Отидете към основна версия

5 134 8

Новият Ford Kuga се появи на пътя

  • ford-
  • kuga-
  • evos-
  • escape-
  • ecoboost

Ford започна пътни тестове на новата генерация на всъдехода Kuga. Очаква се официалната премиера на компактния кросоувър да се състои в началото на следващата година. В Европа новата генерация ще запази името си Kuga, но в САЩ ще се продава под името Escape.

Съдейки по различните рендери и по заснетата камуфлажна версия на Kuga, можем да кажем, че кросоувърът ще впечатлява с новия дизайн на Ford, който неотдавна беше представен чрез концептуалното возило Evos. Най-характерната разлика ще е в предните светлини, като новите ще са много тесни.

От друга страна стилът на старата Kuga ще бъде съхранен, но новата генерация ще разполага с по-дълго междуосие. Това ще позволи значителното разширяване на мястото за краката на пасажерите на втория ред. Предполага се, че обемът на салона ще се увеличи с минимум 20%.

Под капака на Kuga II естествено ще се монтират новите двигатели на Ford от семейството EcoBoost, които се отличават с висока мощност и същевременно с нисък разход на гориво. На този етап обаче не се знае с точност агрегати с какъв работен обем ще намерят място под предния капак на новия кросоувър.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини