Отидете към основна версия

3 340 9

Mercedes показа новия GLS с минимални промени

  • mercedes-
  • gls-
  • amg-
  • maybach

Кросоувърът бе показан и в AMG и Maybach модификации

В края на февруари изтече първата снимка на новия Mercedes GLS от конфигуратора на марката в Германия. Единственият кадър ни разкри част от предницата и страничната линия на най-големия кросоувър на марката, а сега, малко над месец по-късно, ставаме свидетели и на официалния дебют на новия GLS. Кросоувърът е получил минимални промени, които да му помогнат в пряката надпревара срещу BMW X7, което също наскоро получи фейслифт.

Връщайки се отново на модела от Щутгарт, той е получил по-голяма решетка с различен дизайн, която при различните нива на оборудване е с различен тип отвори. Под нея откриваме и нов дизайн на бронята с черни рамки около отворите за въздух при AMG модификациите и различни решетки при GLS 600 на Maybach. Промените отзад са минимални и се състоят в нова графика на светлините.

В интериора откриваме нова графика за MBUX системата, както и нови режими и цветови схеми. Новият волан на Mercedes също е част от промените при AMG модификациите. Промените завършват с два нови цвята за екстериора, както и нови 23-цолови джанти, които може да видите на част от снимките.

По отношение на двигателите се предлагат две дизелови опции с означенията 350d и 450d с 230 или 270 конски сили, както и четири бензинови опции с 3.0-литров двигател при версията 450 с 381 конски сили и 4.0-литров осмак при другите модификации с мощност между 517 конски сили и 612 конски сили при върховия AMG GLS 63.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 12 гласа.

Свързани новини