Last news in Fakti

14 Декември, 2023 11:25 3 125 7

Собственик на чисто нов Mustang откри нетипична бележка в жабката си

  • ford-
  • mustang-
  • бележка

Текстът е написан от служители на фабриката

Собственик на чисто нов Mustang откри нетипична бележка в жабката си - 1

Собственик на Frod Mustang Dark Horse на име Крис Червенка е открил ръчно написана бележка, подписана от двама служители на завода Flat Rock Assembly Plant. Бележката изразява благодарност за избора на наточения автомобил и поздравява Червенка за покупката. Зарадван от милия жест, той споделя преживяването си в Instagram. В бележката се изразява благодарност, като се признава, че изборът за покупка на Mustang е бил по желание, и топло се приветства Червенка в семейството на Ford Mustang, като го описва като "най-якото семейство на земята".

Бележката бе забелязана и от Джим Фарли, изпълнителният директор на Ford, който каза, че харесва "отдадеността на нашите производствени екипи". Не е ясно колко бележки са били оставени за собствениците на Mustang, нито дали те са били написани само за купувачите на Dark Horse. Въпреки това, като се има предвид дължината на бележките, е логично те да са били оставяни само избирателно, тъй като поставянето на такива във всеки автомобил би отнело прекалено много време.

Това означава, че Червенка просто е имал късмет, а не е бил специално избран. Интересното е, че той не е просто собственик на Mustang, а и директор маркетинг на Steeda Autosports, която произвежда части за автомобили Ford.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Костадинов

    7 12 Отговор
    хубава кола е. след няколко гласувания в парламента може да си позволя такава вече
  • 2 Симо

    10 6 Отговор
    Поредната подправена реклама. Тези вече само на реклама, клипчета и анимации взеха да разчитат. Ако бяха много чиатви тези "Мустанги", щяхме да ги виждаме по-често по улиците на родината. Толкова коне, за толкова пари, на пръв поглед изглежда привлекателно. Ама нищо не е такова, каквото изглежда на пръв поглед.

    Коментиран от #3

  • 3 хххх

    4 9 Отговор

    До коментар #2 от "Симо":

    Не ги виждаш по улиците, защото Ганя е червен расист и мрази всичко американско! Затова...

    Коментиран от #4

  • 4 Ракета Пейтриът 📡

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "хххх":

    Не, брат. Злобният човек е винаги беден - това е закон. Тука плюенето е национален спорт. Няма такова нещо я плюем, поне немам. Има сиромаси с големи сърца. Не може да бълваш пумия и да искаш Мустанг. Няма как да стане.
    Затова народа е казал: Сърдитко Петко празна му торбичката.
  • 5 ПоКУРко

    4 0 Отговор
    Много ясно че няма да пишат всеки път тази рекламна бележка! За целта е Изобретена отдвна ... Копирната машина!!!
  • 6 Късметлия

    2 0 Отговор
    Ами ако беше открил умряла жаба в жабката...мммм?
  • 7 Знайко

    2 0 Отговор
    Mustang-a e готина кола и доскоро можеше да се купи за 29000 долара в Сащ, което си е смешна сума за спортна кола, която наистина върви. Мой познат си купи такава и си я докара с контейнер. Кара я 8 месеца и я продаде на друг мераклия с горница от 9000 долара. Оня проверил колко ще чака за нова и му казали " между 6 и 14 месеца".
    И точно това , че има много фенове, прави така че остатъчната му стойност да е висока дори и след 5 години.
    Е-mach също е доста добра алтернатива.