Last news in Fakti

7 Юли, 2022 04:58 2 218 19

643 нови случая на коронавирус, починаха двама заразени

  • коронавирус-
  • починали-
  • заразени-
  • болници

35 са в интензивни отделения

643 нови случая на коронавирус, починаха двама заразени - 1
Снимка: БНР

643 са новите случаи на коронавирус у нас при направени 3 997 теста, показват данните в Единния информационен портал към полунощ. Положителни са над 16% от взетите проби.

Двама души са починали с Covid-19, като оздравели са отчетени 13 039 души.

425 са пациентите в болница, 35 от тях в интензивни отделения.

2 269 са поставените дози ваксини.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    40 0 Отговор
    643 нови случая с ковид,но пък имаме над 13 000 излекувани,така е от три дни,това е някаква магия,някакво чудо не земно. А сега кажете,защо хората трябваше да вярват на Кунчев,МутаФчийски, и изобщо на целият щаб?

    Коментиран от #8, #10, #16, #18

  • 2 Петър

    33 0 Отговор
    За последните три дни,в България има около 40 000 излекувани от Ковид-19,според тези данни,мисля че надминахме доста по развити и по големи по население държави от България.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Чували

    16 0 Отговор
    Има ли тоя сезон, стигат ли вече?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Допълнение

    23 0 Отговор

    До коментар #5 от "Филип Георгиев":

    Същите тези побиха знамето на укрите на СОС !

    Коментиран от #7

  • 7 Петър

    26 0 Отговор

    До коментар #6 от "Допълнение":

    Голяма глупост беше това побиване на знамето на Украйна на терасата на СОС. Да, в СОС, общинските съветници на ГЕРБ са най голямата група и това знаме на терасата е благодарение на тях.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 хихи

    19 1 Отговор
    Тези нещо се подиграват с нас!!!
    Ако само ви хрумне за някакви ограничения, ще гласувам за Израждане...
  • 10 5879

    20 0 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    643 са новите случаи на хремави(кой знае защо тествани) вирусът с карантина, КПП-та берлински стени не можеш го спря. А тестовете не лекуват. За най-уязвимите групи има ваксини, ако искат да се ваксинират,. За другите я хванат хрема я не. 643 с 200 по-малко то вчера, 425 в болница с 8 повече от вчера, 35 в интензивно с двама повече от вчера. от 643 хремави 8 в болница . от тях 1-2 с пневмония 6-7 в болница да пълнят статистиката.
    Да приемем, че успеят да направят 40000теста значи на 6430 ще намерят нещо в носа от тях 80 няма да могат да вкарат в болница. Тези 1-2 така и така приемаме, че са болни.

    Коментиран от #17

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Петър

    16 0 Отговор

    До коментар #13 от "Ваксиниран3002":

    Мен ме вбесява,че хора които не работят нищо,ползват се от всички блага и удоволствия които предлага държавната служба,трябва да бъдат молени да свършат някаква елементарна работа,три месеца какво правиха за да натрупат тези 70 000 човека активни с КОВИД-19 в България?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Нищо чудно няма

    17 0 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    Просто, който каквото си иска, това вкарва в тази ковид система. Резултати, забравени отпреди седмици, нанесени днес.... Актуализират данните с голямо закъснение. Куче влачи, диря няма. Изобщо не вярвам на статистиките и информацията, която изнасят. Просто защото няма как да бъде проверена и засечена. Айнщайн, Питагор и Архимед да дойдат, и те няма да могат да оправят в тази каша
  • 17 Пак казвам

    12 1 Отговор

    До коментар #10 от "5879":

    Тестват основно постъпващите в болница, по повод на други заболявания, с цел уж превенция. От там изкачат ,вероятно бройките. Другият вариант е повече хипохондрици, които само като кихнат и тичат да се тестват. Работя във фирма с над 100 човека на 1 място, няма болни около мен, въпреки, че някои колеги се върнаха от почивки в Гърция и Турция.
  • 18 Щабът не съществува от безкрайно

    1 6 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    много време, а все ви е в устите и в писанията. Аз лично имам доста познати, които починаха от ковид, както и такива, които и в момента са в болница. Процентът на положителните тестове расте и това трябва поне лекичко да ви притеснява. Стига с тоя НОЩ. Не съществува. Кунчев си е здравен инспектор, но се появява изключително рядко в медийното пространство. Като не ви интересуват новините за ковид защо въобще ги коментирате?Някаква форма на мазохизъм ли е това? Карайте си лятото, отпуските и т. н. А какво ще се случи с ковид ще се разбере след месец и половина-2.

    Коментиран от #19

  • 19 Петър

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Щабът не съществува от безкрайно":

    Виж сега,НОЩ зададе тона и медиите запяха в един тон под вещото диригенство на НОЩ,лошото е НОЩ зададоха фалшив тон,виждаш и последиците от този фалшив тон. Всеки има починали познати от КОВИД-19,и какво от това? Тестват се хора които са принудени да се тестват,я от работодател,я от държавата поради прибиране от чужбина и основно хипохондрици,за две и половина години КОВИД-19, не съм се тествал нито веднъж,мислиш ли,че за тези две и половина не съм имал температура,не ми е текъл носа или не съм бил настинал?