Тема: Украйна

16 Октомври, 2024 13:32 3 200 137

Зеленски отхвърли идеята за отстъпване на територии на Русия

  • украйна-
  • володимир зеленски-
  • зеленски-
  • путин-
  • владимир путин-
  • русия-
  • план за победа-
  • война

Ако планът за победата се приложи сега, войната може да свърши най-късно догодина, каза президентът

Зеленски отхвърли идеята за отстъпване на територии на Русия - 1
Снимка: Shutterstock

Украинският президент Володимир Зеленски заяви днес пред парламента на страната, че ако неговият "план за победа" се приложи веднага, войната с Русия може да може да приключи не по-късно от догодина, предаде Ройтерс, съобщи БТА.

Планът зависи от незабавни действия и единство сред партньорите на Украйна и цели да засили позицията на страната достатъчно, за да сложи край на войната, каза той, представяйки плана пред украинските депутати. Всичко обаче зависи от партньорите на Киев, подчерта той.

Зеленски отхвърли идеята за отстъпване на територии на Русия или приемането на замразяване на фронтовата линия. Той прикани Запада да покани Украйна да се присъедини към НАТО.

Той отново призова западните съюзници на Киев да "отменят ограниченията за използване на оръжия с далечен обсег на територията на окупираната от Русия Украйна и на руска територия", както и да продължат да оказват помощ за "оборудване на резервните бригади на украинските въоръжени сили".

"Русия трябва да загуби войната срещу Украйна. Не може да има "замразяване" (на фронтовата линия). Не може да има обмен, засягащ територията на Украйна или нейния суверенитет", подчерта той пред депутатите. Киев и неговите съюзници трябва "да принудят Русия да участва в мирна среща на високо равнище и да бъде готова да сложи край на войната", добави Зеленски.

Важно е боевете да се прехвърлят обратно на вражеска територия, така че населението на Русия да може да разбере природата на войната и евентуално да се обърне срещу Кремъл, смята украинският президент, цитиран от ДПА. Друг аспект на плана е съседните страни да свалят руски дронове над Украйна от своя собствена територия.

Зеленски порица подкрепата на Китай, Северна Корея и Иран за руските военни действия. "Коалицията на престъпниците, с Путин, включва сега Северна Корея. Всички виждат подкрепата на иранския режим за Путин. Същото важи за сътрудничеството на Китай с Русия", каза украинският държавен глава.

Пхенян де факто участва във войната на страната на Москва, подчерта Зеленски. Той отбеляза, че украинските разузнавателни служби са потвърдили, че Северна Корея снабдява Русия не само с оръжия, а и с хора. Той добави, че ще представи своя "план за победа" на срещата на върха на ЕС в Брюксел утре, по покана на председателя на Европейския съвет Шарл Мишел.

Кремъл веднага отхвърли представения от украинския президент план. "Единственият възможен мирен план е киевският режим да разбере, че неговата политика няма перспектива и че трябва да се събуди", заяви пред репортери говорителят на руския президент Дмитрий Песков. Путин неуморно повтаря, че очаква Киев да отстъпи регионите, които Москва анексира през 2022 г., въпреки че не ги контролира напълно, както Украйна да се откаже от кандидатурата си за членство в НАТО. Тези условия са неприемливи за Зеленски и Запада, припомня АФП.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 84 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сталин

    135 21 Отговор
    Амриканска подлого, ще страдаш от силната Путинова десница!!

    Коментиран от #3, #19, #20

  • 2 Зеления

    132 9 Отговор
    Начи мене може да ме подкрепя почти целио свЕт, ама Путин да го подкрепи никой не може! Е тва ако не е двоен стандарт те па на.
  • 3 Камала Харис

    7 59 Отговор

    До коментар #1 от "Сталин":

    Няма да го допусна!

    Коментиран от #116

  • 4 Баце ЕООД

    130 7 Отговор
    Еми, до последния украинец значи... Жалко

    Коментиран от #36

  • 5 Слава Кокаина

    94 7 Отговор
    Много писка тоя. Явно не е мъж.

    Коментиран от #25

  • 6 Удри

    15 89 Отговор
    Никакви отстъпки пред ушанките.

    Коментиран от #41, #71, #86

  • 7 ZЕ Е ПИЧ

    107 6 Отговор
    ДОГОДИНА ВЯРНО , ТОГАВА ВЕЧЕ ЩЕ Е РУСНАК И ОТНОВО ЩЕ СЕ КАЗВА ВЛАДИМИР
  • 8 какво казва хан Крум съответно Путин ?

    95 7 Отговор
    Като нещете мира , ще има секира !

    Коментиран от #29

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Дааа

    98 5 Отговор
    Територии не, но цялата държава ще се влее в Русия!
  • 11 Край

    31 2 Отговор
    Зачем вам паручик Галицин чужая земля.
  • 12 Град Козлодуй

    9 88 Отговор
    Браво Господин Зеленски
    Победа УКРАЙНА💯👈👌🤟
  • 13 Само питам

    86 4 Отговор
    Как спи тоя и хунтата до него след като знаят че тая нощ 200/300 човека насила мобилизирани с ритници , ще се разделят с живота си ?

    Коментиран от #34

  • 14 Венко

    7 85 Отговор
    Стратегията на Украйна е единствената възможна за момента ...
    Бавно отстъпление в което се унищожават няколко пъти (5-6)повече окупатори и бойна техника от собствените загуби...
    Рано или късно това ще има осезаем ефект...
    Междувременно украинците ще получат нови оръжия и бойна техника с които да окомплетоват 14-те бригади, които чакат да влязат в бой. Много ясно, че с повече оръжие ще се убиват повече рашисти.
    Ще се унищожават и много складове, военни заводи или рафинерии. Това ще рефлектира върху всички от Империята на злото Русия. Фашистите около диктатора ще проумеят, че нямат шансове за краен успех в тази война и ще го свалят в замяна на оцеляването си.

    Затова и Зеленски намеква за края на войната през 2025 година...

    Коментиран от #16, #21, #59

  • 15 Госあ

    51 4 Отговор
    последните укри треа поне да го сварят на курбан на майдана тоо, да се почерпят. Както в миналото са направили холандците с един такъв подобен, който ги забърква във война с Франция. И то с много по-малки последствия
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Чий е Курск кАпейки

    3 61 Отговор
    Русия обяви колко души са евакуирани от Курска област след началото на украинската офанзива
    14 октомври 2024


    Над 400 000 души са били евакуирани от Курска област на Русия, откакто украинските въоръжени сили започнаха трансграничната си офанзива в началото на август. Това твърди руският комисар по правата на човека Татяна Москалкова.
    Украинската пехота продължава да напредва под прикритието на тежка бронирана техника. Много цивилни жители бягат от домовете си изоставяйки цялата покъщнина

    Коментиран от #26, #35, #40, #83

  • 18 Регулатор

    7 61 Отговор
    Руснаците са опасни за целия цивилизован свят. Наруши ха всички международни правни норми, а тяхната пропаганда ги изкарва и жертви... Пълен абсурд... Нашите русофилистичета са за Курило... за активно лечение...Живеем в интересни времена...

    Коментиран от #45

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ха ха

    5 43 Отговор

    До коментар #1 от "Сталин":

    И Кийв за 3 дни, и Лисабон за седмица, и знамето на Райхстага... Всичко обещаваме от петата колона! Дядя Путя, рапорт даден или там г@з олизан!...
  • 21 да бе готин

    45 4 Отговор

    До коментар #14 от "Венко":

    Унищожават се таратанци . Руснаците стрелят от далече , не щурмуват с щикове . После само влизат и броят загиналите украинци !

    Съпругата на президента Володимир Зеленски – Олена пък коментира в социалните мрежи, че инвалидите в Украйна са вече 3 милиона !!!
  • 22 кАпейки къде сте

    5 47 Отговор
    Да припомня: На 24 февруари 2022 г. Владимир Путин във видеообръщение по държавната руска телевизия обяви СВО като една от целите е демилитаризация( разоръжаване) на Украйна и сваляне на нацисткия режим в Киев! Резултата- след 32 месеца войната е вече на руска територия. Президента на Украйна Володимир Зеленски си е все така президент и обявен за най влиятелен мъж и политик на 2023 г. А кума на Путлер Медведчук който бе гласен за заместник на Зеленски и бе депутат в Украинската рада от проруска партия бе затворен в клетка и жужето бе толкова огорчен задето го е подвел че украинците ще посрещнат рашистите с цветя че отказа да го спаси при размяната на пленници. А и другия резултат над 900 хиляди рашняци са при Кобзон а боевете са на рашистка територия. Някой ако преди 32 месеца ми бе казал че Рааассия е толкова жалка ,слаба и безпомощна и ще стане за гавра на цял свят щях да го помисля за луд.

    Коментиран от #30, #50, #87, #129

  • 23 Госあ

    24 3 Отговор

    До коментар #16 от "Така е":

    така е, целта е да се позиционират на по-добри стратегически точки на запад !!! хахахахаха
  • 24 И правилно...

    47 3 Отговор
    Kасно е либe за kитка...
    Peзето хл0пна...
    Путин чака ПЪЛHА И БЕ3YCЛ0ВНА KАПИTYЛАЦИЯ и 3елю да бъде представен на Tpибyнaла в Мapиопул... всичко друго е мижи да те лажем... Вече неколко пъти го лъжат Путин и злоупотребяват с добрината му.... предлага човека варианти за мир но менторите на 3елю не му дават... трябвало да се бие до последния 0kpинец!!!!
    A Путин ша бие до кат 3елю не го орешетят в Маpи0пул и не е поставено ново управление с което да преговарят...
    3елю е пpeцедeнт с изтекъл срок на годност!!!
  • 25 Хахахаха

    35 1 Отговор

    До коментар #5 от "Слава Кокаина":

    Толкова пъти обикаля наведен гейдържавите, нищо мъжко не му е останало!😅 Пълен пас!
  • 26 ха ха ха . ...

    36 2 Отговор

    До коментар #17 от "Чий е Курск кАпейки":

    Русия ги евакуира , а 25 000 укри ги могилизира ! В това е разликата !
  • 27 а бе афторе

    16 1 Отговор
    Сърби ли та задния двор , а ?
  • 28 За какво ручаха жабетата?

    8 11 Отговор
    За какво дадоха толкова жертви, ако им отстъпят територии на маскалите?
  • 29 ха ха

    3 22 Отговор

    До коментар #8 от "какво казва хан Крум съответно Путин ?":

    Путя се е скрил, като един истински хан Крум, в бункера на Кремъл и брои полезни иди оти и безполезни петоколонници.

    Коментиран от #32

  • 30 да бе центаджиче

    30 3 Отговор

    До коментар #22 от "кАпейки къде сте":

    Кервана си върви и потника си реве . Демилитаризацията също . И не само на Украйна ...
  • 31 Браво

    4 26 Отговор
    Успех, Зеленски!
  • 32 разбира се брат

    24 2 Отговор

    До коментар #29 от "ха ха":

    Путин брои полезните идиоти , а то в украйна само безполезни такива !!!
  • 33 Гладна кокошка

    27 3 Отговор
    Зеления жужак е гладна кокошка кудкудякаща за просО.
  • 34 Аа нее!

    20 1 Отговор

    До коментар #13 от "Само питам":

    Абе нали има разни химици около него, не вярвам Брендо да си е зарязал магарето!
  • 35 мдааа... 400,000 били евакуирани

    26 2 Отговор

    До коментар #17 от "Чий е Курск кАпейки":

    А пък укрите имат за сега над 20,000 кремирани... край Курск!!
  • 36 ха ха

    4 24 Отговор

    До коментар #4 от "Баце ЕООД":

    До последния. Украинците знаят от вековен опит, че вземат ли им държавата ще умират за Блатната орда. По-добре свободни да умират за собствената си държава!
  • 37 Голям праз

    32 2 Отговор
    Хем гол , хем голям ...Абе - комедиант ! Украйна в руини , без ток , солдатчетата на изчезване , тоя още се перчи като петел на бунище . Да видим докога ...
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Забелязал!

    13 29 Отговор
    Абсолютно прав е Зеленски... Всеки престъпник (Русия в случая) трябва да бъде наказан според престъпленията си. Така е в цивилизования свят.
    Ако сега и се размине на фашистка Русия, това означава и други случаи на агресия към съседни държави.

    Коментиран от #55, #60

  • 40 Ъхъ

    25 10 Отговор

    До коментар #17 от "Чий е Курск кАпейки":

    Украинските окупатори вече плащат висока цена за авантюрите си! ЦЕНАТА НА ЖИВОТА !
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Не ви ли омръзна

    18 9 Отговор
    Постоянно да ни занимавате с разни психопати?
    Това ако са Факти аз съм трамвай
  • 43 Алина Петровна Голодняк

    18 11 Отговор
    Ужасът в Угледар:
    След пет минути се появил бял автомобил, пълен с журналисти.
    „Сякаш знаеха, че тук ще бъдат убити хора. И аз бях изненадана, че излязоха и снимаха, а усмивките им бяха до уши. Мислих си защо се смеят, като има умрели хора“, споделя жената.

    Тя разказва и как украински танк стрелял по училището, в което хората получавали хуманитарна помощ
  • 44 МАЙДАН ПИКЧЪРС

    13 8 Отговор
    ЗЕЛЮ САМ С 40 ЧЕЧЕНЕЦА В БАНЯТА -ДА ПАЛУВАМЕ МОМЧЕТА....
  • 45 Споко!

    7 12 Отговор

    До коментар #18 от "Регулатор":

    Ти не си от "цивилизованият свят", но ще бъдеш денацифициран и приобщен към него! Може леко да боли.
  • 46 14 новосформирани бригади

    13 11 Отговор

    До коментар #41 от "Българин":

    си чакат оръжията от Запада и САЩ... Има предостатъчно хора в Украйна...
  • 47 читател

    27 5 Отговор
    Да избиеш своите, да извикаш журналисти за да ги снимат, след което да пришиеш своето престъпление на друг! Само извратен мозък може да го измисли! Явно в Украйна такива мозъци не липсват!
  • 48 Па тя и

    24 1 Отговор
    Османската империя не е била съгласна, ама Русия е освободила и създала България. Сега и англолюбите не са съгласни, ам българите знаят на кого дължат свободата си.
  • 49 истината

    20 1 Отговор
    Кога ще видим Оленка Зеленска да запретне ръкави и да помага на ранените инвалиди на фронта??? Тъпите й коментари и скъпите костюмчета и чанти, с които позира на световните форуми някакси не пасват на човешката трагедия в измислената Украйна
  • 50 Изгаврена Русия напредва бавно

    12 3 Отговор

    До коментар #22 от "кАпейки къде сте":

    и полека, курските щурмоваци в момента ги ловят като зайци из храсталаците и ги пращат при Кобзон.
    А на великия и влиятелен кокаинисимус вече никой не му обръща влияние и той само се оплаква.
  • 51 Алекс

    16 2 Отговор
    Нормалните украинци допуснаха да ги управляват нацисти...така че не са жертва а съучастници !

    Коментиран от #63

  • 52 Кирчо

    12 1 Отговор
    Глупакът винаги си е глупак.......
  • 53 поп Ставри

    15 2 Отговор
    Зеления е за ада ,погуби собствения си народ,
  • 54 пентагон

    3 17 Отговор
    Трябват повече оръжия за Украйна. Целта е минимум 5000 дневно да са унищожените окупанти.Така Путин няма да може да навакса загубите и месните щурмове ще приключат. Трябва да се стреля и с ракети със среден обсег до 2000 километра навътре в руска територия по складове за гориво и боеприпаси.
    За целта повече планиращи бомби и ракети за масово унищожаване на пехотни подразделения и складове. Трябва минимум по една дивизия седмично да се унищожава и крепостните сами ще обесят милиционерчето с токчетата.

    Коментиран от #132

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Град Козлодуй

    11 4 Отговор
    Слава на Русия
  • 57 Госあ

    14 2 Отговор
    интересно ми е, след денацификацията колко укри ще останат на орязаните територии на украина....дали ще има 10 млн или ще са по малко...иначе, на рефрена да вземеш територии от ядрена сила и то най голямата, дори западняците се смеят хахахаха хахахаха
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Фокс

    10 1 Отговор

    До коментар #14 от "Венко":

    Ти си се бая назобал като твоя шеф зелен наркомааан . Даа правилна стратегия имате дааа бавно отстъпване до полската граница хахаха че останалата територия не е от стратегическо значение . Чакайте оръжия а и воиници ще трябват но откъде като хвърлят фира по хиляди всеки ден
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Я па ти,

    7 3 Отговор
    Имаш предвид други случаи на агресия към съседни държави ли, като Ирак, Либия, Сирия или Югославия бе шушон?
  • 62 Дедо ви...

