Отидете към основна версия

1 934 49

VW представи още по-наточен Gofl GTI

  • vw-
  • volkswagen-
  • golf-
  • gti-
  • clubsport

Clubsport версията пристига с 300 к.с.

Volkswagen добавя още една модификация в гамата на Golf с представянето на новото поколение Clubsport. Базиран на наскоро обновения GTI, Clubsport наследява обновения дизайн на светлините от своя събрат, но с допълнителна агресия. Новата предна броня и по-изразеният заден спойлер отличават визуално Clubsport, а серийно се предлагат по-големи 18 и 19-цолови джанти.

Clubsport запазва 2.0-литровия бензинов двигател с мощност от 300 к.с.. Clubsport може да се похвали още с опционален пакет Race, който вдига ограничителя на скоростта до 265 км/ч и добавя изпускателна система Akrapovič.

Clubsport може да се похвали и с по-добра спирачна сила благодарение на по-големите спирачки, а от VW са включили специален режим в спортния профил на шофиране, за да се изостри още повече управлението за тези, които търсят предимство на пистата. Както стандартният GTI, така и Clubsport са оборудвани стандартно с диференциал с ограничено приплъзване и прогресивно кормилно управление, с възможност за добавяне на адаптивен динамичен контрол на шасито (DCC) за тези, които желаят максимална възможност за регулиране на управлението.

Новият GTI Clubsport ще отбележи своето представяне тази седмица на легендарното състезание "24 часа на Нюрбургринг", а нетърпеливите европейски ентусиасти могат да очакват появата му в търговските центрове по-късно през 2024 г.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 13 гласа.

Свързани новини