Отидете към основна версия

2 602 8

Фотографи „хванаха“ новото Audi A4, какво знаем за него?

  • audi-
  • a4-
  • a4 b10-
  • avant

Популярният модел ще запази познатия си стайлинг

Фотографи на AutoExpress публикуваха снимки на тестов прототип на новото Audi A4 Avant, което вероятно ще дебютира в началото на следващата година. Шестото поколение на модела е изцяло покрито с камуфлаж, но все пак показва познати форми с още повече ръбове и остри линии. Моделът ще запази и MLB платформата на която е построен настоящия момент, както и някои от двигателите.

Това което знаем е, че от Audi ще заложат на двигатели с вътрешно горене и основно ще разчитат на 2.0-литровите бензинови и дизелови мотори. Те вероятно ще бъдат причислени към така наречените меки хибриди и ще получат 48-волтов стартер-генератор. Плъг-ин хибридни версии също ще бъдат налични, а вероятно в малко по-далечно бъдеще ще видим и изцяло електрически модел, базиран на А4.

Дизайнът ще е в типичния за Audi стил, а най-големите промени ще се крият в светлините и броните, които ще издават А4 В10. Очаква се интериорът също да е доста променен с ново разположение на уредите, още повече сензорни екрани, както и минималистичен лост за превключване на скоростите.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.

Свързани новини