15 Октомври, 2024 19:00 517 0

Бранител на Италия: Тази вечер ще я помня до края на живота си

  • джовани ди лоренцо-
  • италия-
  • футбол-
  • израел-
  • лига на нациите

Вече беше вълнуващо, че нося капитанската лента, така че двете попадения направиха вечерта забележителна

Бранител на Италия: Тази вечер ще я помня до края на живота си - 1

Защитникът Джовани Ди Лоренцо заяви, че ще "помни тази вечер до края на живота си", след като за първи път отбеляза два гола за националния отбор на Италия, носейки капитанската лента, при снощната победа с 4:1 над Израел в двубой от Лига на нациите, игран в Удине. За последно той беше вкарал попадение за италианския тим през ноември 2022 година.

"Вече беше вълнуващо, че нося капитанската лента, така че двете попадения направиха вечерта забележителна. Ще помня тази вечер до края на живота си. Всички футболисти имат тежки моменти. За мен такъв беше миналият сезон, но опитах да продължа напред. Хората малко се фиксираха в миналата кампания и още не осъзнават напълно, че тази година се представям по-добре. Мачът с Израел не беше лесен, но ние го направихме да изглежда така", коментира Ди Лоренцо, който носи капитанската лента и в Наполи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА