Отидете към основна версия

54 366 94

2 здрави комбита за под 5000 лв.

  • volvo-
  • honda-
  • комби автомобили

Чуе ли думата комби българинът си представя Passat. Сега обаче ще ви разкажем за два други комби автомобила, които се славят с надеждност, здравина и безопасност и в същото време могат да се намерят у нас за доста прилични пари. В богата база данни на mobile.bg има доста такива екземпляри, като много от тях изглеждат в изключително добро състояние и могат да се намерят за цени под 5000 лв.

Honda Accord


Accord Tourer поглъща магистралните километри със същия апетит, с който и огромно количество багаж. Относително нова, все така здрава и надеждна, изключително практична и почти без забележки. Всички двигатели са жизнени и приятни за шофиране, но най-доброто предложение е 2,2 CDTi със 140 к.с. Задното окачване е мултилинк, което освен комфорт носи и отлична стабилност на пътя. Задните седалки падат с натискането на бутон и формират съвършено равен под. Обемът на багажника е 576 литра, които се увеличават до 921 литра при свалени седалки.

Volvo V70


Шведите умеят да правят комбита и V70 не е изключение. Освен със скандинавски дизайн и шведска стомана, тази кола печели точки с практичността си. Задните седалки се движат на релса, за да осигурят повече място в багажника или повече комфорт на пътниците отзад. Има специална жабка за ръкавици, масичка за задните седалки и специално отделение за химикалка. Нищо особено, но пък безкрайно удобно. V70 е достъпен, както само с предно предаване, така и като 4х4. Изборът на двигатели е огромен и всички те са 5-цилиндрови, като V70 се е продавал успешно с фабрична метанова или газова уредба. Обемът на багажника е 575 литра.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.

Свързани новини