Отидете към основна версия

5 686

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • обява-
  • работа
Снимка: Shutterstock

Дигиталните технологии и застраховането, маркови швейцарски часовници и персонал за магазин за детски играчки са сред тазседмичните компании, които търсят своите нови служители.

SDI Travel

Компанията е част от семейството на SDI Застрахователен брокер. Нашата мисия е да бъдем близо до своите клиенти като им предоставяме възможността да избират своята почивка или екскурзия сред офертите на водещите туроператори в България.

Вижте свободните позиции на SDI Travel

CD Media Ltd.

Компанията предлага PPC, SEO, Social Media, както е и дигитален консултант. Разполага с екип от SEO специалисти, които спомагат за реализиране на персонални оптимизации. Уеб разработчиците, с които разполага фирмата са творчески личности, са фокусиране върху създаването на високоефективни страници.

Вижте свободните позиции на CD Media Ltd.

Джулиани ЕООД

Фирмата е повече от 20 години на българския пазар. Първата фирма вносителка на швейцарски часовници, символ на качество, професионализъм и лоялност. Започнала своя бизнес в малък магазин на ул. Г.С. Раковски 74 в гр. София, днес фирмата се помещава на ул. Г. С. Раковски 70 и има 9 магазина на ключови места в София. Еди Гюлиян, собственик на фирмата, е потомствен часовникар от небезизвестната фамилия Гюлиян, пръв разработил фамилния бизнес.

Днес фирмата може да се похвали с дистрибуторска мрежа от над 50 магазина в цялата страна. Джулиани ЕООД е официален агент на следните швейцарски фирми: Часовници: Ebel, Raymond Weil, Versace, Fortis, Ernest Borel, Certina, Tissot, Jaguar, Candino, Lotus, Festina, Betty Barclay, Versus, Calvin Klein, Pierre Cardin, Calypso, Pierre Lannier, Michel Herbelin, Rochet. Бижута: Calvin Klein, Breuning, Morellato, Gioie & Co, Versace, Betty Barclay, Areziaoro, Lotus Style, Pierre Cardi, Zancan, Rochet.

Вижте свободните позиции на Джулиани ЕООД

КАПЕЛЕН-БЪЛГАРИЯ ЕООД

Семейна фирма създадена през 1973 г. от Ян Везел и Марион Капелен. Общото между двамата е вярата в потенциала на държавите от Централна и Източна Европа. Независимо от радикалните политически промени през 1989 г. с решителност и креативност първото подразделение на кантората отваря врати през 1991 г.

Вижте свободните позиции на КАПЕЛЕН-БЪЛГАРИЯ ЕООД

Хостуей България ЕАД

Компанията е лидер в осигуряването на сигурност в Cloud, Managed, and Hybrid хостването. Предлага сигурни и мащабни решения за инфраструктурни системи като IaaS и управлява услуги за над 500 000 клиента от цял свят. Това е един от най-големите доставчици на облачни услуги, както за малки и средни компании, така и за големи корпорации. Основните продукти на компанията включват управление на хостиг, хостинг облак Microsoft Azure, уеб хостинг и имейл приложения

Вижте свободните позиции на Хостуей България ЕАД

БОРИВАН ООД

Водеща сред фирмите, свързани с професионални програми и съвременни системи за почистване. Своята дейност, в сферата на професионалното почистване, развиваме повече от десет години. Утвърдихме лидерската си позиция в бранш“почистване“, благодарение на умелата употреба на иновативни технологии в областта на почистващата техника и препарати, в съчетание с усърдие, прецизност и безкомпромисно качество при изпълнението на възложените поръчки. Нашите усилия са насочени към абонаментно почистване и хигиенизиране на затворени жилищни комплекси, офиси, административни сгради, складови помещения, както и към основно еднократно почистване на всякакъв тип обекти.

Вижте свободните позиции на БОРИВАН ООД

ДЖАМБО

Магазинът за играчки Jumbo е създаден през 1986 в Атина (Гърция). Бързо се превръща в любимо място за малки и големи и всички онези, които обичат игрите и осъзнават необходимостта от креативност. Почти 30 години по-късно Jumbo притежава верига от 62 магазина: 51 в Гърция, 8 в България и 3 в Кипър. У нас младите без трудов опит могат да започнат работа и с помощта на системата за разширено обучение да достигнат до една от многобройните позиции, които се предлагат.

Вижте свободните позиции на ДЖАМБО

Мебели Лудвиг България ЕООД

Хипермаркет КОМО е създаден през 2005 г. и е един от общо петте филиала на австрийската верига К. Лудвиг. Останалите 4 шоурума са позиционирани в столицата на Австрия – Виена, най-големият от които на площ от над 40 000 кв.м. Асортиментът на КОМО се избира след съгласуване на българската страна с централата в Австрия. Политика на фирмата е тясната работа предимно с немски и австрийски известни производители на мебели, като през 2010 година КОМО разшири диапазона си и започна работа с производители от Франция, Словения или Дания и други държави от ЕС.

Вижте свободните позиции на Мебели Лудвиг България ЕООД

МАРКАН ПРО ООД

Дружество с основна дейност проектиране, изграждане и поддръжка на съоръжения и инсталации по част Отопление, вентилация и климатизация. МАРКАН ПРО ООД извършва: проучване, проектиране, доставка на съоръжения, монтаж, пуск, гаранционно и извънгаранционно обслужване на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации, термопомпени инсталации, VRF системи, сплит системи, топловъздушно отопление, котелни инсталации, абонатни станции и топлопреносни мрежи, газификация и други. В дружеството работи екип от млади, висококвалифицирани и опитни специалисти, с професионално отношение към работата, които следят най-новите тенденции, свързани с развитие на технологиите и материалите в бранша. Инженерно-техническият персонал на фирмата открива и предлага най-добрите решения - максимално ефективни, икономични и рационални, съобразени с индивидуалните изисквания на всеки клиент. Високият стандарт на работа и професионализмът са постигнати благодарение на високата квалификация и на дългогодишния опит на специалистите, натрупан в „МАРКАН ОВиК" ООД при проектиране и изграждане на обекти като: „България Мол" – София, Хотел „Новотел" – София, Бизнес център „Литекс" – София и много други.

Вижте свободните позиции на МАРКАН ПРО ООД


Свързани новини