Отидете към основна версия

1 970 8

Lamborghini Revuelto е разпродадено за следващите две години, още преди да бъде представено

  • lamborghini-
  • revuelto-
  • aventador

Най-важните клиенти на марката са получили възможност за поръчка много преди да видят колата

По-рано тази седмица Lamborghini представи най-очаквания модел в своята гама през последните години – Revuelto. Колата се отличава с агресивния си дизайн и нехарактерното си задвижване от бензинов V12 и три електромотора. Тази конфигурация доставя мощност от над 1000 конски сили и ускорение до 100км/ч в рамките на малко над 2 секунди.

От Lamborghini разкриха, че колата вече е продадена за период от 2 години и ако поръчате автомобила сега, то най-ранния срок за доставка, който компанията ще ви обяви е 2025 година. Още преди Revuelto да бъде представен, най-важните клиенти на компанията са имали информация за това какво да очакват и възможност за предварителна поръчка. Голяма част от тях дори не са виждали колата на живо преди да поръчат автомобила.

Конфигураторът в сайта на Lamborghini вече е наличен и всеки желаещ може да персонализира колата си по начин по който желае, но без да знае цената. Очаква се тя да започва от около половин милион евро за базов модел. Компанията предлага различни нива на персонализация и многобройни цветове за интериора и екстериора.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.

Свързани новини