Отидете към основна версия

7 393 13

Вижте огромна колекция от редки коли в секретен хангар в САЩ (ВИДЕО)

  • автомобили-
  • хангар-
  • сащ

Точното местоположение на гаражите, в които тези автомобили се съхраняват в продължение на 30 години, се пази в тайна. Те се намират в САЩ, но адресът на им е класифициран, а името на техния собственик се пази в тайна.

Един влогър от YouTube, с никнейм AMMO NYC обаче има достъп до един от гаражите, благодарение на което е възможно да се разгледа рядка колекция, която включва поне 300 автомобила.

Колите са стояли неподвижно в продължение на около 30 години, а някои от тях имат интересна история. Така например екземпляри от моделите Porsche 911, Lamborghini LM002 и Ferrari 308 преди са принадлежали на холивудския актьор Никалъс Кейдж.

За един от редките Morgan-и пък се твърди, че се появява в комедията „Денят на Ферис Бюлер“ от 1986 г. Също така в хангара има Bizzarrini P538, чиято приблизителна цена е милион долара.

Други много интересни автомобили от марките Rolls-Royce, Ferrari, Lamborghini и Porsche също се появяват във видеото, но тепърва тепърва ще се проучва тяхната история. Серийни модели от различни периоди, мотоциклети, скутери и състезателни прототипи "почиват" в хангара на няколко нива. Вижте.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.

Свързани новини