Отидете към основна версия

2 875 21

Audi се отказа от автоизложението в Ню Йорк

  • audi-
  • автоизложение

Когато става дума за дългоочаквани и уважавани автомобилни изложения, Ню Йорк определено е едно от най-големите и най-популярните. Там може да видите най-новото и най-доброто от редица автопроизводители. Е, с изключение на Audi. Миналата седмица от представителството на компанията в САЩ потвърдиха, че няма да участват на изложението през април.

Тара Ръш, главен комуникационен директор на Audi America, потвърди отсъствието на автоконцерна от форума, заявявайки, че е „важно да се преразгледа начинът, по който компанията представя новите си продукти и иновации пред медиите и клиентите“. Разбира се, цената за участие в едно от най-големите автомобилни изложения в САЩ може да бъде потресаваща, но срещу това производителите получават възможността до моделите им да се докоснат над милион хора. От Audi казват, че ще продължават да оценяват всеки подобен форум отделно, определяйки дали конкретното събитие е най-добрата платформа за премиера на предстоящи модели както в САЩ, така и по света.

Въпреки това, след като организаторите на шоуто бяха запознати с намерението на Audi America преди около месец, те започнаха да работят върху план, чрез който да запазят някакво присъствие на Audi на изложението, а именно като поканят местните дилъри на автомобилния производител от Инголщад. Марк Шийнберг, президент на Асоциацията на автомобилните дилъри в Ню Йорк, заяви, че решението на марката е разгневило търговците, за които отсъствието ѝ има директни последствия. "Ню Йорк е пазарът №1 за Audi. Именно заради това решението им ни изненада. Те се отказват от изложение, което привлича над милион души към продуктите им.“, допълни той.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.

Свързани новини