Last news in Fakti

11 Февруари, 2014 16:33 1 321 0

Обраха Вивиан Рединг в Лондон

  • вивиан рединг-
  • обир-
  • лондон-
  • дрехи-
  • бижута-
  • европейска комисия

Рединг била особено разстроена, че сред откраднатите вещи бил и овчарски пай

Обраха Вивиан Рединг в Лондон - 1
Снимка Архив БТА

Обраха заместник-председателят на Европейската комисия Вивиан Рединг по време на работното посещение в Лондон. Тя е била шокирана и разгневена от случката, съобщава британското издание „Телеграф“.

Багажът на Рединг бил задигнат от служебния й автомобил, докато тя присъствала на двучасов дебат, по време на който разкритикувала прекалено емоционалната и лишена от факти позиция на британските политици и гласоподаватели по отношение на Европейския съюз и миграцията.

След напускането на срещата еврокомисарят по правосъдието с ужас открила, че багажът й както и този на придружаващите я длъжностни лица бил откраднат. За щастие крадците са оставили непокътнати документите ѝ.

"Това е първият път, в който багажът ми е откраднат, а аз пътувам по целия свят", възмутила се тя пред британското издание.

Рединг била особено разстроена, че сред откраднатите вещи бил и овчарски пай, който купила през почивните дни от фермерски пазар, "за да покаже на хората колко вкусна е британската кухня". "Надявам се само, че ще го изядат, а няма да го изхвърлят", коментира тя.

Колата била оставена отключена, затова на крадците не се наложило дори да я разбиват.

Еврокомисарят по правосъдието, която е известна с дизайнерските си дрехи и обеци, е загуби много от любимите си дрехи и бижута, пише още "Телеграф".

"Ще ми бъде наистина трудно да възобновя изгубените дрехи, бижута и гримове. Моите обеци са на снимки по цял свят. Те може да не са ценни, но са оригинални и разпознаваеми. Човекът, който ги носи трябва да бъде наясно с това", каза тя.

Засрамените британци, които бяха домакин на комисаря заявиха, че се надяват камерите за наблюдение да са заснели крадците.

Рединг бе на посещение в Лондон в понеделник за дебати за ЕС с британския министър по европейските въпроси Дейвид Лидингтън. Тя обвини британските политици и избиратели, че залагат на емоциите, вместо на фактите, когато съдят Съюза. Тя отговори и на нападките за социален туризъм, като подчерта, че 77% от европейските мигранти в Кралството са икономически активни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: