Отидете към основна версия

2 151 6

Lexus загатна за дебюта на луксозен ван, който за първи път ще се предлага и в Европа

  • lexus-
  • ван-
  • lm-
  • toyota

LM ще дебютира след седмица

Lexus загатна за появата на новото поколение на своя ван LM, който за първи път бе показан през 2019 година. Обновения модел ще се появи точно след седмица по време на автомобилното изложение в Шанхай, а малко след това ще видим и европейския дебют на модела. До момента Lexus LM бе запазен единствено за Китай и други азиатски пазари, но изглежда японците са решили да изпробват и пазара на Стария континент, където към момента няма сериозна конкуренция в този сегмент.

Все още не е ясно в какъв аспект ще са промените в LM, но съдейки по това, че ще видим нов модел само 4 години след дебюта на последното поколение подсказва, че вероятно японците ще покажат фейслифт главно с козметични промени. Очаква се размерите от около 5 метра да бъдат запазени, както и стайлинга, който ни е познат от други модели на Lexus.

В интериора ще се предлагат конфигурации с 4 или 7 места и множество екстри, както за шофьора и пасажера в предната част, така и за задните места, особено при конфигурациите с четири места. По отношение на задвижването, вероятно в Европа ще пристигне версията с 2.5-литров двигател и електромотор.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.

Свързани новини