Отидете към основна версия

6 651 15

Разкриха Mercedes-AMG E43 4Matic

  • mercedes-amg-
  • e43-
  • 4matic-
  • премиера

След C-class и по-големият и брат ще придобие модел със същото цифрово означение. Моделът E43 4Matic ще разполага с 401 конски сили и 520 нютонметра благодарение на 3.0-литровия би турбо двигател. Задвижването на четирите колела ще бъде насочено главно към задните или общо 69 процента, а сам 31 ще отиват към предните. Автомобилът ще бъде оборудван стандартно деветстепенен автоматик 9G-Tronic и спортно въздушно окачване.

Шофьорът ще може да избира три варианта на настройки на окачването, волана и двигателя - Comfort, Sport и Sport Plus, както и четири режима на работа на скоростната кутия Eco, Comfort, Sport и Sport Plus. Ускорението на тежащия 1765 килограма седан от 0 до 100 ще става за 4.6 секунди, а средният разход ще бъде 8.3 литра на 100 км.

Отвън моделът няма крещяща спортна визия, а е по-скоро типично немско елегантен и стилен. Открояващите го елементи са четирите накрайника на изпускателната система и 19 инчовите джанти от AMG. Вътре главният отличителен белег ще бъдат по-дълбоките предни седалки с по-добри странични опори. Официалната премиера на E43 ще се случи този месец на автосалона в Ню Йорк, като очакваме скоро след него да бъде представена и най-спортната и мощна Е63.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини