Last news in Fakti

13 Ноември, 2021 17:36 2 466 12

Александровска болница: Доц. Александър Оскар не е източвал Здравната каса

  • александър оскар-
  • александровска болница

Позиция на лечебното заведение

Александровска болница: Доц. Александър Оскар не е източвал Здравната каса - 1
Снимка: БГНЕС

Александровската болница отхвърли твърденията, появили се в две електронни издания, в които се посочва, че доц. д-р Александър Оскар е „източвал Здравната каса с фалшиви хоспитализации“.

Пълната позиция на лечебното заведение:

“Във връзка с публикувана на 12.11.2021г. поръчкова статия в информационен сайт, съдържаща невярна информация, разпространена в последствие и в други медии, ръководството на УМБАЛ „Александровска“ ЕАД заявява:

Началникът на клиниката по очни болести доц. д-р Александър Оскар не е „източвал Здравната каса с фалшиви хоспитализации“.

В УМБАЛ „Александровска“ ЕАД не са съставяни фалшиви документи за фалшива хоспитализация на пациенти и не са създавани фалшиви истории на заболяването.

УМБАЛ „Александровска“ ЕАД не е източвала средства от здравната каса.

На доц. д-р Александър Оскар не е налагана забрана за работа със здравната каса и за извършване на амбулаторна дейност. Доц. д-р Александър Оскар не е назначен за съветник на директора на лечебното заведение.

Доц. Александър Оскар е един от водещите специалисти по детска офталмология и невроофталмология в България и благодарение на неговите усилия на ръководител, клиниката по Очни болести в УМБАЛ „Александровска“ се превърна от едно от губещите в едно от най-успешните и печеливши звена в лечебното заведение.”


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джамбаза

    21 10 Отговор
    ГЕРБ разпространиха друго, но те са осъдени за лъжи, така че...
  • 2 BOBO

    15 3 Отговор
    ТЕ СОФИЯНЦИ НЕ КРАДАТ ТЕ ОТ КАСАТА ИМ ДАВАТ
  • 3 уртумурдук

    16 9 Отговор
    Кога е било БОЙКОВЦИТЕ да си признаят вината ?
  • 4 Ботоксът

    17 3 Отговор
    ги върши такива !
  • 5 Така е

    11 15 Отговор
    Измислици на болния Рашков.Психопат.
  • 6 Перо

    19 8 Отговор
    Ботоксът е за затвора за крупни злоупотреби в Александровска болница! Рашков да се задейства! Целият мутренски режим е за там!

    Коментиран от #11

  • 7 Др.костов

    11 0 Отговор
    Само е снасял на онзи айдук ,,шефо,, на срзи
  • 8 Ооооооооо ооооооооо

    12 1 Отговор
    ГАРВАН, ГАРВАНОВО ОКО НЕ ВАДИ! ЗАТОВА ШЕ СИ КРАДЪТ КОЛКОТО СИ ИСКАТ И ШЕ СИ СЕ ПОКРИВАТ ЕДИН ДРУГ ДО ДУПКА!
  • 9 Ужас

    7 3 Отговор
    Тия комунисти само повтарят лъжата по сто пъти с надеждата някой лумпен да я приеме за истина. Но вече всички ви разбрахме
  • 10 Болен

    3 0 Отговор
    Няма диктор / директор на болница който да не топи касата .. за къв тогава ще работи
  • 11 Ще стане

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Перо":

    Хич да не му пука на д-р Оскар. Ще сменим Гешев и тогава Ботокса ще е затвора. Разсипията на Алекасандровска болница се дължи на бившия й директор и бивш министър Костадин Ангелов, а сега кандидат депутат от Герб. Всички гербави крадци са кандидат-депутати и същевременно кандидат затворници.
  • 12 Иван Грозни

    1 1 Отговор
    Тоя Оскар ще получи "оскар" за мошенгии. Пита се кой е крал? Естествено тоя който има достъп до документи и пари. Според тия айдуци крадеца е бай Иван клошаря щото е намерил парите в коша за боклук.