Отидете към основна версия

3 720 8

Продава се Bentley-то на Кийт Ричърдс от Ролинг Стоунс

  • bentley-
  • keith richards-
  • auction-
  • търг
Колата на една от най-големите рок машини Кийт Ричърдс от Ролинг Стоунс ще бъде обявена на търг. Това Bentley Continental Flying Spur от далечната 1965 година е кръстено от собственика си "Blue Lena" или синята Лена, вдъхновен от джаз певицата Лена Хорн. С такъв автомобил естествено има свързани много истории.
Една от тях е, че с него китаристът е пътувал до Мароко, за да зареди с "енергия" групата - всеизвестно е от какъв тип е тя. Според друг слух в "Лена" има скрито отделение, което много трудно да бъде намерено от органите на реда и така групата да може да се възползва от дадени субстанции необезпокоявано. Единственият човек, който евентуално може да открие това евентуално е бъдещия и собственик.
При положение, че знаем как протича живота на звездата тези истории са само частица от това, което се е случвало в колата. Със сигурност бъдещият собственик ще притежава колекционерска гордост. "Лена" ще бъде представена на 12 септември на аукциона Goodwood Revival. От аукционната къща Бонамс очакват цената и да достигне до 900 000 долара.
 
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини