25 Август, 2022 10:40 2 601 8

Фотографи „хванаха“ новото Audi A4, какво знаем за него?

  • audi-
  • a4-
  • a4 b10-
  • avant

Популярният модел ще запази познатия си стайлинг

Фотографи на AutoExpress публикуваха снимки на тестов прототип на новото Audi A4 Avant, което вероятно ще дебютира в началото на следващата година. Шестото поколение на модела е изцяло покрито с камуфлаж, но все пак показва познати форми с още повече ръбове и остри линии. Моделът ще запази и MLB платформата на която е построен настоящия момент, както и някои от двигателите.

Това което знаем е, че от Audi ще заложат на двигатели с вътрешно горене и основно ще разчитат на 2.0-литровите бензинови и дизелови мотори. Те вероятно ще бъдат причислени към така наречените меки хибриди и ще получат 48-волтов стартер-генератор. Плъг-ин хибридни версии също ще бъдат налични, а вероятно в малко по-далечно бъдеще ще видим и изцяло електрически модел, базиран на А4.

Дизайнът ще е в типичния за Audi стил, а най-големите промени ще се крият в светлините и броните, които ще издават А4 В10. Очаква се интериорът също да е доста променен с ново разположение на уредите, още повече сензорни екрани, както и минималистичен лост за превключване на скоростите.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ЛамарСуета

    8 11 Отговор
    Ламаринената суета, да ти продават 25 години една и същата ламарина, но да те убеждават в революция, то не бе преход от бензин в дизел, сега от дизел в електричка, значи след 20 години ще бъде от електричка в бензин пак. Блаженни са верващите които наливат пари за тези ламарини, които само стареят, огъват се и собствениците им страдат като ги гледат как си отиват. Автоиндустрията е едно е излишните неща на планетата, хората можеха и с обществен транспорт да се придвижват и да не горят неефективно гориво.... но пък разделяй и владей, сега да си трепери на лизинга и да бълва пари на банките, това им е модела.

    Коментиран от #3, #4, #6

  • 3 Ром Бакарди

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "ЛамарСуета":

    Прав си ве....аз как саму са любувам на мойто каручка....сяка сабахлен мажа дарвото сас олиу да стои блажна и лъскава, гресирам кулелата да ни скарцат, сложил сам й амюртисьори да вози кат премиум, кожен салон, музика, аларма да ни ми я гепат конкурентити, дневни и нощни светлини да свети кат киризя за жилязу, клаксон й монтирах да ма слушат саседити коги са прибирам, устава саму климатик да й сложа. А ата....кат змей е, къпя го, реша го, мажа го сас зихтин да лъщи, чирвен пискюл му слагам, викам му буцефал щот много върви, демек-бяга. А как плю.щи кубилити....не ти е работа. Тъй чи-ко да са занимавам сас разни кули мули масла ремаци филтри гуми муми данаци.......аз да ни сам бугаташ.
  • 4 кънчо

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "ЛамарСуета":

    Оценки: -6, +1
    Показва колко българина си харесва дъртата талига и си държи на немското "качество".
    Ако половината от хората, които чинно лъскат всяка събота Х5-цата пред панелката, се занимаваха с нещо продуктивно или поне харчеха парите си за нещо смислено, то България щеше да е много по-хубаво място за живеене.

    Коментиран от #5

  • 5 х5бемеве

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "кънчо":

    Имаш предвид по-хубаво като местата с повече Х5-ци от България ли ?
  • 6 Никойнетепита

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "ЛамарСуета":

    С обществен транспорт може да си губиш времето ти. Чакай с часове на лошо време, мъкни тежки неща в автобуса, пътувай като не ти е добре с 20 смрадливи идиота около тебе.
    А пък ти пожелавам успех ако не дай си боже трябва да караш някой до болницата.

    Коментиран от #7

  • 7 чшшш

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Никойнетепита":

    Не се прави на много знаещ, защото в нашата страна не са наложени такива данъци за старите талиги, че на човек да му е нерентабилно за да я кара. Можеш да си купиш кола с една заплата, но ако те карат да плащаш половината ти от годишните доходи като данъци, поддръжки и т.н., няма да си толкоз ербап. Примерно в една Швейцария, ако не можеш да докажеш къде ще си паркираш колата, т.е. имаш паркомясто или плащаш за такова на улицата, не ти регистрират колата. Ние тука купуваме регистрираме, трупаме пред блока по 2-3 коли на жилище и после нямало къде да се паркира. Е, кАжи честно! Колата е удобство да, но народа толкова вече го мързи и до двете нули ходи с нея. Особено през работно време ако не ти трябва автомобила да си вършиш работата е напълно излишно да висиш като цифка в задръствания.
  • 8 ......

    3 0 Отговор
    знаем че е поредния лъснат пасат който след 1 месец ще почне да свети малко преди коледа като елха