11 Април, 2023 15:14 2 150 6

Lexus загатна за дебюта на луксозен ван, който за първи път ще се предлага и в Европа

  • lexus-
  • ван-
  • lm-
  • toyota

LM ще дебютира след седмица

Lexus загатна за дебюта на луксозен ван, който за първи път ще се предлага и в Европа - 1

Lexus загатна за появата на новото поколение на своя ван LM, който за първи път бе показан през 2019 година. Обновения модел ще се появи точно след седмица по време на автомобилното изложение в Шанхай, а малко след това ще видим и европейския дебют на модела. До момента Lexus LM бе запазен единствено за Китай и други азиатски пазари, но изглежда японците са решили да изпробват и пазара на Стария континент, където към момента няма сериозна конкуренция в този сегмент.

Lexus загатна за дебюта на луксозен ван, който за първи път ще се предлага и в Европа

Все още не е ясно в какъв аспект ще са промените в LM, но съдейки по това, че ще видим нов модел само 4 години след дебюта на последното поколение подсказва, че вероятно японците ще покажат фейслифт главно с козметични промени. Очаква се размерите от около 5 метра да бъдат запазени, както и стайлинга, който ни е познат от други модели на Lexus.

В интериора ще се предлагат конфигурации с 4 или 7 места и множество екстри, както за шофьора и пасажера в предната част, така и за задните места, особено при конфигурациите с четири места. По отношение на задвижването, вероятно в Европа ще пристигне версията с 2.5-литров двигател и електромотор.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мда

    4 6 Отговор
    Това на снимката прилича на катафалка...

    Коментиран от #2

  • 2 Не прилича

    5 6 Отговор

    До коментар #1 от "Мда":

    Това е катафалка.
  • 3 Луксозен ван???

    3 6 Отговор
    Катафалка, може би?
  • 4 ТИРбушон

    3 4 Отговор
    Като лексус фен не ми харесва, че задната врата е от типа самоубийство... Ако са искали препратка към Ролс Ройс да я бяха направили по финно.
  • 5 турбо дизел

    3 5 Отговор
    Предпочитам Мултипла-та пред таз грозотия.
  • 6 Циник

    0 0 Отговор
    Колеги, повозете се в такъв тип возило пък тогава говорете. Това са луксозни возила за превоз на ВИП персони и даже за лични офиси, а не бусове да си карате тухли на вилата