Отидете към основна версия

1 145 2

Германци показаха тунинг пакет за Volvo EX30

  • volvo-
  • ex30-
  • тунинг

Промените са само визуални

Volvo EX30 е най-бързия сериен модел на марката правен някога и не е изненада, че привлече вниманието на тунерите, като Heico Sportiv, които предлагат редица подобрения, включително алуминиеви джанти, подобрения по шасито и индивидуален бодикит. Предложенията на Heico Sportiv включват два дизайна на 21-цолови алуминиеви джанти, предлагани в различни покрития, които могат да бъдат съчетани със сини спортни пружини, понижаващи колата с до 30 мм.

Освен това се предлагат фланци, които допълнително подобряват стойката на автомобила.За тези, които търсят допълнителни визуални подобрения, Heico Sportiv предлага персонализиран бодикит, включващ разширения в цвета на каросерията на броните, по-дълбоки странични прагове, заден дифузьор и обновени елементи на всмукателните отвори на броните, както и елементи за брандиране.Въпреки че тунерите обикновено оставят електрическите задвижвания недокоснати, двумоторната конфигурация на Volvo EX30 вече осигурява впечатляваща производителност - 428 к.с. и 543 Нм въртящ момент, които позволяват бързо ускорение от 0 до 100 км/ч за 3,6 секунди.

Цената на пълния бодикит е 3330 евро, но компонентите могат да бъдат закупени и поотделно. Цената на алуминиевите джанти варира от 600 до 839 евро всяка, в зависимост от избраната опция, докато понижените пружини са на цена от 390 евро.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.

Свързани новини