Last news in Fakti

2 Април, 2018 15:21 1 255 1

Първото издание на ТМТ Експо обединява текстил, машини и технологии под един покрив

  • иец-
  • изложение-
  • текстил

Изложението ще се проведе от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център

Първото издание на ТМТ Експо обединява текстил, машини и технологии под един покрив - 1

Международните форуми, които събират специалистите, лидерите и иноваторите, са в основата за успеха на всеки бранш. Те предлагат отлични условия за обмен на идеи, технологии, опит и развитие на бизнеса. Съзнавайки важното място, което текстилната индустрия заема в България, Интер Експо Център организира първото издание на b2b изложение ТМТ Експо. Събирайки под един покрив текстила, машините и технологиите, то ще се проведе от 2 до 4 октомври. Защото целта, която организаторите са поставили пред себе си, е ТМТ Експо да се превърне в най-големия професионален форум за сектора на текстилната индустрия за Югоизточна Европа.

Опериращите в текстилната индустрия вече си запазват датите 2,3 и 4 октомври, за да присъстват на ТМТ Експо. Защото то обединява всички етапи на процеса в създаване на текстилни продукти - от производството на влакна, проектирането, кроене, CAD/CAM, през подготовката за производство до самото технологично производство. Ще бъдат представени и секторите на текстилната логистика, пресоване/гладене, довършителните работи, тестването, вътрешен материален поток, осигуряването на качеството, оборудването за пране и химическо чистене.

Целият сектор – на едно място

Широк е профилът на таргетираните специалисти. Сред тях са производители на тъкани, български и чуждестранни инвеститори, представители на конфекционното и трикотажното производство, производители на нетъкан текстил, преработватели на текстилни и гъвкави материали, представители от сектора на услугите, дистрибутори и търговци, инженери, механици, технолози, посетители от научноизследователски институти и университети, професионални училища. Паралелно на ТМТ Експо ще се състои 7-ото издание на международното изложение за печатни и рекламни комуникации COPI’S, в което през последните години все по-силно е застъпена темата с широкоформатния дигитален печат върху текстил и персонализирания дизайн.

Първото издание на ТМТ Експо обединява текстил, машини и технологии под един покрив

Полагането на основите е първата стъпка към създаването на всяко монолитно здание. Екипът на ТМТ Експо вече направи първата крачка и ще извърви целия път, поставяйки си за цел да превърне индустриалния форум в основно текстилно изложение за Югоизточна Европа, създаващо оптимални възможности за развитието на текстилната, трикотажната и шивашката промишленост.

Подробна информация за ТМТ Експо, както и всички новини за изложението ще откриете ТУК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тодоров

    2 0 Отговор
    Български текстил и лека промишленост.......Само спомени. Похвално е, че се намериха ентусиасти за възраждането на текстилната промишленост. Дано не остане само ентусиазма. Преди 20 години Иван Костов и Александър Божков (Мистър 10%) сложиха кръст на тази индустрия. В един ден бяха уволнени около 15-20 директори на водещите комбинати и заводи в отделните сектори - вълнен текстил, трикотаж, коприна, конфекция, химични влакна и т.н. Изключително печеливш и експортно ориентиран отрасъл. Но....Назначени бяха некадърници-парашутисти, единствената цел на които беше да поставят на вход и изход приближени фирми и за нула време да опоскат предприятията и да ги фалират, или да ги приватизират под масата. Успех в начинанието.