    5 2 Отговор
    Ами няма да я дава на части, а цялата, кво ще си играем...?!?!?!?
  • 63 Ера на изтребление

    2 12 Отговор

    До коментар #51 от "Алекс":

    Нпрмалните руснаци допуснаха фашистки диктатор да ги управлява вече 25 години. Сега ще търпят последствията , ще мрат и ще гладуват във името на фюрера.

    Коментиран от #68

  • 64 Ники

    10 2 Отговор
    От две години слушам как Украйна мачка на фронта, Русия е затънала , няма оръжие, войници и пари. За какви територии говори господин Зеленски , нали Украйна побеждава? Сега и с новия план за победа, Русия съвсем ще закъсат.
  • 65 Тъпня, след тъпня

    9 1 Отговор
    И какво реално иска пак не се разбира
  • 66 Тома

    10 1 Отговор
    Ако трябва и на колене ще се моля на Путин така каза зеления преди да си купи замъци хотели и скъпи коли
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Какви бяха резултатите от изборите

    1 0 Отговор

    До коментар #63 от "Ера на изтребление":

    да ме подсетиш че не се сещам
  • 69 дядото

    4 1 Отговор
    към ком. 58. горе пишехте,че факти била медия даваща право читателите да изразяват различни мнения.да,ама не.само такива,които им е наредено,другите- спрени от цензурата
  • 70 фбр

    10 1 Отговор
    Много "сериозен"източник на информация - украинското разузнаване - ръководено от гей наркоман !
  • 71 Дърт Българин

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "Удри":

    Ще получат кораба на Хан Соло дотогава никакви остъпки.Преговори само когато фронтовата линия е наПолската граница.
  • 72 Забелязал

    17 7 Отговор
    Историята е доказала многократно, че всяко ЗЛО (Русия в случая ) рано или късно си получава всичко за стореното... с лихвите.
    Такъв ще бъде и финала на тази война.
  • 73 1234

    6 11 Отговор
    че кой иска украински теритарии .вземети си лвов и толкова останалото си е исконна руска територия

    Коментиран от #82

  • 74 наблюдател

    13 7 Отговор
    От три години слушам как ще превземат Киев за 3 дни,как братския китайски народ помага,как другаря Ким праща снаряди и ракети,как аятоласите пращат дронове. И какво става ? Минаха 30 километра с 700 000 жертви. За 2 квадрата окупирана земя по един солдат. Това е уж втората армия в света...

    Коментиран от #97

  • 75 В.В.П.

    5 4 Отговор
    Zeлю съсипа Окристан .С помощта на Сащ ѝ Англия..
  • 76 Винаги с Русия

    7 4 Отговор
    Тогава руснаците ще си вземат цялата територия и никой не може да ги спре.
  • 77 Мими

    5 3 Отговор
    Тоя смешко докато не загуби и последния сантиметър от украйна няма да миряса
  • 78 В.В.П.

    3 2 Отговор
    Стоянка Георгиева има също план..За победа на окупанта .
  • 79 Ти тан

    6 4 Отговор
    Последния украинец да отиде да му вземат мерки за дрехи и да се яви на военна служба. Скоро ще го препарират и ще го изложат в природонаучния музей във Виена. Отдолу ще пише : " Украинец , индивид живял в западните части на днешна Русия."
  • 80 000

    3 3 Отговор
    Предстои да изпратим на смърт и децата на украйна. За него в пъкъла е запазено главно място. Сатана!
  • 81 Наркос

    7 2 Отговор
    Винаги съм си мислил че българите сме най-пропадналата нация , откакто започна войната опознах украинците. Оказва се че толкова време съм живял в заблуда.
  • 82 Няма такова понятие в международното

    8 3 Отговор

    До коментар #73 от "1234":

    право " изконни земи" ...

