Отидете към основна версия

10 556 50

Вижте какви са цените на новата Dacia Duster

  • dacia-
  • duster-
  • цена

Моделът е с малко по-скъп от своя предшественик

Цената на новата Dacia Duster във Франция ще бъде 19 690 евро, което отразява стратегията на Renault Group за стойностна марка, целяща да намери баланс между достъпността и корекциите на цените. Тази нова итерация на Duster, представена през есента, бележи първия цялостен редизайн на модела след първоначалното му лансиране през 2012 г. Създаден върху платформата CMF-B на Renault-Nissan, обновеният Duster въвежда изцяло хибриден вариант.

Планирано е колата да бъде показана публично на автомобилното изложение в Женева през 2024 г. на 26 февруари, а доставките се очаква да започнат през второто тримесечие. Цената на базовия модел с предно предаване Essential започва от почти 2000 евро по-малко от следващото ценово ниво - Expression, което започва от 21 600 евро. Най-достъпната версия със задвижване на четирите колела е с начална цена от 23 400 евро, а базовият хибриден модел е на цена от 26 600 евро. Максималната цена на гамата Duster е 28 100 евро за хибридните модели с нива на оборудване Extreme и Journey.

В сравнение с настоящия Duster, чиято начална цена във Франция е 17 990 евро, новата ценова структура отразява еволюцията на модела и включването на усъвършенствани характеристики. Въпреки това увеличение, той остава конкурентно позициониран на пазара на малки SUV модели.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 31 гласа.

Свързани новини