Отидете към основна версия

3 183 7

Собственик на чисто нов Mustang откри нетипична бележка в жабката си

  • ford-
  • mustang-
  • бележка

Текстът е написан от служители на фабриката

Собственик на Frod Mustang Dark Horse на име Крис Червенка е открил ръчно написана бележка, подписана от двама служители на завода Flat Rock Assembly Plant. Бележката изразява благодарност за избора на наточения автомобил и поздравява Червенка за покупката. Зарадван от милия жест, той споделя преживяването си в Instagram. В бележката се изразява благодарност, като се признава, че изборът за покупка на Mustang е бил по желание, и топло се приветства Червенка в семейството на Ford Mustang, като го описва като "най-якото семейство на земята".

Бележката бе забелязана и от Джим Фарли, изпълнителният директор на Ford, който каза, че харесва "отдадеността на нашите производствени екипи". Не е ясно колко бележки са били оставени за собствениците на Mustang, нито дали те са били написани само за купувачите на Dark Horse. Въпреки това, като се има предвид дължината на бележките, е логично те да са били оставяни само избирателно, тъй като поставянето на такива във всеки автомобил би отнело прекалено много време.

Това означава, че Червенка просто е имал късмет, а не е бил специално избран. Интересното е, че той не е просто собственик на Mustang, а и директор маркетинг на Steeda Autosports, която произвежда части за автомобили Ford.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.

Свързани новини