    Затова всяка една държава си има граници и суверенитет...
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 1001

    4 6 Отговор
    Тогава отива цяла Украйна!
  • 85 Бесен-_ Язовец

    3 6 Отговор
    Зеления фашист надмина и Пол Пот
  • 86 Удри с Кво.

    4 4 Отговор

    До коментар #6 от "Удри":

    Свърши играта!
  • 87 1001

    3 5 Отговор

    До коментар #22 от "кАпейки къде сте":

    Не си много добре!
  • 88 Винаги с Русия

    4 7 Отговор
    Хайде сега всички подкрепящи режима на зеления да бъдат мобилизирани и изпратени на фронта да им помагат, защото като гледаме хора не им останаха.
  • 89 1111

    4 5 Отговор
    Тогава се готви за капитулация.
  • 90 Българин

    5 7 Отговор
    Ти не разбра ли, че Русия ще спечели тази война, защото тя никога не губи.А сега чакай Тръмп да стане президент.
  • 91 ЖЕКО

    7 7 Отговор
    ИЗПЕРКАЛ НАРКОМАН НЕБЛАГОДАРНИК ПРИ ТАКАВА ГОЛЯМА ПОДКРЕПА ОТ ЗАПАДА ТОЯ ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАТЪВА А С НЕГО И ЦЯЛА УКРАИНА ,ВРЕМЕ Е ЗА НОВ МАИДАН И ТОЗИ ПЪТ БЕЗ БАНДЕРИ И ФАШИСТИ
  • 92 Надрусаняка си е надрусаняк

    6 7 Отговор
    Явно го държи белото от хънтър и не спира да говори простотии !!!!! Какви отстъпки няма да правиш бе наркоман ???? Утре Русия ще заличи от картата Укрия и ще си вземе земята отново .......защото е нейна !!!!!
  • 93 Aнонимен

    4 5 Отговор
    Ще отстъпи иначе ще му резнем главата като украинско келеме
  • 94 Коалицията на престъпниците

    6 7 Отговор
    е тази която подпомагаше теб и онези същества в Израел
  • 95 Тоя загубеняк

    7 7 Отговор
    Вече и запада не иска да го чува ! План за победа - глупости на търкалета !
  • 96 Пантагрюел

    4 7 Отговор
    Презид ентчето с изтекъл срок на годност си въобразява,че Колективният е ,,златната рибка".Той почърва,колективният изпълнява желания.
    Става въпрос за същия Колективен ,който сто и петдесет години се занимава с търговия на ро,би,за да бъде това,което е днес.
    Всъщност той самият се явява златна рибка и ще изпълнява желанията им.Докогато те пожелаят.
  • 97 С Русия ще се случи почти

    11 5 Отговор

    До коментар #74 от "наблюдател":

    същото, което стана с хитлеристка Германия.

    Само, че сега само Украйна ще свърши работата на останалия свят.
  • 98 Укрите ще запънат клоуна на кръст !!!!

    4 8 Отговор
    В най скоро време !!!! Но го пазят спец частите на Краварите !!!!
  • 99 Тикво зелена

    4 5 Отговор
    Що не ни припомниш за какво точно започна войната? И да кажеш струваше ли си
  • 100 Болен мозък

    3 2 Отговор
    Фантасмагориите са безплатни!
  • 101 КойСе

    4 2 Отговор
    Кой се е хванал със запада рано или късно разбира, че са го взели за да ги издържа, а не да предявява претенции какво искал от тях. Почва се отрезвяването ... и затова заговори за двойни стандарти (в сравнение с Израел) ... ако поседи още малко, ще види че стандартите не са даже и двойни а са на Н-то ниво, според кой лицемерието имат нужда и от какво.
  • 102 Гост

    2 1 Отговор
    "Белото" не прощава
  • 103 Ужас

    2 6 Отговор
    Шок и ужас! Няма нито един регистриран българин да желае да отиде в Русия във връзка с новоприетия от Путин закон за приемане на хора от Европа, които са против "неолибералните ценности"! Папурчета-мехурчета, защо така? Едно време хората с риск за живота си бягаха от комунистическа България и биваха убивани на границата, само и само да се отърват от режима и да живеят в свободните страни! Вие сега не отивате в Русия при положение, че Путин ви кани и осигурява безпроблемно пребиваване и никой няма да ви спре, камоли да ви застреля на границата! Защо така папагалчета сладки? Излиза, че вие копейчици мили мамини сте най-големите "неолиберали" и само симулирате и лицемерничите, че обичате Путин и сте против "неолибералните ценности"!

    Коментиран от #108, #109, #133

  • 104 az #СВО

    4 1 Отговор
    Накратко:

    Пак само приказки и медийни бомби от Киев!

    Просроченият все повече прилича на Саакашвили, само че няма вратовръзка. Интересно какво ли ще дъвчи накрая?
  • 105 Ццц

    3 2 Отговор
    🤣🤣 Този, експрезидентът не може да излезе от ролята си на комик за 5 години мандат и 4 месеца узурпатор. Навсякъде разсмя хората с прословутия си план, но още разчита, че някой ще му го хареса. Пълен палячо! Как си представяте, че с пари на кредит и със заловени от барове, кина и ТКЗС-та войничета ще победи Русия? Хитлер не успя с 6 млн тренирани войници и с цялата индустрия на Европа зад гърба си. Наполеон заведе 500 хил. ветерани, победили цяла Европа и върна няколко хиляди. А този клоун няма ток по 16 часа на ден и ще победи, само защото иска да стреля надалеч по цивилните???
  • 106 И един хубав ден всички медии по света

    3 1 Отговор
    спряха да пишат за Украйна. Думата Украйна изчезна в търсачките и енциклопедиите ...
  • 107 Насмърканите бандеровци

    3 2 Отговор
    На този нарокаман мръсен му умира народа казват че на фронта издържали само 3 седмици и умирали .Как ще плаща за тези жалки дни или месеци кото му отават !!! Спрете този наркоман долен!
  • 108 Ъхъъъъъ

    3 2 Отговор

    До коментар #103 от "Ужас":

    Ужас е единствено какъв пастет ти е между ушите.
  • 109 Ало младеж

    2 3 Отговор

    До коментар #103 от "Ужас":

    Аре моля да се успокоиш и да не пишеш глупости ако е възможно (Едно време хората с риск за живота си бягаха от комунистическа България и биваха убивани на границата,)... ти имаш ли такъв роднина а? А някой твой познат има ли?

    ..

    Коментиран от #117, #121

  • 110 Порно

    2 0 Отговор
    Войната ще свърши наистина догодина - на 30 февруари, точно в 25 часа и 74 минути
  • 111 1302

    2 0 Отговор
    Тоя трябва спешно да си смени дилъра
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Шакийл Онийл

    1 3 Отговор
    Лесно се влиза в Украйна, трудно се излиза. Това всеки ден го разбира Хаяско, и то по трудния начин. Но всеки плаща за простотиите си, такъв е животът.
  • 114 ТОЯ НЕЛИГИТИМНИЯ

    6 0 Отговор
    СЪВСЕМ Е ВЗЕЛ ЗА БАЛЪЦИ ЗАПАДНЯЦИТЕ.
  • 115 дедо

    1 0 Отговор
    лунатик
  • 116 дедо

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Камала Харис":

    е... значи ти ще страдаш ;)
  • 117 Ало улав

    0 2 Отговор

    До коментар #109 от "Ало младеж":

    Не се прави на дръж ми шапката. Хиляди и хиляди са застреляни по границата, за да не напуснат "комунистическия рай".

    Коментиран от #124

  • 118 Украинец

    2 0 Отговор
    ""Русия трябва да загуби войната срещу Украйна"

    Какво трябва според теб и какво ще стане са две различни неща бе зеления - ама ти като удариш една линия не правиш разлика между тях. То и според Хитлер и според Наполеон Русия е трябвало да загуби войната срещу тях. Ама единия се самоубива а другия го заточват на остров.
  • 119 Сандо

    1 0 Отговор
    Това е добро решение,което ще доведе до ликвидирането на този тумор.Иначе установяването на мир и сигурност в Европа щеше да бъде отсрочено в неизвестното бъдеще и щеше да е в зависимост от капитулацията на англосаксите.
  • 120 Планът изглежда

    1 0 Отговор
    е ,,Хайде да ходите да воювате за Украина".
  • 121 Антитрол

    2 1 Отговор

    До коментар #109 от "Ало младеж":

    "Едно време хората с риск за живота си бягаха от комунистическа България и биваха убивани на границата"

    Е сега е същото във бандеровска Украйна - каква е разликата.
  • 122 Руски роби

    0 2 Отговор
    Цифровият гулаг на Путлер. Как руските фашисти забраниха фейсбук, Инстаграм, ютуб и други сайтове в Проссия.

  • 123 Демократ

    1 2 Отговор
    Удрят се ядрените силози на Рушкия те се знаят къде са усрят се и мобилните им устанояки те също ае знаят къде са паркирани лвтищата на бомбардировачите а руските подводници се потапят от западните атакуващи посводбиьи.За 72 часа Русия ще е част от миналото.

    Коментиран от #126

  • 124 Граничар

    1 1 Отговор

    До коментар #117 от "Ало улав":

    "Хиляди и хиляди са застреляни по границата, за да не напуснат "комунистическия рай"

    Ха ха ха от посолството ли ти казаха че били "Хиляди и хиляди са застреляни по границата" защото аз съм служил на границата по това време.

    До кога пропаганда със заучени опорки и лъжи
  • 125 ОЛЕТЯ БАРАБАР С ПЛАНАТИ

    2 0 Отговор
    Този пък кой те пита теб??? 🤑 РУСИЯ СИ ВЗЕМА ВСИЧКО КОЕТО Е НЕЙНО 🇷🇺 теб г, никой те отхвърлиха отдавна ти си бита карта скоро всичко ще свърши
  • 126 Антитрол

    1 1 Отговор

    До коментар #123 от "Демократ":

    И руснаците ще спят през това време и няма да отговорят на господарите ви. От къде ви намират от посолството такива обратното на остри.

    Коментиран от #128

  • 127 БгТопИдиот🇧🇬

    2 0 Отговор
    Победителя взема всичко !

    БГ центаджиичета в ступор !
  • 128 Демократ

    1 1 Отговор

    До коментар #126 от "Антитрол":

    ударят ли силозите и летищата как ще отговорят а да с подводници но подводницата ще получи заповед за атака след дни защото радиовълните не се разпространяват яъв водна среда а до тогава с гомняшия е свършени.И да излетят малкоти руски ракети ще се прихванат над океана между гомняшия и Аласка
  • 129 Пррррц 🚾🇺🇦🇺🇲

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "кАпейки къде сте":

    🤣💩🤣💩🤣💩🚾
  • 130 Мнение

    1 0 Отговор
    Накрая ще отстъпи цялата Украйна! На там вървят нещата!
  • 131 Хаяско

    0 1 Отговор
    Голям таралеж си вкарах в гащите. Сега трябва до края на дните си да се крия в бункера, а през това време моите тролове да ме хвалят колко съм велик и какви "хитри" планове имам.
  • 132 Голям праз

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "пентагон":

    ГОЛЕМИЯТ СТРАТЕГ НА ФАКТИ ! Ха-ха-хаааааааааа! Де да беше толкова лесно ...Укросите нямат шанс , драги !!!!!! НИКАКЪВ !
  • 133 Е,и????

    1 1 Отговор

    До коментар #103 от "Ужас":

    Това,което си написал е пълна инверсия на логиката.Изказваш твърдение , че мястото на българите не е в България?И къде е според теб? И какво следва от това за българите ,че Путин приел закон за миграцията?
  • 134 САЩ..САЩ..

    0 0 Отговор
    И я нешча така да гу баде ма па немака..
  • 135 Крум

    1 0 Отговор
    Нашмърканяка ще унищожи Окраината...единствен изход е немедленно да го обесят..него и шайката ...иначе ...
  • 136 Хитрия

    0 0 Отговор
    путин е пълен с хитри планове като лай.. с витамини.
  • 137 Мнение

    2 1 Отговор
    Пак е прекалил с белото! Толкова е нагъл, че не може да бъде повече! Нима е толкова тъп за да разбере, че Русия не може да я победи никой!
Новини по държави: