Отидете към основна версия

11 493 17

Ето го обновения Volkswagen Golf

  • volkswagen-
  • golf

В интернет пространството се появиха първите снимки на Volkswagen Golf 2017-а година. Фотографиите на обновения модел на най-продавания хечбек в Европа бяха разпространени от холандското издание Autoblog.

Съдейки по изображенията, рестайлинг версията ще се сдобие с различни фарове, като очакванията са обновения Golf да се сдобие с изцяло нови LED светлини, които до този момент се предлагаха само за версиите e-Golf и Golf GTE.

Още от измененията по обновената версия включват различни брони, нов дизайн на летите джанти, а така също и трапецовидни накрайници на ауспухната система. Очаква се обновената версия да е снабдена и с дигиталното табло от Passat.Във връзка с новия, изцяло цифров приборен панел, най-вероятно Golf ще се оборудва и с новия мултимедиен комплекс, показан за първи път на концепцията Golf R Touch. Тази система може да се управлява и само с жестове.

Рестайлинг версията на седмата генерация ще включва и нов бензинов турбомотор. Той ще е четирицилиндров с работен обем 1.5-литра и ще замени досегашния 1.4-литров турбо агрегат.

Новият двигател ще работи по цикъла на Милер и ще бъде достъпен за обновения Golf в два варианта. Те ще са с еднакъв обем, но с различна мощност - от 130 и 150 конски сили, съответно.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини