Last news in Fakti

9 Октомври, 2023 04:38 858 3

Поне трима американци са сред загиналите от началото на насилието в Израел

  • израел-
  • загинали-
  • хамас-
  • американци

Живота си е изгубил и френски гражданин

Поне трима американци са сред загиналите от началото на насилието в Израел - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Най-малко трима граждани на САЩ са били убити при нападенията на бойци на Хамас срещу Израел, съобщи Си Ен Ен, цитирана от БТА, като се позова на информация от американски официални източници, предаде Ройтерс.

В резултат на атаките е живота си е загубил и френски гражданин, заяви говорител на външното министерство в Париж.

Непал съобщи, че 11 непалски студенти по агрономия са в неизвестностност след избухналото насилие в Израел, предаде ДПА.

Те се обучавали в колеж по агрономство в Кибуц Алумим на границата с Газа.

В учебното заведение имало общо 17 непалски студенти. Четирима са били ранени при нападенията и са приети за лечение, а за двама е потвърдено, че са в безопасност.

Студентите са се намирали в Израел по програма за обучение на чуждестранни студенти, спонсорирана от израелската държава.

В Израел работят около 4500 непалци, а по данни на непалските власти в споменатата програма участват общо 265 техни студенти.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Лисан

    10 3 Отговор
    Денят започва прекрасно.
    Минус три крави.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 бах Киро

    13 1 Отговор
    Така както тръгна да не се окаже в един момент,че сред загиналите има всякакви националности без евреи?Така както на 9/11/