20 Март, 2016 10:00 5 976 22

Genesis ще представи конкурент на BMW

  • genesis-
  • прототип-
  • премиера-
  • автосалон-
  • ню йорк

Новосъздадената марка за луксозни автомобили на Hyundai и Kia - Genesis ще представи нов модел на започващия в Ню Йорк автосалон, с който ще се прицели в суровите конкуренти BMW 3-series, Mercedes C-class и Audi A4. Все още не сме сигурни за името, но слуховете са за модел с означението G70, тъй като G80 представлява подобрен Hyundai Genesis, а се очаква и по-голяма лимузина.

Според производителя това ще е модел, който загатва за атлетичната елегантност на четириврат спортен седан, изразявайки посока на дизайн, който ще разграничи предстоящите модели на Genesis. Според тези думи предполагаме, че това ще бъде седан със задвижване на задния мост и голямо разнообразие от двигатели, като се носят слухове и за съперник на M3, а той е еталон в класа си повече от 30 години.

Манфред Фитцджерълд изпълнителен директор на Genesis споделя, че прототипът подготвен за автосалона в Ню Йорк е иновативен и целта му е да покаже качеството на дизайн на компанията и насоката, в която са тръгнали, като се очакват още няколко модела в близките няколко години включващи купе и кросоувър. Така Genesis ще има пълно портфолио от най-търсените типове автомобили. Задачата, която са си поставили изобщо не е лесна, но за сега Hyundai Motor Group е справят отлично.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пха

    2 1 Отговор
    Преди тридесет години М3 може да е бил еталон, но в последните минимум 10 C63 AMG е колата, според която другите се измерват.
  • 2 опсмопсус

    1 4 Отговор
    m3 било еталон последните 30г.
    Журналистически некомпетентни платени реклами!

    Коментиран от #3

  • 3 Монго

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "опсмопсус":

    Кое му е лошото на М3?
  • 4 Msux

    1 1 Отговор
    Ако искам спортна кола няма да си взема БМВ а Порше, ако искам луксозна кола ще си взема Мерцедес S klasse - Maybach. Ако искам джип то ще да е RANGE ROVER. БМВ са ни в клин, ни в ръкав.

    Коментиран от #6

  • 5 Fake

    1 4 Отговор
    Не е трудно да конкурираш Бмв, Фиат отдавна създадоха Multipla и ги биха по аеродинамика и визия .
  • 6 мдаа

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Msux":

    ако, ако, ако....много акота - малко знания- накрая каруца!

    Коментиран от #7

  • 7 MSux

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "мдаа":

    Сподели с нас твоя запас със знания : БМВ е най-великата марка и другите не струва? Това ли е ?
  • 8 onq s konq

    2 3 Отговор
    Никои не може да кункурира БМВ и така ше поне още 300 години!

    Коментиран от #9

  • 9 Монго

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Ехооо, кУнкуриращия, добре, че 300 не си го написал с букви "така Ше поне още" грешки си спестил...
    П.П. Къде си Кирил и Методи и твоя брат, че да видите какви граматици имаме в днешно време.
  • 10 onq s konq

    2 2 Отговор
    Язи си знам как се пише, мене жокер ми не требе!Скакауец!
    От витоша по-високо нема и от бенве по-бързо нема!
  • 11 onq s konq

    2 1 Отговор
    Ма съм си навървил приятелчета да ми лепат плюсове и немате шанс просто!!!
  • 12 йфкутг

    0 1 Отговор
    е защо да е конкурент на каквото и да било
    правят си коли и си ги пласират
    аз или вие като сме мъже
    да не сме конкуренти на
    брад пит на анджелина джоли?
    но така пишат статията и ние
    тъпаците започваме да се драчим
    и затова сме на тоз хал
    защото сме недни и прости
  • 13 Нов чо

    1 0 Отговор
    Много хитри тия жълтите . Нищо не видях от 'конкурента' , а и ТТ данни няма )
  • 14 o&k

    0 3 Отговор
    Сега тая новина за толкова силна конкуренция ще разстрои концерна БМВ,ще ги смачка психически,ще ги унищожи икономически...ще се затрие марката!!!НА СКРАБ ВСИЧКИ БМВ-ТА ПО ВСИЧКИТЕ ЗЕМНИ КЪЛБЕТА...И "ХЮНДАЙ" vorever:)

    Коментиран от #15, #16

  • 15 МоТо

    0 2 Отговор

    До коментар #14 от "o&k":

    Винаги съм се чудил откъде тази самовнушителна "обич' към това оскъпено трошливо недоразумение БМВ?!Къде са им титлите от автомобилните спортове като на: Audi,Porsche,Mercedes,Jaguar,Maserati,Renault,Peugeot,Ford.,Феррари.и т.н.....всичките те заслужават повече уважение - Велики Марки останали в сърцата на милиони фенове със незабравимите си победи в Ф1, WRC, DTM, 24HrsLeMans,GT series....,къде им е на БМВ "сърцето",те дори на Нюрбургринг са едва на "престижното" 26-то място и то с кола модел 2016год, БМВ - кола за удължаване на малък пенис, не за истински карачи живеещи с любов към Мото Спорта!

    Коментиран от #17

  • 16 MoTo

    0 2 Отговор

    До коментар #14 от "o&k":

    Направи си справка с Wiki- БМВ имат смешна и къса история в автомобилните спортове,победите им се броят на пръстите на една ръка, феновете на БМВ,от утре като минавате да речем покрай Форд- правете път - имат 100 пъти повече победи и титли в какво ли не,за останалите да не говорим!

    Коментиран от #18

  • 17 дава

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "МоТо":

    Ако черпиш знания само от уикито доникъде няма да я докараш! И каква е тази злоба към БМВ, какво ти е направила горката кола? Натрупването на злоба води до душевни разстройства.
  • 18 o&k

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "MoTo":

    Значи...МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ТИТЛИТЕ ПО СЪСТЕЗАНИЯТА на разни марки коли,създадени ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗАРАДИ САМОТО СЪСТЕЗАНИЕ С ЦЕЛ РЕКЛАМА.Като "простосмъртен потребител" ме вълнува преди всичко ЦЕНА,ДИНАМИЧНИ КАЧЕСТВА И РАЗХОД НА ГОРИВО.А при РАВНИ УСЛОВИЯ/година на производство,мощност/ БМВ превъзхожда всички останали категорично.Ще ти дам пример с моето БМВ-не защото е "мое", а ЗАЩОТО ИМАМ ПРЕКИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ-2004г производство,240км/ч без проблем,6,6л/100 нафта при безпощадно натискане на педала извънградско.Хайде посочи ми кола от изброените от теб марки на тия години и на същата мощност,която да лепи 240да има същото ускорение и да харчи толкова...ама те май повечето и като нови не могат да стигнат 240!
  • 19 BMW

    0 0 Отговор
    Единственния автомобилен концерн слязъл от небето на асвалта!!!Когато БМВ направиха първия автомобил,Ауди птавеха шевни машини,велосипеди за немските пощи,Мерцедес понеже немогат да печелят от коло,правят камиони,бусове,автобуси!!!Хахаххаха!
  • 20 BMW

    0 0 Отговор
    Кой е ХУЛИГАНА НА ПЪТИЩАТА??? BMW (h)
  • 21 БАМ

    0 0 Отговор
    Още не са се пръкнали, идват от страна без кой знае какви традиции в автомобилостроенето, а искат с най-добрите да се сравняват. Тези жълтури трябва да си знаят мястото! Да се конкурират с Лексус, Инфинити и Акура! Пък ако успят с тях да се конкурират и ги изпреварят, тогава да тръгват да се конкурират с БМВ и Мерцедес.
    Има си йерархия, трябва да изкачиш стъпалата от долу нагоре, не може от създаването си да кацнеш на върха.
  • 22 Иван

    0 0 Отговор
    Супер кола имаш ... разход 6.6 при 240 км/ч.
    Благородно ти завиждам...