Отидете към основна версия

8 019 19

Брутален Jeep Wrangler от Mopar

  • jeep-
  • wrangler-
  • sand trooper-
  • mopar-
  • sema

За всички почитатели на течението off-road е ясно, че едва ли има превозно средство, което да олицетворява американската следа в този сегмент по-ярко от Jeep. Марката отдавна се превърнала в нарицателно за автомобил с висока проходимост и сега на тунинг шоуто SEMA този всъдеход отново е на особена почит.

Много от марките, които участват на изложението и представят различно допълнително оборудване за всъдеходи са избрали именно модел на Jeep, който служи като база, за да покажат своите нововъведения и доработки. Може би най-интересното творение по време на тазгодишния салон SEMA на базата на Jeep е на подразделението Mopar.

На практика те представят основно своите резервни части и допълнително оборудване, но това става върху един доста брутално изглеждащ Wrangler. След сериозна доработка всъдехода на Mopar получава името Wrangler Sand Trooper. Тунингованият Jeep разполага с 5.7-литров Hemi двигател ново окачване и пълна защита на дъното.

По колата са монтирани още различни брони, срязани наполовина врати, вентилиран преден капак и диодни светлини. Картинката се завършва от огромни високопроходими гуми, монтирани върху ефектни черни джанти и от ефективната лебедка Warn. Хората от Mopar казват, че така екипиран, Wrangler Sand Trooper може да премина навсякъде.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини