Отидете към основна версия

5 998 22

Genesis ще представи конкурент на BMW

  • genesis-
  • прототип-
  • премиера-
  • автосалон-
  • ню йорк

Новосъздадената марка за луксозни автомобили на Hyundai и Kia - Genesis ще представи нов модел на започващия в Ню Йорк автосалон, с който ще се прицели в суровите конкуренти BMW 3-series, Mercedes C-class и Audi A4. Все още не сме сигурни за името, но слуховете са за модел с означението G70, тъй като G80 представлява подобрен Hyundai Genesis, а се очаква и по-голяма лимузина.

Според производителя това ще е модел, който загатва за атлетичната елегантност на четириврат спортен седан, изразявайки посока на дизайн, който ще разграничи предстоящите модели на Genesis. Според тези думи предполагаме, че това ще бъде седан със задвижване на задния мост и голямо разнообразие от двигатели, като се носят слухове и за съперник на M3, а той е еталон в класа си повече от 30 години.

Манфред Фитцджерълд изпълнителен директор на Genesis споделя, че прототипът подготвен за автосалона в Ню Йорк е иновативен и целта му е да покаже качеството на дизайн на компанията и насоката, в която са тръгнали, като се очакват още няколко модела в близките няколко години включващи купе и кросоувър. Така Genesis ще има пълно портфолио от най-търсените типове автомобили. Задачата, която са си поставили изобщо не е лесна, но за сега Hyundai Motor Group е справят отлично.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини