Отидете към основна версия

6 012 1

Щракнаха следващия McLaren - 688HS

  • mclaren-
  • 688hs

Най-бързият McLaren, след хиперавтомобила P1 ще се казва 688 High Sport. Английския производител не си пада особено по прикритията и информация за модела излезе още през май, но сега вече имаме и визуална яснота около модела. Това няма да бъде изцяло нов модел, а лимитирана версия изградена на базата на 650S и по-спортния 675 Longtail. 

Външно автомобилът ще се отличава с много по-агресивни аеродинамични детайли и съответно по-високи притискателни сили, като очакваме и малко понижение в теглото от това на 675LT, което пък е по-ниско от 650S с 100 килограма. Според източници, повишение на мощноста на 3.8-литровия V8 битурбо няма да има и той ще произвежда същите 675 конски сили и 700 нютонметра. Но ние вярваме, че мощноста ще бъде повишена, за да отговаря на името, като всички модели до сега. 

Завършването на производството на P1, автоматично щепревърне този моделв най-бързия за компанията. Все още източника на тази снимка не е ясен, но по всичко изглежда, че тя е заснета някъде из производствените халета на англичаните. Премиерата се очаква да се случи или на харизматичното събитие в Пебъл Бийч или на европейския автосалон в Париж в началото на октомври.
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини