15 Октомври, 2024 16:55 688 15

Турският външен министър призова за санкции и бойкот срещу Израел

  • хакан фидан-
  • турция-
  • външен министър-
  • санкции-
  • бойкот-
  • израел

Хакан Фидан заяви, че дипломатическите усилия са изчерпани и настоя за по-сериозни мерки

Турският външен министър призова за санкции и бойкот срещу Израел - 1
Снимка: БГНЕС

Турският външен министър Хакан Фидан заяви днес, че времето за дипломация е изтекло, и призова за налагане на санкции срещу Израел, предаде Франс прес, цитирано от БТА.

"Преминахме границата на думите, на дипломацията, на политиката, стигнахме до края. Имаме нужда от други инструменти. Трябва да преминем към санкции, към бойкот на Израел", заяви Фидан на конференция за бъдещето на Палестина в Анкара.

Той допълни, че международната общност трябва да предприеме правни действия и да прекрати подкрепата за Израел във всички сфери. "Трябва да бойкотираме Израел, който вече не трябва да получава никаква подкрепа в нито една област", подчерта министърът.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    17 5 Отговор
    Четири еврейски фонда начело с Блек Рок управляват света.

    Коментиран от #3

  • 2 Бай Ганьо

    8 18 Отговор
    То добре ама ко ша кайш за кюрдите
  • 3 ти си

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Гробар
  • 4 гробар

    4 3 Отговор
    когато козлодуйския паразит пукяса съседите ще разберат по вyнята. Ще разбият врата с екипите от гражданска защита, а вътре ще го намерят надут, накацан от буболечки, ако е стоял по дълго и с чepвеи. Търбуха му ще се е спукал от трупните газове и ще тече гнойна течност. Тургат го в гумен чувал и в служебния гроп!
  • 5 Защо Ердоган забравя, че

    9 14 Отговор
    сунитите, каквито са и турците, бяха избивани от шиитите, подкрепяни от Иран в Сирия, Ирак, Ливан и т.н.
    Само и само да сме против Израел!
  • 6 Локомотив

    6 7 Отговор
    Само заблуждават света Турция заубуколява санксите чрез други Държави
  • 7 ФАКТ

    4 12 Отговор
    Муха̀мед Амин ал-Хусе́йни който е виновника за този конфликт и пръв съветник на ХИТЛЕР го няма вече Ердо. Може да пищиш колкото искаш но вие сте тирани поробили територията на която сте както бяхте поробили нас БЪЛГАРИТЕ. Връщайте се обратно на изток от където сте дошли и молете за прошка по пътищата докато си ходите от тази земя.
  • 8 Абе Ердо

    7 22 Отговор
    Когато израелските царе са царували по тези земи нито Турция нито Османската империя не само ги е нямало, ми не са били планирани дори. Стой там гледай мача мирно.

    Коментиран от #13

  • 9 Гориил

    7 4 Отговор
    Продава се в навечерието на епохалната среща на БРИКС в Казан. Все още не се говори за присъединяване на Турция към най-големия антиамерикански съюз в света. Анкара не може да бъде член на два противоположни глобални блока. Да не забравяме, че лостовете и механизмите за сближаване на страните от БРИКС тепърва се формират, а членовете на световния клуб БРИКС възнамеряват да се защитават и защитават от разрушителни саботажи и провокации на колективния Запад.
  • 10 Светът изтрещя!!!

    5 9 Отговор
    Милиарди стокооборот, измислената държава азербайджан, която не мърда без разрешение от турция, праща гориво за еврейските танкове, нито за ден търговията не е спряла, нооо понеже се правят на пишман водачи на мюсюлманския свят и само плямпат от сутрин до вечер! Ердоганчо хитреца цоцка от изток, от запад и на всичкото отгоре се прави на морален стожер! Същият този болен мозък, който изби хиляди в почти всички съседни държави на турция … Смешен свят!!!

    Коментиран от #12

  • 11 Българин

    5 15 Отговор
    Турците подкрепят терористите от Хизбула и Хамас? Нали уж претендираха, че били цивилизована страна и искат в Европа, при нас, европейците?

    Коментиран от #15

  • 12 Гориил

    6 3 Отговор

    До коментар #10 от "Светът изтрещя!!!":

    Москва активно насърчава доставките на азербайджанско гориво. Това е вековната дипломация на мира и войната. Москва няма намерение да се церемони нито с Брюксел, нито с Ердоган. Ще трябва да промените вкаменените клишета и стереотипи. Времената са се променили и различните представи за света ви правят герои в трагедия от грешки.
  • 13 Последния Софиянец

    12 8 Отговор

    До коментар #8 от "Абе Ердо":

    Евреите са били овчари .Имали са старейшини а не царе.

    Коментиран от #14

  • 14 Ако те са овчери ти су УФСЪ

    2 6 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    Кажи го това на Давид и Соломон. Аман от пеедруска п@п-л@ч която се има за голямата работа по форумите
  • 15 Байрактар"70

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "Българин":

    Ах-ха-ха-ха! Българин-- европеец? Ще дочакате ли 2050-та, когато циганите ще са 80% от България, незнам? Но ако успееш, ...и тогава ще е късно, българино!