Отидете към основна версия

1 312 1

Първото издание на ТМТ Експо обединява текстил, машини и технологии под един покрив

  • иец-
  • изложение-
  • текстил

Изложението ще се проведе от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център

Международните форуми, които събират специалистите, лидерите и иноваторите, са в основата за успеха на всеки бранш. Те предлагат отлични условия за обмен на идеи, технологии, опит и развитие на бизнеса. Съзнавайки важното място, което текстилната индустрия заема в България, Интер Експо Център организира първото издание на b2b изложение ТМТ Експо. Събирайки под един покрив текстила, машините и технологиите, то ще се проведе от 2 до 4 октомври. Защото целта, която организаторите са поставили пред себе си, е ТМТ Експо да се превърне в най-големия професионален форум за сектора на текстилната индустрия за Югоизточна Европа.

Опериращите в текстилната индустрия вече си запазват датите 2,3 и 4 октомври, за да присъстват на ТМТ Експо. Защото то обединява всички етапи на процеса в създаване на текстилни продукти - от производството на влакна, проектирането, кроене, CAD/CAM, през подготовката за производство до самото технологично производство. Ще бъдат представени и секторите на текстилната логистика, пресоване/гладене, довършителните работи, тестването, вътрешен материален поток, осигуряването на качеството, оборудването за пране и химическо чистене.

Целият сектор – на едно място

Широк е профилът на таргетираните специалисти. Сред тях са производители на тъкани, български и чуждестранни инвеститори, представители на конфекционното и трикотажното производство, производители на нетъкан текстил, преработватели на текстилни и гъвкави материали, представители от сектора на услугите, дистрибутори и търговци, инженери, механици, технолози, посетители от научноизследователски институти и университети, професионални училища. Паралелно на ТМТ Експо ще се състои 7-ото издание на международното изложение за печатни и рекламни комуникации COPI’S, в което през последните години все по-силно е застъпена темата с широкоформатния дигитален печат върху текстил и персонализирания дизайн.

Полагането на основите е първата стъпка към създаването на всяко монолитно здание. Екипът на ТМТ Експо вече направи първата крачка и ще извърви целия път, поставяйки си за цел да превърне индустриалния форум в основно текстилно изложение за Югоизточна Европа, създаващо оптимални възможности за развитието на текстилната, трикотажната и шивашката промишленост.

Подробна информация за ТМТ Експо, както и всички новини за изложението ще откриете ТУК.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини