Last news in Fakti

4 Април, 2023 10:22 3 314 9

Mercedes показа новия GLS с минимални промени

  • mercedes-
  • gls-
  • amg-
  • maybach

Кросоувърът бе показан и в AMG и Maybach модификации

Mercedes показа новия GLS с минимални промени - 1

В края на февруари изтече първата снимка на новия Mercedes GLS от конфигуратора на марката в Германия. Единственият кадър ни разкри част от предницата и страничната линия на най-големия кросоувър на марката, а сега, малко над месец по-късно, ставаме свидетели и на официалния дебют на новия GLS. Кросоувърът е получил минимални промени, които да му помогнат в пряката надпревара срещу BMW X7, което също наскоро получи фейслифт.

Връщайки се отново на модела от Щутгарт, той е получил по-голяма решетка с различен дизайн, която при различните нива на оборудване е с различен тип отвори. Под нея откриваме и нов дизайн на бронята с черни рамки около отворите за въздух при AMG модификациите и различни решетки при GLS 600 на Maybach. Промените отзад са минимални и се състоят в нова графика на светлините.

В интериора откриваме нова графика за MBUX системата, както и нови режими и цветови схеми. Новият волан на Mercedes също е част от промените при AMG модификациите. Промените завършват с два нови цвята за екстериора, както и нови 23-цолови джанти, които може да видите на част от снимките.

По отношение на двигателите се предлагат две дизелови опции с означенията 350d и 450d с 230 или 270 конски сили, както и четири бензинови опции с 3.0-литров двигател при версията 450 с 381 конски сили и 4.0-литров осмак при другите модификации с мощност между 517 конски сили и 612 конски сили при върховия AMG GLS 63.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    19 8 Отговор
    Променете са минимални , защото германците вече са неспособни на генерални !!! И напоследък са само в низходяща линия !!!

    Коментиран от #3

  • 2 Още

    17 3 Отговор
    Малко и отпред ще заприлича на ЗИЛ
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ДПС, ГЕРБ,БСП, Възраждане,ПП,ДБ-крадци

    10 2 Отговор
    Поредна каруца за "бедни" крадливи политици, зрънчовци и др. крадлива пасмина!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 джамбаз

    18 4 Отговор
    Както беше написал преди няколко дни Колегата Коджа Бангиев - швабите току сменят предната решетка ,сложат и някое светодиодче в бронята , сменят малко формата на фаровете ,разместят таблетчетата в купето (дето се правят на арматурно табло) ,сложат и по различни джанти и ... нов (съвършено) модел ! А то ,същата бангия ,ама още по скъпа . Важно е ,снобарите да го купуват и да се надуват /а па и банките се радват - лизингите вървят ли ,вървят/.

    Коментиран от #7

  • 7 Коджа Бангиев

    10 4 Отговор

    До коментар #6 от "джамбаз":

    Благодарско за високата оценка Колега Джамбаз. Да,всичките нови модели на швабите са на базата на модели от преди 2020 г, сега само ги карат на пластичен хирург,сменят им малко погледа и ушите,опъват им малко бръчките и ни ги предлагат,като девственици-цепеняци. А па то са си същите дърти ......! За да съм точен- ГеЕлЕска не ми изпадала,ма края на миналата година извъртях едно ГеЕлЕ от 2020 г. на 255000 км. ,как му ги бяха навъртяли- кажете ми,колицата изглеждаше като нова,обаче не може да се връща километража /по точно-няма смисъл,щото километрите от последният преглед лъсват в нета/ и се бях завайкал,че няма сдаване ,а то - на вторият ден замина,заради народната цена дето бях сложил. Иначе - качеството от едно време на Мерц,сегашните могат само да го сънуват. Не,че другите са по добри,макар че баварките са една идея по качествено пипнати.
  • 8 Край

    2 4 Отговор
    Докато ви убеждават че трябва да карате тротинетки и велосипеди за да пазите климата, немците правят 6.3 АМГ. Правят ги за някакви питеци, които са убедени че дирника им трябва да бъде разкарван от минимум 600 к.с. независимо колко въглероден диоксид пърдят. Света може да понсе рено клио със 70 к.с. за всеки но не и тези динозаври.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.