Отидете към основна версия

7 211 21

Новият T-Cross вече се предлага у нас. Ето и колко струва (БГ ЦЕНИ)

  • vw-
  • t-cross-
  • цена-
  • българия

Моделът пристига с минимални промени

Приблизително четири години след представянето на най-малкия кросоувър на Volkswagen, немската компания реши, че е време да направи някои обновления, които да запазят модела актуален за следващите години.

Всички версии вече идват с LED светлини като стандарт, изключение прави само най-базовата версия, която не включва матрични светлини. Въведени са и нови цветове, включително жълтият, видим на снимките.

Страничният профил остава непроменен, но в задната част забелязваме променени задни светлини с нови графики. Задната броня също претърпя изменения, а R-Line версията предлага свой уникален дизайн. В интериора промените са минимални и включват по-големи екрани. От компанията съобщават, че са подобрили и качеството на материалите с по-меки повърхности и декоративни шевове.

По отношение на двигателите, няма промени, което означава, че T-Cross продължава да предлага 1.0-литров двигател с 96 или 116 конски сили и 1.5-литров бензинов двигател с 150 конски сили. Всички модификации са с предно предаване.

Цените за модела започват от 41 644 лева за базова верси с най-малкия двигател и достигат до 55 710 лева за R-Line оборудване. Ако го комибинираъе с 1.5-литровия свигател, тогава цената се покачва до 57 421 лева преди добавянето на опции.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 30 гласа.

Свързани новини