Отидете към основна версия

6 153

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
Снимка: Shutterstock

Не само големи компании търсят своите нови служители, но също така и фирми от малък и среден бизнес. Също така кандидатите за работа имат възможност да работят в компании със специфична дейност, като например онлайн магазин за кашони и опаковъчни материали, светодиотното осветление, охранителната дейност, залаганията.

Packit.bg

Компанията е онлайн магазин за кашони и опаковъчни материали. Предлага висококачествени продукти на конкурентни цени, пакети за опаковане, позволяващи клиентът да планира преместване в детайли, богата информация със снимков и видео материал, даваща ясна представа какви са предлаганите от нас продукти, доставка в цялата страна и качествено и любезно обслужване.

Вижте свободните позиции на Packit.bg

Прима Груп 2004 ООД

Динамично развиваща се търговска марка, регистрирана през 2011 година на българския пазар и лидер в технологиите на бъдещето: светодиотното осветление! Ние сме екип от квалифицирани и любознателни специалисти, непрекъснато усъвършенстващи своите знания в света на бързо развиващите се LED технологии. Нашата компания е основен вносител и доставчик на най-богатата гама от LED продукти. Работим с утвърдени производители, лидери в областта на индустриалната LED революция.

Вижте свободните позиции на Прима Груп 2004 ООД

АРЕО секюр ЕООД

Фирма за сигурност и видеонаблюдение. Оборудваме и наблюдаваме сградите на нашите клиенти с камери и озвучителни системи.

Чрез тази техника наблюдаваме обектите денонощието през всички 7 дни от седмицата.

Вижте свободните позиции на АРЕО секюр ЕООД

Билла България ЕООД

Компанията е част от REWE Group, една от най-динамично развиващите се търговски вериги в Европа. Наша цел е да доставяме разнообразни, свежи и висококачествени продукти – само най-доброто за нашите клиенти.

Вижте свободните позиции на Билла България ЕООД

Практикер Ритейл ЕООД

Една от водещите вериги в „Направи си сам” сектора. На 17 септември 2004 г. компанията отваря първия си магазин в България в град София. Още 8 магазина са отворени в страната в изключително краткия срок от 3 години и половина – Пловдив, Варна, София Люлин, Плевен, Велико Търново, Русе, Бургас и Стара Загора. Практикер Ритейл ЕООД е стабилен и коректен работодател, осигуряващ над 600 работни места в България. Компанията си е поставила за цел да придобие стабилни пазарни позиции, разчитайки на ясно зададена стратегия и отдаден и проактивен ръководен състав. Практикер предоставя отлични възможности за професионално развитие, предлагайки различни обучения и стимулирайки работата в екип. Ние подкрепяме и мотивираме нашите служители. Компанията има добре развита система за обучение на персонала, насочена в 3 основни направления: Първоначално въвеждане в работата; развитие на професионалните умения; продуктова компетентност и развитие на управленските умения. Системата за обучение на персонала включва въвеждащи програми за новопостъпили служители, обучения на работното място и обмяна на опит, както и специализирани обучения за конкретни професионални умения. В обученията се използват вътрешни и външни ресурси, в зависимост от потребностите на обучавания служител. Служители с повече опит и по-дълъг трудов стаж в компанията участват в надграждащи обучения. Организират се тийм билдинг и спортни събития, целящи сплотяване на колектива.

Вижте свободните позиции на Практикер Ритейл ЕООД

Сико-С ООД

Компанията е създадена през 1989 г. с централен офис в София и е една от първите частни фирми, насочена първоначално към търговия със стенна, подова керамика и паркети, а днес СИКО® бележи постоянни темпове на развитие и предлага всичко: от фасадата до банята „От фасадата до банята”. Притежава обекти - магазини и складови бази в градовете София, Велико Търново, Плевен, Русе, Бургас, Пазарджик и осигурява над 160 работни места в цялата страна.

Вижте свободните позиции на Сико-С ООД

АК Електрик АД

Фирмата е дъщерно дружество на AQ GROUP AB (Швеция), който е световен производител на компоненти и системи за индустриални клиенти с високи изисквания. Опита и знанията, които придобихме от работата си в AQ GROUP AB, ни даде увереността да проектираме и произвеждаме електрически табла и компоненти, да асемблираме продукти и да предлагаме ефективни ценови решения за взискателни индустриални клиенти. В нашият свят, качество, ефективност и прецизност на доставката, вървят ръка за ръка.

Вижте свободните позиции на АК Електрик АД

Football Radar Ltd.

По-лошо е липса на данни, отколкото лоши данни. Но добрите данни в съчетание с футбола могат да променят играта. Нашите прозрения могат да ви помогнат да изпреварите играта.

Вижте свободните позиции на Football Radar Ltd.

ЕКОАЛ ООД

Основният предмет на дейност на фирмата е вътрешна и външна търговия с търкалящи лагери, ремъци за индустрията и селското стопанство, греси и масла, лепила и силикони, помпи, филтри и филтриращи елементи, вериги, маркучи за високо и ниско налягане, електроди и карбофлекси, каучукови изделия, скрепителни елементи, инструменти, уплътнители и разнообразни резервни части за индустрията, транспорта и селското стопанство. Седалището на фирмата е установено в град, чието географско разположение го превръща в своеобразен транспортен и комуникативен център на Североизточна България.

Вижте свободните позиции на ЕКОАЛ ООД

InteliMasters Ltd.

Международна консултантска компания, специализирана в международни фонови операции. Обединява опитът на професионалисти в сферата на финансите, правото, бизнеса и интернет технологиите, с цел осигуряване на ефективни решения за своите клиенти. Помага за намаляване на рисковете, наемане на по-добри кандидати и избягване задълженията, произтичащи от евентуално несигурно наемане.

Вижте свободните позиции на InteliMasters Ltd

МАПХ ЕООД

Компанията предлага маркетингови услуги в цял свят. Отскоро е и на българския пазар, като амбицията й е да се превърне в една от най-бързо развиващи се маркетингови компании в бранша. Предлага услуги на пет езика – английски, руски, арабски, италиански и испански.

Вижте свободните позиции на МАПХ ЕООД

Термокс ЕООД

Компанията е вносител на ламинирани и естествени паркети, електрически конвектори ADAX и камини и печки на дърва JOTUL. Фирмата има над 30 търговски обекта в цялата страна за продажби на дребно и складови бази в големите градове за продажби на едро.

Вижте свободните позиции на Термокс ЕООД

AQ Magnit AD

Компанията е дъщерно дружество на AQ GROUP AB (Швеция), който е световен производител на компоненти и системи за индустриални клиенти с високи изисквания. Ние сме производител на компоненти за електротехническата индустрия - трансформатори, индуктори, кабели, релета и други електротехнически компоненти и сме базирани в гр. Годеч, намиращ се на около 50 км от София.

Вижте свободните позиции на AQ Magnit AD


Свързани новини