Отидете към основна версия

14 777 12

6008 ще е големият кросоувър на Peugeot

  • peugeot-
  • 6008
Французите от Peugeot планират да допълнят моделната си гама с нов голям кросоувър, който най-вероятно ще бъде обозначен с индекс 6008. Флагманският автомобил с повишена проходимост ще разполага със седем места.
 
Тази информация все още не е официално оповестена от френската марка, но беше разпространена от изданието Auto Plus, които се позовават на достоверен източник от Peugeot, пожелал анонимност.
 
По предварителни данни дизайнът на бъдещия голям всъдеход ще е сходен с този на модела 2008. Екстериорни и интериорни елементи ще бъдат заимствани и от новото поколение на хечбека 308.
 
Първоначално в гамата от двигатели ще бъдат включени четири и шестцилиндрови агрегати, мощността, на които ще е в диапазона от 135 до 240 конски сили. Впоследствие ще се появи и хибридна версия.
 
На този етап не се предвижда 4х4 вариант за модификациите със стандартни двигатели с вътрешно горене. Задвижване на двата моста ще притежава само хибридната версия. Концепцията се очаква да се появи догодина през март в Женева.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини