор
    Бе факти написах истината.
  • 72 По - точно

    24 0 Отговор

    До коментар #66 от "Тон":

    .. новият ЕСЕС и новите ЕСЕСовци. .щото при СССР такова чудо нямаше. Вие да сте чули СССР И СИВ да са ни налагали санкции щото произвеждахме Кока Кола , Пепси кола и швепс , по договори със съответните концерни или да са ни забранявали да произвеждаме хидравликата на Мерцедес, която се произвеждаше в завод " Хидравлика" , Казанлък по договори с Бош и Магнети Марели.
    Така че въобще не ги сравнявайте със СССР.

    Коментиран от #74

  • 73 Няма нужда

    22 1 Отговор

    До коментар #69 от "СССР 2(ЕС)":

    Нали предадохме социализма, затрихме си икономиката земеделието, здравеопазването, културата и образованието и влезнахме в ЕС защото
    ЕС Щеше УЖ да е по добър от лошия Варшавски договор и накрая какво...?
    ЕС се оказа пълна мерзост, измама, граничеща с подобие на концлагер, пълен провал и катастрофа за хилядолетна нации които са подложени на геноцид и бавно изличаване... Заради какво? За да бъде възроден фашизма от реваншистите внуци на фашистите разгромени от братска Русия преди 80 г.
  • 74 Сандо

    1 15 Отговор

    До коментар #72 от "По - точно":

    Най-тъпото нещо е да наричаш ЕС ЕССР.Същото е да сравняваш ябълки и круши.Показва тотално непознаване на същността на тия образования.

    Коментиран от #81

  • 75 Змия

    12 2 Отговор
    СССР навремето наказваше Унгарците Чехословакия Полша а сега това го прави Европейския съюз ,какво търсихме това и получихме
  • 76 Перко Наумов

    17 0 Отговор
    Другари да си кажем че запада ни прекара разтурихме си хубавата държава и станахме низши голи и боси а корупцията прозафтиава нищо че я борим с евро средства
  • 77 Гошо

    11 0 Отговор
    Какво искат тези нещастници от България ние сме наи послушните със нашето продажно прйвителство дй им знаете каво до девято коляно във устата
  • 78 СЛОНА

    4 0 Отговор
    НЕКА БРАТУШКИТЕ ПОБЪРЗАТ С ЧОРБАТА,ОТ НОВИТЕ БОМБИ!!!
    ЩЕ Е ЗАБАВНО!!!....
  • 79 Вирус

    8 0 Отговор
    Така ли че нали са суверенни държавите или 4 райх заповядва хахаха гейски съюз
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Тати

    10 0 Отговор
    Червената номенклатура,която българите псуваха под път и над път,е росна китка маргаритка в сравнение с тия плевели от ЕК.

    Коментиран от #83

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Ккк

    12 0 Отговор
    ПОМИЯРИТЕ ДЕНКОВ, БОРИСОВ, ПЕТКОВ, ПЕЕВСКИ И ИВАНОВ ТЕГЛЯТ БЪЛГАРИЯ КЪМ ДЪНОТО
  • 87 Валери

    10 0 Отговор
    А защо Евросъюза не наложи санкции на съвецка Австрия и нарколандия които налагат едностранни санкции и ограничения на България и Румъния и не и пускат в Шенген след като още преди десет години сме изпълнили всички изисквания ? А?
  • 88 ЕК е пред

    10 0 Отговор
    разпад. Всъщност, поставянето на националните интереси на отделните членове в услуга на интересите на определени икономически кръгове е сигурна стъпка към началото на края. Все повече прозира подчиненото положение на ЕС, неговото потапяне като икономически стабилна структура е видимо дори за хората, нямащи кой-знае колко големи познания в икономиката. Афиширането на демократични ценности, вече не носи девиденти - всички са наясно, че демокрацията е химера в ЕС. С "демокрация" се оправдават всякакви политики по заглушаване на гласовете, за които политкоректносто не е правилното. Не остава много и ще сме свидетели на тоталитаризъм от демократичен тип.
  • 89 МНОГО ЛОШО

    10 0 Отговор
    уж се откачихме от социалистическият варшавски доковор и се натресогме на фашизиран ЕС!където се дей ства по заповед на оберщумбан фюрера
  • 90 просто трябва да излезем

    8 0 Отговор
    от този робовладелски съюз на роби и господари
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Ххххххххххх

    5 0 Отговор
    Ами ако затворим българската територия за търговия на ЕС, дали няма да млъкнат от ЕК?
  • 93 Кълъмбъс Хотела

    4 2 Отговор
    Украйна я изная по цял свят не е само у нас. Освен това едва ли пшеницата е най-големият проблем. За турските зеленчуци с вкус на Картон никой не казва нищо!?
  • 94 факти

    5 1 Отговор
    БЪЛГАРИЯ - ВЪН ОТ ЕС И НАТО!!!! НЯМА ПОЛЗА ОТ ТИЯ, САМО НИ ЗАКОПАВАТ ПО ДЪЛБОКО!!!!
  • 95 Ван дер Любе

    3 3 Отговор
    От действията на милиардерите зърнотърговци се разбира, че те смятат, че българският народ е длъжен да им осигурява големите печалби на реалистично високи цени. Затова за България - нормалните българи и нормалните производители на зърно е по-добре, да се внася зърно на нормални цени. Тогава ще има няколко губещи - Борисов и неговите протежета, които са получавали милиарди години наред.
  • 96 абсолютно

    4 1 Отговор
    РЕЖИМА В УКРАЙНА ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНИ И ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯАСТОТО, ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО БЪЛГАРИЯ - ВЕДНАГА ВЪН ОТ ТОЯ ПРОТИВЕН СЪЮЗ
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.