4 Септември, 2016 19:00 26 212 8

Озверял Seat Leon Cupra 290 ST от JE Design

  • seat-
  • leon-
  • cupra-
  • st-
  • je design-
  • тунинг

Един от най-бързите автомобили при предното предаване получи силно преобразяване от германските тунери JE Design. Аеродинамичният пакет включва нова предна броня, нови много по-широки арки на калниците и нова задна броня с много по-виден дифузьор, като всичко е вдъхновено от пистовите автомобили. Цената на този пакет е 4879 евро, като се предлагат и светлини за мъгла за вграждане в дифузьора.

Освен вида обаче, е обървнато и внимание на звука и мощноста на автомобила. Предлага се нова изпускателна система, която има същите клапи, като заводската и при спортния режим Cupra показва забележителен глас. Има избор и за накрайниците на изпускателната система - два единични с диаметър от 90мм или два двойни с дебелина от 80мм. Цената на пълната изпускателна система достига 3677 евро. Освен нея се предлага и софтуерна намеса, след която мощноста достига до 350 конски сили и 440 нютонметра. Това воде до максимална скорост от 280 км/ч, като компанията дава 2-годишна гаранция за двигателя, скоростите и задвижването.

За по-голяма стабилност и визуално представяне се предлага комплект пружини понижаващи с 20мм, които са калибрирани със заводските амортисьори, но се предлагат и комплект регулируеми от KW. Джантите с по-голямо изнасяне, които съответно увеличават следата на автомобила са с размер 9.5 х 19 инча и на тях са обути гуми 255/30R19. Подобренията се предлагат и за комби и за хечбек вариантите на Leon Cupra и включват TUV сертификат.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кико

    0 0 Отговор
    Узверял?!?!?! хахаха, поредния правописен бисер на списвачите тука :)))))

    Коментиран от #3

  • 2 rumtsais

    0 0 Отговор
    Озверял се пише, колеги!
  • 3 капиш

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "кико":

    Случва се да греши човек, не е за смях.... Но Купрата спорт си я бива. Една RS- спортна Купра идва с някой от шефовете в завода, колата е с помчти безшумен двигател на ниски обороти, широки 17 цола джанти, доста ячки спирачки, не зная чия марка, но може и да са тунинг може и стандартни, дискови, специален ауспух с интересен рев, но тихо приглушен, отлично купе, диодни светлини изобщо е страхотен модела. Лошото за нас е само цената.... Но си го бива. Тоя на снимката ще да е още по-напомпен и със сигурност и по-бързичък и скъп.... Добър автомобил е. Да не забравяме, че на Нюрнбъринг, Сеат Комби печели не веднъж трасето, а Купрата също има призови места. Модела е отличен, лек, стабилен, чудесна машина за возене.
  • 4 незнайко

    0 0 Отговор
    хахахаааа мноого Узверяла овца....защо си хабят думите за сеат, когато всички знаем, че марката е БМВ!
  • 5 Павлин

    0 0 Отговор
    Като ви е яд не коментирайте. Сами показвате колко сте завистливи. Кое бмв с тези коне ще стигне до такава скорост :-D
  • 6 Димитър Колев

    0 0 Отговор
    Поредния непремиум с предно предаване, които ще плющи скъпи премиум БМВ-та.
  • 7 FAKE

    0 0 Отговор
    На вас ви плющят мечтите за истинска кола,като БМВ....а предно ти малко детенце не споменавай, че ставате смешни! Когато митко колев отиде да кара курс да пробва и двете, ама до тогава има поне още 6 години...така, че чети и се учи от по-големите!
  • 8 Димитър Колев

    0 0 Отговор
    Митко Колев курса го е изкарал преди десет години, що не може просто да приемете че има хора които харесват коли различни от БМВ.