Last news in Fakti

3 Април, 2022 05:54 3 332 26

Тедрос Гебрейесус: Имаме нов план за COVID-19

  • тедрос гебрейесус-
  • сзо-
  • коронавирус-
  • план

Той трябва да е последният, заяви генералният директор на СЗО

Тедрос Гебрейесус: Имаме нов план за COVID-19 - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Световната здравна организация публикува обновен план за Covid-19, съобщи генералният директор на организацията Тедрос Гебрейесус:

"Това е третият ни стратегически план за Covid-19 и трябва да е последният. В него са изложени три сценария как пандемията може да протече тази година. Основавайки се на това, което знаем, най-вероятният е covid-19 да продължи да еволюира, но тежестта на заболяването да намалява с времето, а имунитетът да нараства поради ваксинацията и прекаралите заболяването".

В плана са изложени препоръките, които всяка страна трябва да предприеме, за да се справи с причините за разпространение на Covid, което би помогнало да се сложи край на пандемията.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 33 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ковид

    105 0 Отговор
    и аз имам план за тебе
  • 2 СЗО

    128 1 Отговор
    Частна терористична организация собствениците на която трябва задължително да бъдат осъдени
  • 3 Дероф

    98 0 Отговор
    “имунитета нараства поради ваксинацията и прекарването на заболяването”!?!? С половин уста се признава , че преболедуването също води до имунитет. Къде са сега нашите продажни колеги, които квичаха с разпенени уста, че преболедувалите нямат и имунитет и трябва да се ваксинират? Коце, балтов, гломб, александрова и разбира се швейцареца п,у,р,ко,?!

    Коментиран от #11

  • 4 Уса

    95 0 Отговор
    Този на снимката го чакат в собствената му държава да го линчуват, той си знае за какво..не е ковида.Сорос и Ротшилдови са се обградили с подобни боклуци
  • 5 ⚜️Просветен⚜️

    77 0 Отговор
    Анимационен герой! Той бай Дончо ще се върне скоро, ей тогава ще видиш ти веселба и планове! Мъпет такъв! Имал трети план ! Наличието на трети и да се надяваме последен план , това само доказва неграмотните ви планове от преди този!
  • 6 ЗАПАДНИ КОВИД ФАШИСТИ И ДЖЕНДЪРИ😷+💉=💀

    64 0 Отговор
    "Конспираторите" с по-голяма точност предвидиха всяка стъпка на правителствата от самите правителства. Ако човек иска да се подготви за бъдещето, по-добре да се информира от "конспираторите" и техните "теории на конспирациите" 😉
  • 7 Стрелата

    48 0 Отговор
    Кога почваме като мине лятото ша има ли 5то бустерчеи така до края на света тоя е гледал на всеки километър...
  • 8 Плановете

    35 2 Отговор
    са ясни. Подготвя се следващ, по- опасен вирус. "Елитите" няма да се откажат така лесно. Колкото до имунитета на боледувалите, около година след това повтаря.
  • 9 Копипасте

    53 1 Отговор
    08.01.2022г. Кеша на Ковид : "Зеленият сертификат щял да ограничи заразата и да се справи с кризата. Всъщност сертификатът доказва единствено, че си сертифициран. Нищо друго. След като ваксинираните могат да заразяват и да се заразяват, може ли някой смислено да обясни за какво е този сертификат? Всичко е една фалшива пандемия, която не може да отговори на единствения въпрос, който всички задават: „Защо трябва защитените да бъдат защитени от незащитените, като принуждават незащитените да използват защитата, която не е защитила от заразяване и заболяване защитените на първо място?“ Никое правителство не иска да отговори на това. И въпреки това продължават със своите садистични блокирания, с тези тиранични схеми за социален контрол, а гневът на света кипи и фантазира за подходящи наказания за измамниците, които продължават този ужас." Направил съм малки редакции за да не дразня служителите на ФАКТИ, за което се извинявам на колегата - автор на коментара!
  • 10 Този Рач Капоор

    29 1 Отговор
    Ви набива че това ви е за последно и насила ще ч.ипира и ваксинира всеки човек на тая планета
  • 11 Rock

    25 0 Отговор

    До коментар #3 от "Дероф":

    Ваксинираните придобиват клетъчен имунитет тогава, когато преболедуват. Ваксините провокират производството на антитела и то не винаги. Това се нарича хуморален имунитет и той не е достатъчен за предпазване. Ако беше- ваксинираните нямаше да боледуват.

    Коментиран от #16

  • 12 Зелен Демократ

    18 0 Отговор
    Още изтръпвам от възбуда, когато си спомня за прословутото парти, където Теодорос се появява с онова сексиПотниче, съблазнителен и прекрасен
  • 13 СЗО-ЗЛО

    31 0 Отговор
    Този е на заплата във фондациите на Били! Няма ли да се реформира това СЗО? Вредите, които нанесе на човечеството с "управлението" на тази пандемия са нечувани! Всяването на страх, налагането на неадекватни и ненужни мерки, налагането на небезопасни ваксини....
  • 14 Rock

    22 0 Отговор
    При нас този вирус се отдръпна пръв - в други стани продължава да се вихри. Знаем защоМоже да ни успиват- не могат да ни заблудят.
  • 15 Covid-22

    8 0 Отговор
    Това е името на новия план.
  • 16 провинциалист от провинция Тракия

    18 0 Отговор

    До коментар #11 от "Rock":

    И по този начин ваксината се разминава с определението за ваксина.

    Коментиран от #17

  • 17 Rock

    18 0 Отговор

    До коментар #16 от "провинциалист от провинция Тракия":

    Безспорно!:)Лек и доходоносен бизнес.Някои се опитват да удължат и пандемията...докарала милиарди... Когато нещо е уж безплатно- винаги е съмнително.

    Коментиран от #20

  • 18 Сандо

    13 0 Отговор
    За какво ви е нов план?Или още народ трябва да изтрепите?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Копипасте

    14 0 Отговор

    До коментар #17 от "Rock":

    Килбил "Изобщо не се заблуждавай, че става дума за пари. Тези фирми който правят бъркочите са слуги на BlackRock. Каквото трябваше отдавна го разбраха и постигнаха. Бонус са им починалите от експеримента. Забележи само какво стана в Африка когато президента отказа маските и ваксите...веднага на ти тоя щам и никой не ще.да.лети и пътува до там. Виж какво стана с президента на щатите Тръмп. Каза, че ще се разследва тая епидемия и никакви маски и т.н. Къде е сега Тръмп /като не броим тъпотиите му на моменти/ - наритан, оплют и изключен от всички социални мрежи със забрана...как се забранява на президента на Щатите такова нещо...на главнокомандващия на Сащ. И веднага слагат някво склери и мекотело да налага на целия свят извратените си правила. От тук нататък само ще си спомняме за нормалното.."

    Коментиран от #21, #23

  • 21 Rock

    11 0 Отговор

    До коментар #20 от "Копипасте":

    Изобщо не се заблуждавам...:) Няма такова нещо- някои са толкова загрижени за моето здраве, че ако не съм в час и не се заблуждавам може да ми вземат здравето. Страхът е мощно оръжие... Страхливият губи имунитет- отделно като всеки ден му набиваш този страх... Затова- прецеждам това което иска да бъде допуснато и допускам онова, което е доказано във времето- изпитано и проверено. И оценено- резултатът при него неоспорим- пиша за онези ИСТИНСКИТЕ ваксини.

    Коментиран от #24

  • 22 Павел пенев

    8 0 Отговор
    Това нищожество докога ще го гледаме в СЗО. Тръмп щеше да го изрита,но не му остана време.
  • 23 Rock

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Копипасте":

    Да уточня- Black Rock е термин и в превод означава Черна скала. Т. е. Няма нищо общо с рок музиката. В психологията съществува метод Сивата скала- Gray Rock. Моят никнейм е свързан със стил музика.
  • 24 Копипасте

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "Rock":

    Имаш + и от мен! На мен лично лампичката" на здавословното недоверие просветна още през април 2020г., когато Мутафчийски ходи до Милано! Всички от същия полет в карантина за 14 дни, а той веднага на следващия ден с Ангел Кунчев в залата на Министерския съвет! Пред закона всички са равни, но някои са по-равни! А Тази Черна скала има общо с музиката толкова колкото покойната ми баба беше инженер-космонавт

    Коментиран от #25

  • 25 Rock

    7 0 Отговор

    До коментар #24 от "Копипасте":

    Вече уточних... Онзи с опашката и копитата е хитър- има си поддръжници... Между черното и бялото е сивото. между трите има милиарди цветове. Да се радваме на шареното и се пазете.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.