Last news in Fakti

13 Август, 2016 09:30 6 008 1

Щракнаха следващия McLaren - 688HS

  • mclaren-
  • 688hs

Най-бързият McLaren, след хиперавтомобила P1 ще се казва 688 High Sport. Английския производител не си пада особено по прикритията и информация за модела излезе още през май, но сега вече имаме и визуална яснота около модела. Това няма да бъде изцяло нов модел, а лимитирана версия изградена на базата на 650S и по-спортния 675 Longtail. 

Външно автомобилът ще се отличава с много по-агресивни аеродинамични детайли и съответно по-високи притискателни сили, като очакваме и малко понижение в теглото от това на 675LT, което пък е по-ниско от 650S с 100 килограма. Според източници, повишение на мощноста на 3.8-литровия V8 битурбо няма да има и той ще произвежда същите 675 конски сили и 700 нютонметра. Но ние вярваме, че мощноста ще бъде повишена, за да отговаря на името, като всички модели до сега. 

Завършването на производството на P1, автоматично щепревърне този моделв най-бързия за компанията. Все още източника на тази снимка не е ясен, но по всичко изглежда, че тя е заснета някъде из производствените халета на англичаните. Премиерата се очаква да се случи или на харизматичното събитие в Пебъл Бийч или на европейския автосалон в Париж в началото на октомври.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ви тека удари

    0 0 Отговор
    Тоя модел е лимитирана серия и е поръчан от някакво милиардерче и само той решава кой ще получи колата защото той я е спекнал
    Така че реално ще я има той и неговите приятели
    HS идва от High Spec
    Прочетете по чуждите сайтове