Отидете към основна версия

26 238 8

Озверял Seat Leon Cupra 290 ST от JE Design

  • seat-
  • leon-
  • cupra-
  • st-
  • je design-
  • тунинг

Един от най-бързите автомобили при предното предаване получи силно преобразяване от германските тунери JE Design. Аеродинамичният пакет включва нова предна броня, нови много по-широки арки на калниците и нова задна броня с много по-виден дифузьор, като всичко е вдъхновено от пистовите автомобили. Цената на този пакет е 4879 евро, като се предлагат и светлини за мъгла за вграждане в дифузьора.

Освен вида обаче, е обървнато и внимание на звука и мощноста на автомобила. Предлага се нова изпускателна система, която има същите клапи, като заводската и при спортния режим Cupra показва забележителен глас. Има избор и за накрайниците на изпускателната система - два единични с диаметър от 90мм или два двойни с дебелина от 80мм. Цената на пълната изпускателна система достига 3677 евро. Освен нея се предлага и софтуерна намеса, след която мощноста достига до 350 конски сили и 440 нютонметра. Това воде до максимална скорост от 280 км/ч, като компанията дава 2-годишна гаранция за двигателя, скоростите и задвижването.

За по-голяма стабилност и визуално представяне се предлага комплект пружини понижаващи с 20мм, които са калибрирани със заводските амортисьори, но се предлагат и комплект регулируеми от KW. Джантите с по-голямо изнасяне, които съответно увеличават следата на автомобила са с размер 9.5 х 19 инча и на тях са обути гуми 255/30R19. Подобренията се предлагат и за комби и за хечбек вариантите на Leon Cupra и включват TUV сертификат.
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини