Тема: Украйна

14 Октомври, 2024 11:43 6 916 180

Путин е подложен на безпрецедентен натиск, НАТО очаква той да даде разрушителна заповед

  • украйна-
  • владимир путин-
  • путин-
  • нато-
  • русия-
  • война-
  • ескалация

Путин е подложен на безпрецедентен натиск. Западните служби очакват нещо необичайно, нещо разрушително, някаква октомврийска изненада от него.

Путин е подложен на безпрецедентен натиск, НАТО очаква той да даде разрушителна заповед - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Представители на западното разузнаване виждат Владимир Путин в „необичайно състояние на напрежение“. Руският президент да иска отново да изплаши Запада преди президентските избори в САЩ, може би този път по напълно нов начин, пише RND.

Представени са 5 сценария, с които Путин може да се опита да дестабилизира западните страни. В момента се води интензивен дебат по тези тревожни въпроси в страните от НАТО - макар и далеч от обществеността.

Още новини от Украйна

В момента в Москва напрежението е високо и Путин е неспокоен. Китай се отнася към Русия снизходително, като към нова суровинна колония. Индия тайно е доставяла боеприпаси на Киев чрез трети страни, а Турция сега настоява по-ясно от всякога Крим да бъде върнат на Украйна.

Най-големият срам за Путин в момента остава нахлуването на Украйна в руската Курска област. Първоначално руските войски там не успяха да попречат на украинците да им изтръгнат контрола над 1300 квадратни километра. Освен това руската армия не успя да изпълни заповедта на Путин бързо да си върне земята.

Путин е подложен на безпрецедентен натиск. Следователно западните служби очакват нещо необичайно, нещо разрушително, някаква октомврийска изненада.

От десетилетия американските политолози използват термина „октомврийска изненада“, за да опишат често изненадващите обрати на събитията няколко седмици преди президентските избори в САЩ, които се провеждат на всеки четири години. Ето и няколко кошмарни сценария, които Путин може да използва, за да ескалира ситуацията:

Руски дронове над НАТО: Руски дронове вече нарушиха въздушното пространство на Румъния и Латвия през септември. Страните от групата „Букурещ 9“ призовават за по-твърд подход и евентуално сваляне на руски дронове, което може да увеличи риска от конфронтация. Това може да предизвика спорове в рамките на НАТО.

Ислямистки терор: Британската разузнавателна агенция MI5 подозира, че Русия подкрепя терористични групи в Близкия изток, за да предизвика хаос на Запад. „Руското разузнаване работи, за да предизвика продължителен хаос по улиците на Великобритания и Европа“, казва директорът на MI5 Кен Маккалъм.

Използване на химически оръжия: Руските войски биха могли да използват химически оръжия като хлорпикрин в Украйна, което може да всее страх и да действа като тест за тактически ядрени оръжия.

Намеса в западните комуникации: Дейностите на руските кораби в близост до подводни кабели засилиха опасенията относно интернет връзките между ЕС и САЩ. Прекъсването на сателитните комуникации може да има значително психологическо въздействие.

Намеса в Молдова и Грузия: На предстоящите избори в Молдова и Грузия Русия може да използва кампании за дезинформация, за да подкрепи проруските партии и да забави демократичната интеграция.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 68 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отец Дионисий

    153 71 Отговор
    Путин е единственият защитник на православието и нормалността срещу сатанинските секти отвъд океана.Господ му помага!

    Коментиран от #18, #21, #32, #72, #85, #123

  • 2 честен ционист

    50 111 Отговор
    Вова е толкова немощен, че има сили само да нареди изборите на Ганя.

    Коментиран от #9

  • 3 Последния Софиянец

    94 21 Отговор
    Ами спрете натиска!
  • 4 Бонев

    147 45 Отговор
    Всичко на фронта се развива в полза на Русия, така че Путин най многото което може да направи е да си го премести в другия крачол.

    Коментиран от #68

  • 5 Путин

    120 40 Отговор
    има железни нерви, бистър ум и е психически устойчиви, за разлика от колективните сателити и господарите им Камили и Деменции...които си изтърват нервите при загуби. Така, че колкото и да го предизвикват не ще хване дикиш.Беснитв ще побеснеят още повече. Да си слагат ваксина против бяс.
  • 6 Последния Софиянец

    31 79 Отговор
    Усеща стая бункерния страхливец, сопейките вият на умрело.
  • 7 Само болен мозък може

    93 15 Отговор
    да представи такива глупости пред широката общественост като тайни на западните служби които вече не са тайни и се опитва да всява страх и ужас в европейските граждани които постепенно се осъзнават и искат спиране на безсмислената грипна за Украйна.
  • 8 ТаУмВзе

    80 23 Отговор
    Пуделите от натУ кризират у всички посоки! ХАХАХХ Как Путин не е умирал скоро е по интересното де. Аре да обявят Война на Русия щом са тарикатчета да ги видим, колко ще им устиска памперса.

    Коментиран от #26, #52, #150

  • 9 Северен мъкедонец

    66 9 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Чета това смешно еврейско македонче и го съжалявам. Да живееш в държава която мразиш и да нямаш друга родина е страшно.
  • 10 Отец Дионисий

    30 55 Отговор
    Господ да накаже агресора и копейките му.
  • 11 честен ционист

    25 40 Отговор
    От втарая остана само леш и скрап.
  • 12 Град Козлодуй

    31 61 Отговор
    Путин е под Натиск
    Сринат Психически в Бункера
    Който Копае Гроб Сам Пада в него
    Путин Недей Като Саддам
    Предай се в Хага Сам

    Коментиран от #19, #23

  • 13 Иван

    49 12 Отговор
    Русия иска да използва химически оръжия срещу ООН войниците н Южен Ливан.........заявиха Бесарабски Хазарски Фронт, Борел, Урсула, Марк Рюте, Шорош, Паси, Блинкен, Борис Джонсън, Байден, Ротшилд, Килъри, Бен Ходжис.
  • 14 И Киев е Руски

    45 15 Отговор
    За Путин незнам но натиска около пъ.а на Марчето е огромен
  • 15 КАК няма да е сринат и в отчаяние

    28 63 Отговор
    Да припомня: На 24 февруари 2022 г. Владимир Путин обяви СВО като една от целите е демилитаризация( разоръжаване) на Украйна и сваляне на нацисткия режим в Киев! Резултата- след 31 месеца войната е вече на руска територия. Президента на Украйна Володимир Зеленски си е все така президент и обявен за най влиятелен мъж и политик на 2023 г. А кума на Путлер Медведчук който бе гласен за заместник на Зеленски и бе депутат в Украинската рада от проруска партия бе затворен в клетка и жужето бе толкова огорчен задето го е подвел че украинците ще посрещнат рашистите с цветя че отказа да го спаси при размяната на пленници. А и другия резултат над 900 хиляди рашняци са при Кобзон а боевете са на рашистка територия. Някой ако преди 32 месеца ми бе казал че Рааассия е толкова жалка ,слаба и безпомощна и ще стане за гавра на цял свят щях да го помисля за луд.

    Коментиран от #22, #24, #66

  • 16 Факт

    27 41 Отговор
    Руския фашистки режим и сега ги прави тези неща.

    Коментиран от #131

  • 17 Западната

    51 14 Отговор
    Демокрация се оказа ротшилдов режим чрез грантове(подкупи в особено големи размери)
  • 18 Въри

    13 12 Отговор

    До коментар #1 от "Отец Дионисий":

    Намакяситутката
  • 19 Иван

    41 8 Отговор

    До коментар #12 от "Град Козлодуй":

    Да пратиме гнусния евреин Соломон Паси да председателства срещата на БРИКС в Казан, Русия.
  • 20 Механик

    39 6 Отговор
    Фъргаме на боб, гледаме на пъп и на кокоши вътрешности! Путин го морим през ден през два. И ракетите му свършваме и кокошите яйца... Направо го разбиваме, ша знаеш. Всичко знаем за него. Какво мисли, какво сънува- всичко. Даже той не знае за себе си повече от нас.
  • 21 реру

    28 29 Отговор

    До коментар #1 от "Отец Дионисий":

    "Путин е единственият защитник на православието..."


    Със сигурност е единственият православен християнин, който публично и демонстративно целуна Корана...
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Стършел

    3 7 Отговор

    До коментар #12 от "Град Козлодуй":

    ,,Ветрове в главата" или Врабчета!
  • 24 Иван

    31 9 Отговор

    До коментар #15 от "КАК няма да е сринат и в отчаяние":

    На гнусните са.танински хазарски коварни евреи Еленски и Бенямин Натаняху им липсват нобелови награди за мир.......сатанинските масони да им дадат по една.
  • 25 Kaлпазанин

    42 5 Отговор
    И ние сме подложени на безпрецедентен натиск да четем тъпотии
  • 26 Аз на тебе

    11 8 Отговор

    До коментар #8 от "ТаУмВзе":

    Нали ти казах да не ръсеш мозък ???? Че , си прос7 като галош.
  • 27 Макробиолог

    29 9 Отговор
    Обратно на противното,Путин му е през онова и даже добре дошло подобни умни ходове като курският наступ....40-50хл от най опитните +кажи речи целият резерв от бронирана техника за пиар и 50 села.....А на Донбас фронта пука и трещи.
  • 28 Бай той Толстой

    32 9 Отговор
    Абе,май вие атлантиците сте неспокойни🤗. Нема страшно бе,то не боли много
  • 29 Любопитен

    16 0 Отговор
    Путинг като преди акане ли е напрегнат?
  • 30 Тодоров

    28 9 Отговор
    Намерили кого да притискат. Това пък откъде дойде наум на някои драскачи. Вероятно свободни съчинения на болни украински мозъци или изперкали "бивши" от някои тайни служби. Путин доказа, че е един от най-свестните политици в света и по-важното - с акъла си, а не като оня старец с дименсия начело на уж "най-великата" нация в света.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 да питам

    10 17 Отговор

    До коментар #1 от "Отец Дионисий":

    целува ли днеска КОРАна като всеки православен путинист?!!

    Коментиран от #51

  • 33 а бе фактаджии..

    11 6 Отговор
    Стига с това-масква..може би,сигурно ще,подозират че,биха могли и.т.н..а това че некакво дронче дунав го е отнесъл до власите,или на балтийците им се привижда що вова нахлува в балтика,или че пан дудка не спи..що империята разбра че той,зеления и кравар с деменция са батисали северен поток..ами това си е техен проблем..след дезинфекцията на укрофашагия,ще се реши.
  • 34 стоян георгиев

    20 5 Отговор
    Единствените притиснати и изпаднали в истерия са демократиеската партия в краварника и пуделите им в ес!
  • 35 Жужето остана само с 1 полезен ход

    6 11 Отговор
    И той гръмна още преди да е излетял преди месец 🤣🤣🤣🤣🤣
  • 36 баце

    14 5 Отговор
    Много зле откъм журналистика - фейкове
  • 37 Ами ша даде

    11 4 Отговор
    Ако продължавате да му се китерите по такойто...
  • 38 Вокс попули

    18 5 Отговор
    Свободни съчинение на напазарувана от Америка (за) България 🇮🇱 м.........сирка..
  • 39 Смях в залата

    15 5 Отговор
    Опорки, коя от коя по-глупави, но най-зле е този, който ги публикува!
  • 40 Очаквам Путлер да си направи🤔 бункер

    15 13 Отговор
    в бункера. 😂😂😂

    Нищо друго не може да направи късия, дърт фашист.
  • 41 Град Козлодуй

    1 10 Отговор
    Освен, че имам фалшив телк, имам и истинска жълта книжка и не нося наказателна отговорност за пеgофилскитe cи изпълнения с момчета на 8-9 г!
  • 42 Моряка

    12 7 Отговор
    Западните служби не предвиждат употреба на ЯО.Страхувам се да не изпаднат в положение "самоизмамените камили".Още преди 65 години руснаците имаха 152мм. ядрени снаряди.Един снаряд- една рота се изпарява.Или едно батальонче.Дребна работа.
  • 43 Съветски сраммм

    5 13 Отговор
    Путлера стигна Киев, обгради я, звъннаха му от Лондонистан и он напълни потурите и избяга през глава от Киев
  • 44 стоян георгиев

    12 5 Отговор
    Краварника се тресе и бълва забавни пасквили тип "Nonsense" :D
  • 45 Путин с пълен памперс в бункера

    7 8 Отговор
    Русия обяви колко души са евакуирани от Курска област след началото на украинската офанзива
    14 октомври 2024


    Над 400 000 души са били евакуирани от Курска област на Русия, откакто украинските въоръжени сили започнаха трансграничната си офанзива в началото на август. Това твърди руският комисар по правата на човека Татяна Москалкова.
    Украинската пехота продължава да напредва под прикритието на тежка бронирана техника. Много цивилни жители бягат от домовете си изоставяйки цялата покъщнина.

    Коментиран от #48

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 путлер

    9 12 Отговор
    е единственият масов убиец на славяни и това се харесва на българските ислямо-руски фашисти.
  • 48 стоян георгиев

    15 6 Отговор

    До коментар #45 от "Путин с пълен памперс в бункера":

    така ли ти каза телевизора, хаххаха
    Вземи си поспри укро каналите, че съвсем ти е загладил мозъка!

    Коментиран от #58

  • 49 Единствено

    15 3 Отговор
    намесата в западните комуникации не ми изглежда вероятна.Останалите четири сценария могат да бъдат изпълнени от М - 6 или ЦРУ и да бъде обвинена Русия.А комуникациите носят печалби и няма да се пипат.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Българин

    8 6 Отговор

    До коментар #8 от "ТаУмВзе":

    Пиян КГБеец те е програмирал!
  • 53 Жоро

    16 6 Отговор
    Гледам, че укро трола пак си къса ризата в коментарите :) все едно ще промени трагичното състояние на бивша украйне
  • 54 Хак

    11 5 Отговор
    Марчето пак се е подмокрила
  • 55 русията

    6 7 Отговор
    бавно, но сигурно върви към пълна деструкция. Скоро ще остане лош спомен в историята.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Хвърлям боб!

    11 2 Отговор
    Ха-изненада!
    Шести вариант-Путин да не направи никаква... ,,октомврийска изненада"...!
  • 58 Не кАпейка от бунището

    8 4 Отговор

    До коментар #48 от "стоян георгиев":

    Каза ми го руския комисар по правата на човека...Гладните кАпейки и на руснаците не вярвате вече
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Тойумря

    7 3 Отговор
    Вече три пъти, забравихте ли?

    Коментиран от #69

  • 61 40% инфлация в Русия.

    7 9 Отговор
    СВЪРШЕНИ са.
  • 62 Пора

    6 10 Отговор
    Путинова русия си отива.

    Коментиран от #70

  • 63 Пиночет

    6 10 Отговор
    Путин иска да бъде убиец номер едно на 21век, засега 1, 2млн жертви, докато не станат 5млн,нямало да миряса! Затова той смята руснаците за добитък!

    Коментиран от #78

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Човек, що не си лекуваш

    8 4 Отговор

    До коментар #15 от "КАК няма да е сринат и в отчаяние":

    психическите разстройства?!?

    Коментиран от #76

  • 67 Ну Погоди

    8 11 Отговор
    Джуджето каквото и да измисли от тук нататък пиши го умрял
  • 68 Един

    2 5 Отговор

    До коментар #4 от "Бонев":

    И в Суджа ли?

    Коментиран от #116

  • 69 По-добре

    7 8 Отговор

    До коментар #60 от "Тойумря":

    да живее и да свърши работата си до край. Да затрие тази противоестествена същност на русия.
  • 70 Това

    3 1 Отговор

    До коментар #62 от "Пора":

    кога?
  • 71 Бай Митко

    4 3 Отговор
    Алабализмите ви нямат край, което е показно за едни малки и слаби плямпаджии!
  • 72 явер

    3 7 Отговор

    До коментар #1 от "Отец Дионисий":

    Какво е православие? Сигурно да нападаш други държави, да убиваш сънародници, да отвличаш деца и мн.др. идиотщини. Кръстен съм преди 53 години в православието, но все повече се замислям дали да не си сменя религията с католицизъм. Нищо не харесвам в православието и никой не ме е питал дали го харесвам.

    Коментиран от #81, #93

  • 73 Ъхъъъъъ

    9 6 Отговор
    Путин НЕ е подложен на никакъв натиск и няма и от кой впрочем а НАТО какво било очаквало, като знаем прекрасно че там разум няма въобще не ни интересува. Впрочем само вчера урките се изнесоха с още 54 км.
  • 74 Срамежливи автори

    3 1 Отговор
    Когете го ясно, без 1,2 и 5 тресе ги угас от доктрината но русия за ответен удар.
  • 75 100

    6 11 Отговор
    Путлер го е страх от пряк сблъсък с НАТО. Мишока е опасен за котката само, когато е притиснат в ъгъла.

    Коментиран от #84, #94

  • 76 Човек

    4 7 Отговор

    До коментар #66 от "Човек, що не си лекуваш":

    трябва да е изгубил разсъдъка си, за да мисли, че от тази русия ще остане нещо.
  • 77 Хеви метъл

    3 8 Отговор
    Издавам заповед Ленин да бъда изхвърлен от мавзолея и Путин също

    Коментиран от #103

  • 78 Бг Копейка

    4 10 Отговор

    До коментар #63 от "Пиночет":

    Искам да бъда използван като добитък, и да умра за Путин!
  • 79 80% инфлация до нова година в Русия

    6 9 Отговор
    Свършени са.
    Рубла по-евтина от един евроцент.Свършени са.Бира,пуканки и гледам сеира от Европейска България члена на ЕС и НАТО.

    Коментиран от #90, #109

  • 80 ами

    7 1 Отговор
    изненадата е че путин пак е умрял, а ракетите са им свършили преди две години и добре че зелемски е в добро психическо здраве

    Коментиран от #83

  • 81 Нито

    5 7 Отговор

    До коментар #72 от "явер":

    путлер, нито този псевдо отец имат нещо общо с православието. И двамата са обикновени руско-ислямски фашисти опитвайки се да тровят света,
  • 82 Сърмата

    5 2 Отговор
    Новият канцлер дава ТЪРУС!!
  • 83 Да е жив

    5 8 Отговор

    До коментар #80 от "ами":

    и здрав и затрие нацистка русия завинаги.
  • 84 Бадява ще си отидеме

    1 3 Отговор

    До коментар #75 от "100":

    Точно такива са били последствията (вермахта печели, ВСВ) а до им обавим символична война. Що бомби сме получили, сега и една сгига.
  • 85 явер

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "Отец Дионисий":

    Като се погледнат всички православни държави всички са идиотски, една за нищо не става. Провославието е религия на глупаците, престанете да го хвалите и българина по принцип не е вярваш.
  • 86 Глупости

    8 3 Отговор
    Пълни глупости. Кой ги мисли тези простотии?
    Написани са по детски наивно и елементарно.
  • 87 Добре бре

    9 1 Отговор
    (Путин е подложен на безпрецедентен натиск) и няма ли да аргументирате с нещо заглавието. Какъв е, от кой е.....тоя натиск, защо е безпрецедентен? Абе верно как е възможно да се плющи нещо верно дето връзка с реалността няма. Само вчера урките се изнесоха с още 54 км. и това е само началото. А Зеленски опразни таьи седмица сметките на хората в Oschadbank Украйна... и на пенсионерите и на всички. Па вижте какво реално се случва в Украйна бе хора......замислите се. Всички сметки по които няма движение на средства за 2024 г. на практика се национализират

    Коментиран от #92, #95

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Минувач

    12 4 Отговор
    Абе по-добре да гледаме фактите, а не празнословията на Запада. И то глупостите им, какво си мислел Путин, какви инструкции бил дал, как се чуствал и т.н.. Прави огромно впечатление, че Западът си прави някакви съчинения за Путин, над които после сам си разсъждава впоследствие. Без значение, че за техните разсъждения в Русия им се смеят.
    А относно фактите и кой, на кактв натиск е подложен....
    Факт - за Путин и неговите мисли няма как Зпадът да знае.
    Факт - Русия печели войната на терен и напредва със стабилни темпове, вкл. вземайки стратегически градове.
    Факт - Зеленски наскоро беше на поредна просешка обиколка и го порязаха много позорно. Върна се с празни ръце и по-скоро той трябва да е унил и под огормен натиск от украинците, които все по-ясно показват, че искат да дават отстъпки и не искат да воюват.
    Факт - Западът е силно разтревожен от Тръмп, който е на ръба да спечели и да им разбърка плановете. Тук натискът е за Запада.
    Факт - десните европейски партии печелят и там Западът е под все по-голям натиск, а не Путин!
    Факт - войната на Израел постави под натиск Запада, който сега е раздвоен в политиката и подкрепата си - трябва по презумция да е с Израел, но онези убиват наред с десетки хиляди, а милиони са готови да тръгнат да емигрират.
    Факт - Путин с БРИКС е повече от стабилен и не можещ дори да отговори на всички желания за членство. Другия месец е събранието им в Русия с участието на десетки, десетки държави...а уж са в изолация, хахаха.

    Коментиран от #91

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Други факти

    7 6 Отговор

    До коментар #89 от "Минувач":

    СССР се разпадна, а предните поколения рузки петоколонници говореха същите приказки.
  • 92 Опааа

    4 6 Отговор

    До коментар #87 от "Добре бре":

    "Путин е подложен на безпрецедентен натиск) и няма ли да аргументирате с нещо заглавието"

    Ми освен с тва, че Соловьов и Шахназаров обсъждат какво ще стане ако Рузия се разпадне .....

    Коментиран от #99

  • 93 Това,

    3 0 Отговор

    До коментар #72 от "явер":

    че си кръстен не те прави християнин.Кръстоносните походи в Светите земи са водени от католици ,не от православни.
  • 94 Страх?

    5 4 Отговор

    До коментар #75 от "100":

    Само ПП-ДБПЕДАЛИ като теб коленичат на такива КозякИдеи.

    Коментиран от #115

  • 95 Атлантетата-дупетата

    4 5 Отговор

    До коментар #87 от "Добре бре":

    в мазето на Козяк мислиш ли колега, че са чували въобще за Oschadbank Украйна ? ... Сега ще падне едно ровене в нета и 10 минути ще се ослушват и оглеждат за флашки . Край....край.... банката обслужваща държавните структури на Украйна от сряда започна с тотална национализация на средства по всички сметки на граждани по които е нямало движение последните 6 месеца....... Българите, ако са разумни трябва хубаво да си правят сметката колко са сигурни банките.... и колко лесно с едно законче могат да бъдат закупени за минути

    Коментиран от #111

  • 96 Атлантетата-дупетата относно 95 коментар

    4 3 Отговор
    Не закупени а занулени да се чете!!!! Моя грешка
  • 97 Сандо

    7 3 Отговор
    Махнете името на Путин,сложето това на Байдън и всичко ще си дойде на истинското място.Отдавна е известна тази западна технология за обработка на стадото:приписва се на врага това,което смята да извърши самото западно правителство.Стадото съответно е приспано,доволно рупа и блее.
  • 98 Хайде стига.

    8 0 Отговор
    Пожелателно мислене. Всяка статия за войната противоречи на предходните. Не се ли уморихте. Един ден Зеленски и сие осъзнават,че трябва да се примирят и да приемат отстъпки, а на другия ден война до пълна победа. Знам ,че народът оглупя последните години, но едва ли чак толкова.
  • 99 Ти чуваш ли се ?

    5 0 Отговор

    До коментар #92 от "Опааа":

    Соловьов и Шахназаров обсъждат....хахаха

    Коментиран от #104

  • 100 Пиночет

    4 5 Отговор
    И накрая палячото Путин, ще изтъргува Русия на Китай!
  • 101 вонят намирисаев

    3 0 Отговор
    Аууу Атанасова поне да бе преписала и пресъздала по правилния и истински начин този размисъл залегнал в главата на поляк или британяк пиещ чай в корубата на костенурка.
  • 102 стоян георгиев

    3 7 Отговор
    Командирът на бригада „Азов“ Денис „Редис“ Прокопенко поздрави личния състав с 14 октомври – празника Покров Богородичен, Деня на създаването на УПА.

    „Преди много години, преди руснаците да нападнат Украйна през 2014 г., ние бяхме млади мъже, влюбени в украинската военна история. Украинската въстаническа армия, Освободителното състезание, подземната борба за свободата на Украйна на миналите поколения бяха всичко за нас. Имената на Роман Шухевич, Евгений Коновалц, Петро Болбочан, Васил Кук и други видни украински военни са най-важните пътепоказатели. И 14 октомври, Покровителство, Денят на създаването на UPA, е значим празник.

    Минаха години и това, за което четохме в книгите, стана ежедневна реалност за нас. Същият враг. Същата нечовешка жестокост на окупаторите към украинците. И същият гняв към враговете.

    Когато празнуваме този ден, ние не се покланяме на пепел. Поддържаме огъня. Онзи огън, който горя в скривалищата на Упив. Онзи огън, който изгаря слабостта, страха и отчаянието в сърцата ни. Този огън, който се проявява в залповете на нашите оръжия и от който нашите врагове толкова се страхуват.

    Поздравявам личния състав на 12-та бригада „Азов“ с този празник. Всички вие сте достойни да продължите да носите този огън. Вие го доказахте с вашата смелост, вашата пот и кръв, вашата несломима воля за борба. Като чуя как нашите бойци, току-що завърнали се от плен, са нетърпеливи да се върнат в строя; когато видя как вчерашните новобранци безстрашно

    Коментиран от #107

  • 103 Др Тетереков

    4 1 Отговор

    До коментар #77 от "Хеви метъл":

    На кого я издаде?
    На санитарите???
  • 104 Опааа

    1 3 Отговор

    До коментар #99 от "Ти чуваш ли се ?":

    Що е, не ти ли харесва че го обсъждат?

    В национален ефир при това.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 животно

    6 4 Отговор
    путин е животно терорист
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 стоян георгиев

    4 5 Отговор

    До коментар #107 от "стоян георгиев":

    Докато има в украйна подобни мъже няма страшно за тях.лошото е че тук остана само просъветска кал от роби по дух.
  • 109 русия Васал на Китай

    6 7 Отговор

    До коментар #79 от "80% инфлация до нова година в Русия":

    Вовата затъва все повече...
  • 110 Марко

    7 1 Отговор
    Пореден ден без нито дума за ситуацията на фронтовете в Украйна и Русия.
    Май се досещам защо е това мълчание....

    Коментиран от #168

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Читател

    6 1 Отговор
    "Това може да предизвика, MI5 подозира, биха могли да използват химически оръжия, засилиха опасенията относно интернет връзките, може да използва кампании за дезинформация"

    Цялата статия е "хайкли лайкли" изсмукани от пръстите брътвежи с цел да се оплюе Русия.
  • 113 Нюйоркчанина

    5 2 Отговор
    Путин каза отдавна, че поради липсата на политически умения Камала Харис е идеалният кандидат за Русия
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 100

    0 5 Отговор

    До коментар #94 от "Страх?":

    Ако не е така, Путлер би нападнал страна от НАТО, без самата Русия да е заплашена.

    Коментиран от #119

  • 116 Георги

    3 7 Отговор

    До коментар #68 от "Един":

    И в Суджа, там украйна вече контролира под 700км2. Това е 20 на 35км. Сам разбираш колко нищожна е тази площ на фона на Русия. Отделно в Украйна падат селище след селище. За какво му е на путин да се закача с НАТО, той няма силите да се справи с НАТО и го знае много добре.

    Коментиран от #120

  • 117 Вестникаря

    9 3 Отговор
    Русия удължи до безкрай престоя на украинската армия в Курска област, за да може да ги трепа отблизо на ограничена площ. Украинската атака беше толкова безмозъчна, че все едно нарочно направиха подарък на Путин
  • 118 !!!?

    4 5 Отговор
    Има и седми сценарий - Копейкин да се обяви за репресиран и избяга в Русия за да моли Кремъл за съветско въzраждане в Задунайская губерния !!!?

    Коментиран от #122

  • 119 Антитрол

    1 3 Отговор

    До коментар #115 от "100":

    Путлер би нападнал страна от НАТО, без самата Русия да е заплашена

    От посолството ли ти казаха че ще стане така или ти ходи на врачка.
  • 120 Опааа

    1 8 Отговор

    До коментар #116 от "Георги":

    "в Украйна падат селище след селище."

    За 3 години война с това ли може да се похвали безаналоговата втарая: с няколко селища?

    Коментиран от #124, #129, #133

  • 121 Дзифко рософил

    1 3 Отговор
    Впериод братушки
  • 122 Запознат

    4 4 Отговор

    До коментар #118 от "!!!?":

    "Копейкин да се обяви за репресиран и избяга в Русия"

    Не знам за копейкин ама козячетата да му мислят че няма място по колесниците за всичките. Пък и господарите им не знам защо не ги искат при тях - сигурно защото ги смятат за полезни ид.ио.ти.

    Коментиран от #155

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Учуден

    5 2 Отговор

    До коментар #120 от "Опааа":

    "с няколко селища"

    Абе бая големи ще да са тези няколко селища щом площта им е по-голяма от България. Ти кажи укрите с какво се хвалят - с новото гробище край Киев ли?
  • 125 Ник

    3 6 Отговор
    Путин запали света, трябва да бъде спрян незабавно
  • 126 Иванушка🇺🇲

    5 3 Отговор
    Вместо да чакаме "изненади" от фашистка русия трябва да сме готови за световна война. Нацистите от москва вече я започнаха. Вкараха Сев. Корея с войска във войната.
  • 127 !!!?

    5 6 Отговор
    Путлер е на пангара - отпред НАТО отзад Китай !
  • 128 Аз съм Путин

    4 4 Отговор
    Ох, колко ми е тежко ! С такива тъпанари за противници, направо ми е скучен 5-мерния шах...
    И докато плача, да вметна пак: денацификация, демилтиаризация. Дотук към 70 %. Скоро и другите 30 %.

    Коментиран от #130

  • 129 Георги

    4 3 Отговор

    До коментар #120 от "Опааа":

    Няколко ? 100,000+ км2 и продължават, въпреки налятите оръжия, пари и разузнаване. Въпреки всички санкции и взривените газопроводи. Очевадно е , че Украйна няма как да си възстанови границите и запада на практика не може да помогне за нищо значимо. Аналогова и не, втора, трета или десета това е равносметката. Нито атакамс, нито сторм шадоу, нито леопарди и абрамси нищо не ги спря - само ги забави. Време е запада да си отвори очите и да прекрати тази война. Но има още 3 седмици и това ще стане.

    Коментиран от #135, #138, #142

  • 130 Сво

    1 3 Отговор

    До коментар #128 от "Аз съм Путин":

    Дотук се нас)Ра.
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Как иначе.

    2 4 Отговор
    ВСУ ви направиха лудди.
  • 133 Марко

    3 2 Отговор

    До коментар #120 от "Опааа":

    Поредният, който не е забелязал, че Русия вече трета година успешно воюва с обединената армия на НАТОкрайна и / поне засега/ мачка противника, в резултат на което Украйна загуби територия, по-голяма от територията на България...
    Според този тип умове това е голям успех за НАТОкрайна.
    Но не е, уви...
    И няма как да е.

    Коментиран от #136

  • 134 СССР

    2 4 Отговор
    Руския Сатанист Путин подпали войните в Украйна и Израел. Само пълното унищожение на Злото от изток ще спаси света от ядрена война.
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Опааа

    3 4 Отговор

    До коментар #133 от "Марко":

    "че Русия вече трета година успешно воюва с обединената армия на НАТО"

    Кажи номера на едно натовско поделение, което воюва в Украйна с руските фашисти.

    Коментиран от #154

  • 137 име

    4 0 Отговор
    Поредните болни мисли на сopосoидите. До сега веднъж не са направили вярна прогноза за войната, да видим сега поредното разтягане локуми.
  • 138 Опааа

    1 1 Отговор

    До коментар #129 от "Георги":

    "Но има още 3 седмици и това ще стане."

    Чета и ми текат сълзи от смях.

    Коментиран от #139, #178

  • 139 стоян георгиев

    4 1 Отговор

    До коментар #138 от "Опааа":

    За съжаление не е смешно.тези са сред нас и са на свобода.

    Коментиран от #141

  • 140 В.В.П.

    3 2 Отговор
    Нешщо голямо и невиждано стряскащо ,се приближава към марабандерката..Ахаха ..Путин е велик..Рф е велика сила . Окропистан е смазан ,НАТО тъпче в тревата на едно място..И се окопава ..
  • 141 Опааа

    1 3 Отговор

    До коментар #139 от "стоян георгиев":

    Няма как да не ми е смешно, когато "великите" руски фашисти разчитат на .... САЩ да ги измъкне от затъването.

    От това по-голямо признание, че рузия е гола вода НЯМА.

    Коментиран от #146

  • 142 стоян георгиев

    1 2 Отговор

    До коментар #129 от "Георги":

    Та пак да питам гошето каква е сметката на русия при тази ситуация?

    Коментиран от #177

  • 143 Васо

    3 4 Отговор
    Някой старец беше казал: антихристът ще дойде от Изток и ше заблуди мнозина... Ето го. Дойде. От Изток. Заблуди мнозина русофили. Това е той. сатаната.Прикрит под маската на православен християнин, освободител и борец срещу лошия Запад. Анат!ема!
  • 144 Абе пичове

    5 3 Отговор
    Просто напишете в гуглето (Oschadbank Украйна ) и четете. Пълна национализация на всички сметки на граждани по които движение на средства е нямало за последните 6 месеца..... Абе ква Украйна, ква държава бре .
    За кво говорите въобще. Закон гласуван в 2ч. през нощта
    ...майко мила...Па четете бре...

    Коментиран от #148, #156, #167

  • 145 В.В.П.

    3 1 Отговор
    Азия се съюзи срещу Европа ..И сащ .Тива стана .Окристан е размазана и 160000км са у дома .Крим е руски .НАТО СПЕЧЕЛИ ПАРИ ИТ ОРОЖБА НА ИРЪЖИЕ ..РУСИИЯ СИ ВЪРНА ЗЕМЯТА .КРИМ И ДОНБАС .

    Коментиран от #147

  • 146 стоян георгиев

    3 1 Отговор

    До коментар #141 от "Опааа":

    Проблема не са руските фашисти а техните фенове при нас.руснака е ясен ,той в некадърността си в направленията на цивилния живот търси постоянно врагове и конфликт за да може да изрази единственото си по сериозно качество .обаче сред нас е пълно с фенове на новия хитлер с шизофренични мераци и очаквания.

    Коментиран от #158, #165, #169

  • 147 стоян георгиев

    1 1 Отговор

    До коментар #145 от "В.В.П.":

    Хахах и ти стана умен...хахаха колко фантазии в един пост а?
  • 148 И в България

    3 0 Отговор

    До коментар #144 от "Абе пичове":

    По някое време хората ще се окажат без пари в сметките си..
  • 149 путя е кгб

    1 2 Отговор
    Б О К Л У К
  • 150 Шерлок Холмс

    0 2 Отговор

    До коментар #8 от "ТаУмВзе":

    Ти гледай простатата да ти устиска!
  • 151 Добрю утро Америха....

    4 1 Отговор
    в (Oschadbank Украйна) последната година от всяка сметка изчезнаха по 25% от парите на хората. Сега направо ги занулиха кардинално

    Коментиран от #160

  • 152 В.В.П.

    3 0 Отговор
    Sтовянка Георгиева ,да се радва че не сее родила Окроп...Ще я разцепят на фронта ..Уаууу..Квато е умна и досетлива
  • 153 В.В.П.

    2 0 Отговор
    Просто сащ и Окристан трябва да обявят капитулация ..Иначе ще ги бъхтят многооооого дълго..
  • 154 Марко

    3 0 Отговор

    До коментар #136 от "Опааа":

    Друже, цялото оръжие на ВСУ, финансирането, командването, сателитните данни, подготовката, планирането, логистиката и пр е с произход "НАТО", украинско е само пушечното месо.
    Това е 100% прокси-война на НАТО/САЩ и този факт не се вижда и признава единствено от хора със сериозни ментални затруднения...
    Изказвам съболезнования по този повод!

    Коментиран от #161, #162

  • 155 Козяче Краваролизачево

    2 0 Отговор

    До коментар #122 от "Запознат":

    Визи нет, визи... И румънците са без визи вече, а ний... Мъкаааа....

    Коментиран от #159

  • 156 Тук са предимно кретенчета

    2 1 Отговор

    До коментар #144 от "Абе пичове":

    Това което пишете е неразбираемо за тях. Дай им Путя-Мутя и до там им е капацитета
  • 157 В.В.П.

    1 0 Отговор
    Рф на Путин ,има намерение да види 100гид война ..Както Англия и Франция..Проблеми??Кой ще устиска ..??
  • 158 Опааа

    1 1 Отговор

    До коментар #146 от "стоян георгиев":

    Ако беше пълно нямаше да се налага така брутално да лъжат и да плащат масово на медиите за да разпространяват пропагандата им. Има няма 15% са (което пак е доста де).

    Но с разпаданет на руската ко чина (или по-точно, превръщането й в китайска колония) нещата ще си дойдат на мястото.

    Коментиран от #163

  • 159 Опааа

    0 1 Отговор

    До коментар #155 от "Козяче Краваролизачево":

    Това, че румънците са без визи проказва, че не е проблема ЕС и демокрацията, а това, че в България само на хартия се стремим към демокрация или сме членове на ЕС. Управлява ни ДС, клон на КГБ.
  • 160 Много гадно

    2 0 Отговор

    До коментар #151 от "Добрю утро Америха....":

    На практика на всички които успяха да избягат в Европа, но не можаха да си изтеглят парите от банките, сега им ги национализират. Дори и на пенсионерите. Всички сметки изпразни Зеленият кретен

    Коментиран от #164

  • 161 стоян георгиев

    2 3 Отговор

    До коментар #154 от "Марко":

    Марко я кажи специалист колко танка има украйна и колко са американски или европейски?запада акондаде на украйна поне 10%от обема на руското оръжие в украйна украйна да е стигнала в москва и да е забравила.всъщниат марко запада е дал много повече пари и оръжие на русия отколкото на украйна в тази еойна.трудноне за вярване но е факт.без западна подкрепа русия нямаше да има кинжали дронове танкове и самолети или поне нови такива.нямаше да има и долари с коото да плаща на войницит си и да държи рублата относително стабилна.ама от къде ще ги знаеш тези работи а марко?

    Коментиран от #170, #172, #173

  • 162 Опааа

    1 1 Отговор

    До коментар #154 от "Марко":

    "Друже, цялото оръжие на ВСУ .... е с произход "НАТО""

    Ти сериозно ли?

    Коментиран от #166

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 А деее...

    2 0 Отговор

    До коментар #160 от "Много гадно":

    Това вероятно е разбирането за европейска демокрация и атлантизъм в ЕС и ЕК. Всички евро-недоразумения се правят че не знаят и не са чували
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Марко

    0 0 Отговор

    До коментар #162 от "Опааа":

    Кой плаща оръжието, умниче?
    Кой плаща сметките на напълно разорената Украйна?
    Ако някой плаща храната ти, тоалетната ти хартия - чия е тази храна, тази тоалетна хартия? Твоя?
    Не, не е твоя, на плащащия е.
    Твои са само веществата, с които удостояваш тоалетната си чиния!

    Коментиран от #171

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Опааа

    1 2 Отговор

    До коментар #166 от "Марко":

    "Кой плаща оръжието, умниче?"

    Има разлика между това кой плаща оръжието и какво е оръжието.

    Ти се опита да направиш внушение за второто, но не мина номера.

    Коментиран от #175

  • 172 Марко

    1 0 Отговор

    До коментар #161 от "стоян георгиев":

    Друже, не съм военен специалист.
    Но, понеже се занимавам с финанси съм уверен, че когато някой налива 150+ млрд$ годишно в армията на страна , която воюва с армията на друга страна, чийто комплексен годишен военен бюджет е от порядъка на 120 млрд $ - това няма как да се оцени като "незначителна помощ" .
    Ти как мислиш?

    Коментиран от #174

  • 173 41,6 по Целзий

    1 0 Отговор

    До коментар #161 от "стоян георгиев":

    Пак гори ш целият, бе маме. Из пуши ли му пак бушон чето на момче нцето?
    Айде, слагай мок рия пеш кир на ку ха р ка та и лягай, докато не са дошли онези чичко вци с хубавата риза...
  • 174 Мне

    0 1 Отговор

    До коментар #172 от "Марко":

    Ако беше финансист щеше да знаеш, че Русия оперира с "инвестициите" на СССР за предните 40 години, защото ползва техниката произведена с тогавашните бюджети. Това е и основната техника, с която Русия воюва.

    Коментиран от #176

  • 175 Марко

    0 0 Отговор

    До коментар #171 от "Опааа":

    Оръжието е на оня, който го плаща. А в момента дори съветските оръжейните системи и боеприпасите за тях не само се финансират, но и идват директно от НАТО.
    Май забрави, че и България, и Полша и много соцстрани от някогашния Варшавски договор днес са членки на НАТО? И линии за производство на съветски типове оръжейни системи и боеприпаси за тях в тези страни все още функционират и работят на пълни обороти за Украйна?
    Защо паметта ти е толкова къса? Това ли е причината за менталните ти затруднения?
    Каква е диагнозата на специалистите, я разкажи, ако не е тайна?
  • 176 Марко

    0 0 Отговор

    До коментар #174 от "Мне":

    Имаш интересни представи за амортизационните периоди на военната техника.
    Със сигурност тези представи са характерни за хора, завършили помощни училища.
  • 177 Георги

    0 0 Отговор

    До коментар #142 от "стоян георгиев":

    От къде да знам каква им е сметката, аз да не съм им адвокат. Пиши до ООН или до външно министерство на Русия, нали само лично от тях признаваш информацията.
  • 178 Георги

    0 0 Отговор

    До коментар #138 от "Опааа":

    За тебе смях за други войа и смърт. Въпрос на ценности!
  • 179 Демократ

    1 0 Отговор
    Империята на злото,лъжата,смъртта и войната е заплаха за света. Кръвожадният диктатор, превъплъщение на Сталин и Хитлер, трябва да бъде спрян.
  • 180 Тома

    0 0 Отговор
    А бе откъде ги черпите с кофите тези хидрофорни новини
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания